Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    Hakmarrese
    Anëtarësuar
    07-05-2002
    Vendndodhja
    Ne vednin me te pershtatshem
    Postime
    75

pergjigja

Pasi u mendova per nje cast. Solla jeten time neper mendje si ne nje film pa ze,e pastaj u pergjigja me nje ze te sigurt, patjeter qe PO.

Dhe e them me bindje te plote se do te zgjidhja ty perseri si burrin apo te dashurin tim. Sepse prane teje une ndjehem vetja, ndjehem e dashuruar, ndjehem e rendesishme. Do te jem gjithnje mbreteresha jote.

Dh ju uroj te gjitheve kudo qe jeni, vazhdoni dashuroni me gjithe fuqine e shpirtit, se dhe athere kur mendoni se dashuria vdiq ajo do ringjallet dhe do jete me e forte se ajo e para. Shpresoj qe te gjithe forumistave qe ende nuk e kane gjetur dashurine tyre , qe ta gjejne dhe te jete nje dashuri e vertete.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    hmmmmmmmmmmmmmmm nice nice,,,une akoma se kam gjete,kur ta gjej do ti pergjigjem kesaj teme.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Citim Postuar më parë nga Mister
    Kjo teme eshte pak filozofike, por arsyen qe e hapa eshte thjesht se me lindi ajo pyetja qe: Po sikur te jepej shansi ta rinisje jeten nga fillim a do zgjidhje po te njetin bashleshort apo te dashur?
    Kjo pyetje me lindi ne koke nje dite kur po udhetonim me makine me tim shoq dhe ai me tha qe dhe sikur ta nisja perseri jeten ti do ishe gruaja qe do kisha zgjedhur perseri. Dhe me pyeti: Po ti a do me kishe zgjedhur mua perseri si burrin tend ???????????????
    Edhe mundet varet nga situata ose nga ndarja edhe arsyjet.Por besoj se njeriu duhet te shikoji perpara edhe jo te kaluaren.Kjo gje ndodh edhe ne dashuri njeriu shikon jeten e tij perpara por jo me ate njeri qe mendon se nje dicka morri fund edhe do beji perseri te njejtin gabim.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Kjo teme eshte pak filozofike, por arsyen qe e hapa eshte thjesht se me lindi ajo pyetja qe: Po sikur te jepej shansi ta rinisje jeten nga fillim a do zgjidhje po te njetin bashleshort apo te dashur?
    Kjo pyetje me lindi ne koke nje dite kur po udhetonim me makine me tim shoq dhe ai me tha qe dhe sikur ta nisja perseri jeten ti do ishe gruaja qe do kisha zgjedhur perseri. Dhe me pyeti: Po ti a do me kishe zgjedhur mua perseri si burrin tend ???????????????
    hmmmmm e thell kjo pyetje,pak here per mua te them nje pergjigje tamam
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    95
    Patjeter qe do ta zgjidhja perseri.Ama kam nje peng qe do te doja ta hiqja si fillim.....personin e puthjes se pare!!!se as sot s'arrij te kuptoj pse mabaroi??'

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2007
    Postime
    86
    po me plot goje e me gjthe shpirt e me zemer po me "PO" te madhe bile..jam njeriu me i lumtur ne bote..skam fjale ta pershkruaj jeten time perkrah bashkshortit tim te mrekullueshem

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    pooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo
    gjithmone ate qe kam tani do zgjidhja !!! jam mese i sigurt per kete !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Sigurisht qe po as qe diskutohet qe mos ta bej perderisa shkoj mjaft mire ska arsye te mos ta bej
    Ere mire mire

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Olimp
    Sigurisht qe po as qe diskutohet qe mos ta bej perderisa shkoj mjaft mire ska arsye te mos ta bej
    Hajde arsye hajde
    O Mandi,une shkoj mire dhe me komshiun por kjo s'do thote qe do e fusja ne shtepi :P
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Pasioni për shkencën Maska e Nolird
    Anëtarësuar
    19-04-2007
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    466
    absolutisht po

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si te fitoj perseri dashurine e humbur?
    Nga step në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 102
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 11:49
  2. Informacion per Mitropoline e Korces
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 31-01-2009, 06:11
  3. E dashur vetja ime
    Nga Alize në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 06-06-2003, 13:35
  4. Nuk mundem të të quaj e Dashur
    Nga zemri në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 23-08-2002, 06:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •