blue sky disa meshkuj preferojn femra te tilla, dhe zakonisht mesa kam ven re femrat me gjoks shume te vogel jan lean dhe te gjata
per ty do ishte fundi i botes por per ato do ishte fundi i botes po te kishin gjoks te madh...
njehere kur shkova ne gjimnastik dhe nje shoqe e shoqes kishte veshur nje bluz sportive te ngusht, dhe dukej sikur skishte gje fare. Po mendoja "po kesaj si vjen turp qe i ka kaq to vogla, like A- cup, por nje dite e degjova duke then "me pelqejn ti kem gjokset te vogla, njehere kur po mirrja birth control pills u zmadhuan njecike dhe un u pataksa lol" tha...un po mendoja "wow se dija qe do patakseshe" :P
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 11-05-2008 mė 12:32
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Aman, ashtu thone ato se te kane zili por ne te vertete gjoksi eshte tregues feminiliteti. Tani s'po flas per ato femrat qe mbushin kazane me gjoks por ca rrumbullakosje i kane lezet femres. Femra duhet te dalloje cike nga mashkulli, jo drrase fare. Jam femer dhe kur i shoh ashtu flat-chested ne kanatjere te ngushta me dhimbsen , imagjino meshkujt.
O cuna, ju andej jeni me 1, 2, 3,...? Ne kendej nga Europa jemi me numeratore te tjere![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
WoW .............................
Nuk e kuptoj ca lidhje ka jetegjatesia e meshkujve me soditjen ????
Studimi do jete financuar nga ndonje biznesmen "i fiksuar" ....
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Po kjo gje dihej nga praktika . Me ne fund kemi nje baze shkencore . Ja qe shkenca duhet nganjehere.
Goca ashtu si tha edhe apolloni po i deshet te miren cunave te forumit dilni ne shesh te burrave![]()
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Presidentit Francez i ngeli veshtrimi aty ku nuk duheshe dhe kur nuk duheshe .
O recepcie e dhene ne Elysee me rastin evizites se Shimon Peres.
http://www.gandul.info/planeta-nebun...l?3938;2461831
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga pseudo : 15-06-2008 mė 10:20
po ti pranaj e ma dekolten e hapur i cik si shum per me ta pa meshkujt hahahahaha. o i soj sikur ti tako i mashkull me panallona te mufatme njaty para. pse ti gjasme nuk ke me e pa hahahahahah
un kom qef gocat e gjata ene me gjoks te modh. i kto derasat si kom qef hic. ene un ene e kom ma te modh se ato hahahahahahah
no glove no love
Krijoni Kontakt