Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 127
    i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799

Brarit pėr respekt!

Le tė qeshim se po plasim!......

PO VALL KUSH NA E FUTI!?..

Ngrihu Shqipėri,
    se u ngrit Lugati!
    U ngrit Enver Hoxha
    dhe Luan Pobrati

Ngrihu Janullatos,
    dil andej nga Kisha
    (Ah ē'na bėre nanėn,
    o Sali Berisha)!..

Pse na lidhe duart,
    "jemi bashkėfajtorė!"
    Hė tani, ku jemi,
    nėn kėta mizorė!

Iku Shqipėria
    tek b..thė e Tritanit
    Preshin qė e hėngri,
    ia futėm vatanit!

Na tani duroni,
    varfėrin e plotė!
    Shtet i korruptuar –
    Vend i Parė nė Botė!

Nano merr dy gra,
    Pse s’hapim bordelle?
    Shqipėri moj zuskė,
    prapa botės ngele

"Tė dinim xhenet,
    na dole xhehnem
    Shqipėri moj zuskė,
    na bėre verem!"

Ikėn policia,
    natėn nėpėr terr
    Gjėn' vetėm viktimėn,
    nuk ka kriminel(!)...

Mijra kėrkojnė Mbretin,
    Gjashtė Malin e Zi.
    Ah ē'na bėre Nėnėn
    O shoku Sali!.....

Rrugės nėpėr Male,
    niset Pandeliu
    Tė bėj autostradėn,
    por ka qime thiu!...

Do tė bėjė i shkreti,
    ēfarė s'bėri Mehmeti…
    Zonja Kryemadhi,
    bėhet Dado Mbreti!

Po ti Ndrč Legisi,
    kushuri i parė(!)
    Pėr ēfarė kocke dole,
    o sahanpalarė!?

Shkruan sensacione,
    Aurel Plasari
    Mbeti shteti ynė,
    si pallosh gomari.

U ngatrruan punėt
    u bėn lesh harapi(!)
    Njėri vjedh thesarin,
    tjetri vu ta kapi!

Shqipėri moj zuskė,
    tė kisha mundsi!
    Tė tė prishja fare,
    pastaj me magji

Tė tė bėja prap,
    endrėn siē e kisha
    Tė mos na bėjnė nėnėn
    Nano dhe Berisha!!!

Agim Doēi

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Thx Agim !

E lexova disa here..e mrekullueshme..rrofsh !

Ajo per Plasarin cfar eshte ??
    Me zuri syri dje tek 55-a nji shkrim i tije (Plasarit) por vetem koka artikullit cfaqej e jo artikulli . Dicka per arkivat fliste..

Agim !
    Shenjat e pikesimit ne poezi nuk i kam fort te qarta. A jane si ne proze apo ka ndoj rregull?

Cdo te mire Mik i dashur !

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,799

Brari miku im!

Shenjat e pikėsimit, funksionojnė nė gjuhėn e shkruar sipas njė regulli tė thjeshtė:
    Vendoset presja kur "pauza" ėshtė e shkurtėr.
    Vendoset pika kur mbaron mendimi.
    Vendosen dy pikat kur ke pėr tė rreshtuar disa emra, fakte apo ide.
    Vendosen pikėpyetset brenda kllapave kur ajo qė shkruan ėshtė e pavėrtetuar.
    Vendosen pikēuditėset kur ajo qė shkruan pėrbėn njė absurditet deri nė gėnjeshtėr dhe ti e blasfemon (e vė nėn okelion e ironisė, cinizmit apo theksimit si diēka pezhorative).
    Vendosen pikė - presja kur ke njė pauzė mė tė gjatė dhe brenda mendimit ke diēka pėr tė kundėrshtuar.
    Pėrfundimisht njėlloj si nė prozė!
    Tė pėrqafoj
    Agim Doēi

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    po une qe nuk jam shume korrekte e to?
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,799
    Ti shko e eja duke bėrė gjėra tė mrekullueshme nė poezi!
    Tė kacarroj
    Agimi

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    E qe thoni juve qe s'thate asgje..lexoj ketu ne "Letersia" nji Shkrim per "gjokset " nga DITA -filozofja dhe aty thosh "kliko ketu".
    Klikova e shikoj qe dola te nji Teme e Sokol kok-plotit per "boshin"..
    Tema "Bosh" e Sokol kokplot-Boshit ish ndjekur me qejf nga shume cupka e djemka filozofe-kokplot-boshe e kokplot bosha dhe thash te shkruaj dhe une dicka per te qeshur..sa per nji kafe-cigare me lezet..

Ah..more kokbosha..... nejse..lol.

.......

