Pershendetje! Jam e interesuar per informacione rreth nje personi te quajtur Sabri Hasani eshte nga Gjilani i Kosoves. Ai ka udhetuar drejt Turqise por te afermit e tij nuk kane asnje te dhene per te prej 13 vjetesh.
Pershendetje! Jam e interesuar per informacione rreth nje personi te quajtur Sabri Hasani eshte nga Gjilani i Kosoves. Ai ka udhetuar drejt Turqise por te afermit e tij nuk kane asnje te dhene per te prej 13 vjetesh.
Kam familje te madhe ne Zejtinburne istanbull, mirpo gjith i di ku jan, si kam te humbur ende, edhe pse te rinjt fatkeqsisht sdin shqip
Perndryshe pajtohem kur thuhet se ka 3 milion shqipe ne Turqi, vetem un i kam nja 300 te familjes
jemi antar të familjes hasani dikur sulejmani dhe kemi nj antar të humbur t ë familjes son ne luftene kacanikut kur ishte si pas disave isht shum ngusht me PASH DERALLEN DHE ISHTE ANTAR I KSAJ FAMILJE PRANDAJ KERKOJ TË GJITH ATA QË DIN PER FAMILJEN DERALLA DHE ANTARET E KSAJ FAMILJE PASI KY SHERBENTE Në FAMILJEN DERALLA EMRI I TINA ISHTE SELIM MEMET SULEJMANI NGA FSHATI SEMAJ KOMUNA E KAQANIKUT JU PRESIM NE FAQEN ELEKTRONIK islam_hasani@liv,com
Përshëndetje për ndihmën që ofroni.
Kam disa të afërm që interesohem në Turqi.
Babai i nënës time ka qënë i martuar në Izmir të Turqisë,para viteve 1915.Quhej Sadik Skëndo Durmishi (ose Çerçizi) ose (Sadik Skëndo) me këto llagape njihej.
Ishte nga Mezhgorani i Tepelenës
Atje ka lënë 2 vajza dhe 1 djalë. Hazize,Pembe-vajzat dhe Seit(djali)
Ai që mund të siguroj ndonjë të dhënë të dërgoj mesah në këtë faqe-interneti.
Ata pa tjetër nuk mund të jenë gjallë por mund të kenë lënë fëmij,trashëgimtarë.
Mund të jenë edhe në Stamboll.
Respekt
pasi kërkoni një person në Zvicër dhe nuk dini se ku ta kërkoni më lejoni t'ju ndihmoj:
Fillimisht duhet ta kërkoni në Zvicër - pastaj - na e thoni emrin dhe mund të të ndihmojmë!
Por unë dua të të ndihmoj pak më ndryshe dhe në këtë mënyrë s'ke fare nevoj të publikosh emrin e Personit!
Së pari kliko këtu:
search.ch
Pastaj aty të lajmrohen disa rubrika dhe aty ku shkruan NAME shkruajr emrin Familjar të Personit në fjalë pastaj aty ku të lajmerohet Vorname shkruaj emrin e tij dhe nëse është i rexhistruar legalisht mund të të dal adresa e banimit të tij sikurse numri i telefonit!
pershendetje dhe urime per punen tuaj
quhem arqile hila dhe kam njerzit e mij ne kadikoy te stambollit emigruar atje na fundi i viteve 20 .quhen lefter e jorgo hiliadis ose (xiliadis) djemte e thanasit.
lefteri ka dy djem thanasin e stavron deri nga vitet 80 kishim korespodence te rregullt pastaj u ndepreme.faleminderit per ndimen
arqile hila zagorie gjirokaster
Ne Kete Vend kam edhe un mundesi te jap ndihmen time
Do Te Mjaftoje Nje Jete E Gjith Per Te Me Haruar!!!
po kur more franko
Pershendetje, quhem Muharem Ago dhe kerkoj nje te afermin tim i cili emigroi drejt Turqise ne vitet 1915, 16. Quhet HYSNI MEÇE dhe eshte xhaxhai i mamase time. Shkurt e therrisnin HYSKE. Atesia: HYSEN, Amesia: RABIHAN. Vendlindja: Hosecke ose (Osecke), LESKOVIK. Nje nga arsyet qe ne dime sepse ai u largua drejt Turqise ishte se donte te behej DERVISH per te sherbyer ne TEQE. NUk dime se nese ai e realizoi kete gje apo jo. Ne vitin 1990 marrim nje informacion nga disa njerez te cilet udhetuan drejt Turqise dhe u kthyen perseri ne Shqiperi. Ne muhabet e siper me keta njerez pasi i pyetem per personin ne fjale na thane se e kishin takuar dhe ishte ne moshe madhore. Ai jetonte ne nje zone te Stambollit qe quhej UZGAN- ne turqisht. Jemi te lutur nese dikush dote na ndihmonte me ndonje informacion te vlefshem. Faleminderit.
ju lutem ,flm per regjistrimin,une kerkoj xhaxhallaret e mamit ne stamboll,ne lagjen chengel cay,kane qene njeri pergjegjes i avionave,dhe tjetri gjeneral admiral ne flloten detare te detit te zi,njeri quhet Hiqmet Kakmazi,tjetri Metush Kakmazi,ndersa gjyshi quhet Fehim kakmazi,nuk kam degjuar gje deri tani me kane thene qe kane ardhur ne shqiperi dhe me kane kerkuar ,por njerezit tane nuk kane treguar te verteten,mami im quhet Nexhmije Feta Ndersa, babai i mamit quhet Muharem Feta i cili ia ka lene amanet deri ne vdekje qe ti gjeje,prandaj ju lutem na ndihmoni sepse nuk po i gjejme dot ,ata kane qene shume te pasur duhet ti gjeni fare lehte...flm
Krijoni Kontakt