Kokboshen e semure e shtrine ne krevatin bosh ne nji dhome bosh andej nga fundi pavionit te spitalit plot me te semure.
    Kaluan dy dite boshe dhe vetmija boshe po e semurte me shume kokboshen tone.
    Po..ja per cudi u hap dera dhe ne dhomen gjysem bosh hyri nji kokboshe, shoqe me kokboshen e semure.
    Te semures kokboshe i shkelqyen syte.
    Me ne fund iu largua si me magji ajo ndjenje boshe qe e kish pllakosur ne keto dite boshe ne dhomen gjysme-bosh te Spitalit.
    Kokboshja e sapo ardhur megjithse kish ardhur me duar bosh, e mundi boshllekun bosh te Kokboshes se semure dhe mbasi u ul ne krevatin bosh prane krevatit te kokboshes se semure, filloj ti tregoje se sa bosh ishte ndjere ato dite Ajo pa shoqen e saje, kokboshen e semure.
    Kokboshja e semure e falenderoj kokboshen e porsa ardhur dhe me veshtirsi u ngrit e hapi komodinen bosh qe te qeraste miken e sapoardhur me nji kavanoz komposto-pjeshke gati bosh.
    Po mir me kokboshe...foli kokboshja vizitore..c'pate ti..pse u semure..ti qe mire..
    Mire qesh .. po ja u semura.. sdi pse ..tha, me nji ze qe me zi i dilte nga barku bosh, kokboshja jone e semure.
    Mbas pake.. perseri u hap dera.. dhe nji tjeter kokboshe u cfaq dhe tere fjale boshe erdh dhe perqafoj gjith mall kokboshen e semure.
    C'fare gezimi...Paska qene ora e shoqeve te mija kokboshe..mendoi e ngazellyer kokboshja e semure..dhe i beri shenje me gisht qe te ulej ne krevatin tjeter bosh, kokboshes se sapoardhur
    Dhoma, deri pak caste bosh, tani ishte plot me tre kokboshe qe me llaka llakun e tyre fare bosh por gezim-plot, mbushen shpirtin bosh te Kokboshes se semure.
    Ne kete kohe, nji infermiere kokboshe e mullaqe-plote, qe shtynte nji karroce bosh me tenxhere bosh ne korridorin bosh, zgjati koken ne dhomen plot me kokboshet e pyeti..
    Na me ti kokboshe..a do te hash ndonji gje..
    Jo jo.. tha kokboshja e semure me bark bosh.. flmn.nuk dua asgje..
    Dera e dhomes u mbyll dhe tre kokboshet ngelen me njera tjetren e filluan te fjalosen plot boshesi per ngjarjet e atyre diteve bosh duke shuar kuriozitetin e uritur te kokave te tyre boshe.
    A lejohet cigarja ketu se mu ca hunda mua ..tha njera nga kokboshet dhe nxorri nga canta e vet plot me rraqe boshe nji paket Marlboro bosh..
    Po ti spaske cigare moj dreq..tha kokboshja tjeter..
    Harrova te blej.. tha kokboshja pa cigare dhe syte i shkuan ne bluzen e ngushte te Kokboshes perballe ku per lezet dalloheshin dy si molle te fryra ne gjoks..
    Moj ti..nga te mbine ty ato cica kaq te medhaja me...i tha kokboshja kurioze kokboshes perballe qe na qenkish "sisemadhe"..
    Ua mos na cudite dhe ti tani.. tha krenare kokboshja sis madhe e duke u zgerdhire foli perseri....
    Une keshtu i kam pasur githmone.. apo jo moj ..tha ajo duke iu drejtuar kokboshes se semure per aprovim.
    Po po..te medhaja i ka pasur kjo qe qekuri.. tha duke qeshur me veshtirsi nga barku bosh, kokboshja e semure..
    Rri moj ti shushke..mos ja fut kot..i tha kokboshja xheloze e inatosur per siset e kokboshes cicmadhe ..kokboshes se semure..
    Mua .. tha ajo ter nerva.. mos mu shit ketu ti si gjoks madhe se une e di mire qe ti gjithmone me carape najloni i mbushje sytjenat qe te rrinin bosh...
    Apo jo moj ti.. i bertiti kokboshja xheloze ..perseri kokboshes se semure qe tani nuk dinte e shkreta.. se ciles kokboshe tja ndreqte e ciles kokboshe tja prishte..
    Eh moj eee ti xheloze ke qene gjithmone. .. ke inate se i kam si te Pamelles..tha e ngrefosur cic-madhja kokboshe.
    Kushedi ku do te kish shkuar sherri sikur ne ate cast mos te kish hyre nje Doktorr kokbosh..i cili u afrua tek kokboshja e semure dhe e pyeti..
    Mir je moj cupke?..Te dhemb gjekundi..?
    Ja sikur me mire jam Doktorr ..tha tere siklet kokboshja e semure..
    Shume mire ..tha doktorri kokbosh.. ja se do kalonjė..e do bėnec mire..dhe iku nga dhoma..me hap te qete si nje doktorr i vertete kokbosh..
    Ku e lame mee muhabetin neve..tha e paduruar kokboshja cicmadhe sapo doktorri u zhduk mbas dere..
    Te cicat e tua moj mashtruse ...uleriti kokboshja xheloze..
    Ua me marsh te keqe ti siseve te mija..tha sismadhja kokboshe ..Shiko njehere te tuat qe mezi te duken..dhe qeshi nga kenaqsia..
    Mirpo dy duar per nji pal sise jane ..me fal per nji koke..jane thote populli..dhe kokboshja xheloze ju hodh si nje mace e vertete ..kok boshes sismadhe duke ja shqyer bluzen e duke ja shkulur floket..
    Beteja zhvillohej mbi krevatin e kokboshes bark bosh te semure dhe ajo e ngrate e dinte cpo hiqte..
    U c'me gjeti mua ..tha e shkreta..me mire te mos me kishin ardhur keto dy kokboshet se ma prishen dhe kte dite te bukur boshe qe kisha...

lol...

Humor miqesor per uik-end ishte..dhe nga cunat sdua vickla ketu..
    OK!!!!

Tungii.

brar, sikur te shoh me ne humor keto kohe ... s'para jam fut shume ne forum po kur lexova ato qe kishe shkrujt (perzerje budalliqesh dhe gjerash me vlere -- bravo per kete) gati gati me morri malli. ca ka ndodh ndonje gje me jeten se me roze me duket se po e sheh? eee???

ps. nje pytje koti mer amani ... jam vetem une qe mendon se Z. doci eshte i mbushur me vetveten si kalliri bosh? edhe dicka tjeter "pauze" = pushim !!! mediokriteti i "elites" shqiptare te ben te vuash e perendi!
    Imagjinata eshte me e rendesishme se sa njohuria
    Einstein

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Arbushe, mendjemadhesia ska brire dhe edukaten s'ta mesoka as universiteti amerikan..sorryy.
    Me i mire eshte "kalliri bosh" i z Doci sesa kalliri plot i Tos Klosit qe i ka miqt aty tek vendi ku studion ti.
    Me i mire eshte humori Docit se sa menefregizmi akademik i babait te atij Studentit ( xhep-fizikantit) qe studionte me ty ne Universitet dhe qe menjihere Ilir Kok Madhi e futi ne ministri.
    Gim Doci ben kenge per dashurine dhe atdheun kurse babai i atij kolegut tend me gjith Tos Klosin i pergatisnin Varrin pa u ndjere Azem Hajdarit.

Gim Docin nuk e duan ata qe u gezuan kur u vra Azem Hajdari.
    Mbai ti ata "kallinj plot"- brek zverdhur per shoke ti e mua mi le miqt rehat.

TUNG !

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,799
    Arbushi,
    Unė nuk ofendohem nga ti, sepse ti nuk i plotson kushtet pėr "kundėrshtar" i imi! Unė futem nė mediokritetin intelektual shqipėtar, por jam i lumtur sepse gjeniu i kombit Kadarč ka deklaruar qė: "Po tė mos jetė shtresa e intelektualėve mediokėr, nuk do tė kishte kombi elitė!"
    Pra Arbush, "kalliri bosh" - quhet edhe Kaēarrum! Unė tė pėrshėndes edhe pse shoku Hysni Kapo mė dha me 5 korrik personalisht DIPLOMĖN me vlerėsimin 10 (shkėlqyeshėm). Por anėtarė partije u bėnė ēifti i Maqo Lakrorit, Fatos Bahollit, , Agim Neshos, etj.etj. unė i ziu humba kohėn kot dhe nuk e meritova dot emrin e nderuar ELITĖ - por kjo nuk mė mėrzitė shumė!
    Mėrzia ime ėshtė kombėtare! Sa mirė "i kemi punėt" nė Shqipėri!?...Nejse, tė pėrqafoj dhe kaq.
    Agimi

Anėtar Maska e GRESI30
    Anėtarėsuar
    03-12-2002
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    80
    Agim DOĒI - Inxhinieri elektronik dhe poeti apo e kam gabim ?
    Nese jeni ju URIMET E MIA ME TE SINQERTA. Nuk te njoh personalisht por kam degjuar edhe lexuar shume. Kur ishim ne fakultet (inxh elektronike) dhe i propozonim ndonje vajze edhe nxirrnim nga arkivat tonė tė zėnė pluhur ndonje shprehje a frazė romantike, edhe vajzat na shikonin me dyshim justifikoheshim:-"Inxh nuk merren vetem me hekura, kablla ,telefona e televizore, por te shikosh thelle ne shpirtin tone do te veresh shpirtin e nje poeti te vockel , qė pret vetem njė moment te caktuar te shpėrtheje. A e njihni Agim DOCIN(poetin) edhe ai ėshtė inxh elektronik." Te them te drejten ta kam borxh nje kafe, sepse kjo metode pinte uje sshume.(shaka). Shpresoj te jesh sa me mire, edhe urimet e mia si ne pune(nuk e di se cfare po beni aktualisht, por keshtu si kane vajtur punet ne shqipėri, uroj te jesh ne pune) ashtu edhe ne krijimtari.

Gjithe te mirat
    Gresi30 ....angli
    MOS DEGJONI KISHA E XHAMIJA FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Batutat mė qesharake tė anėtarėve tė Forumit...
    Nga Orion_DYRRAHU nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 602
    Postimi i Fundit: 20-06-2014, 00:10
  2. Ēuditė e ditėve tona
    Nga zeus nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-02-2004, 17:52
  3. Akuza ndaj kryebashkiakut Rama
    Nga Vinny_T nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 426
    Postimi i Fundit: 11-05-2003, 16:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •