Ti hedhim nje sy se kaluares..........................Bayo,DR Rieux,po e filloj me te lehta..........
Ti hedhim nje sy se kaluares..........................Bayo,DR Rieux,po e filloj me te lehta..........
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 20-03-2007 mė 18:36
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
dhe nje tjeter figure......................
GETE
Ai i pari ka lujt me Romen po nuk gjuante goditje denimi,. Kurse ketij te dytit sja them dot.
At a second thought, ky i dyti ka mundesi te jete Toni Shumaker pa mustaqe?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dr Rieux : 20-03-2007 mė 19:21
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Gonzalo Castro eshte nje 'mbrojtes' modern. Lojtari i Leverkusenit ka tiparet e Lucios. I forte ne lojen me ajer edhe i shpejte ne mbrojtje. Negative ka faktin qe eshte akoma me eksperience te kufizuar ama eshte vetem 19 vjec.Postuar mė parė nga kolombi
Roberto Hilbert e kam pare shume pak madje te them te drejten u habita kur e pashe ne liste. Ate pak here qe e kam pare nuk me ka rene ne sy ndonje vecante te shohim.
Trochovski eshte i njejti produkt me Schweinsteinger.ka dale nga te rinjte e Bayernit por e larguam ngaqe nuk kishte vend per te ne pozicionin qe luante Ballack. Ishte nje nga gabimet me te medha te klubit se djaloshi eshte nje nga shtyllat kryesore te Hamburgut edhe ka karakter te hekurt.
Kiesling eshte lojtar i shpejte, madje me ka habitur qe u prit kaq gjate te therritej ne komebtare. Nje zgjedhje me se e merituar edhe kam besim qe do te jete solid edhe ne te ardhmen.
Schlaudraff eshte fenomenal. Kot qe eshte Gjerman me tekniken qe ka i perngjet me shume nje Braziliani. Ka per te qene spektakolar ne krahun e sulmit si tek Bayern ashtu edhe ne kombetare.
Ja nje mix i golave te tij. Spikat teknika edhe aftesia per te shmangur kundershtarin nje kunder nje. Ai do jete partneri ideal i Podolskit.
http://www.youtube.com/watch?v=DPoYEg9cYtA
Megjithate goli qe e beri te famshem edhe qe eshte pretendent te shpallet goli i vitit eshte ky kunder Werder Bremenit. Finese e holle edhe ekzekutim kirurgjik.
http://www.youtube.com/watch?v=aI7k3zX0RCs
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
kolomb edhe Dr Rieux meqe jeni Gjermane te vjeter ju pershendes me kete videon fantastike.
http://www.youtube.com/watch?v=hyv81...elated&search=
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
une jam pak kunder teje bayern schlaudraff eshte nje hic e jo nje star
se ka bere disa gola sdo te thote se e meriton fanellen gjermane
gonzalo castro eshte peshe e lehte shume si futbollist shpresoj ne te ardhmen te eci me mbare
trochkowski eshte teknik por jo ndonje vlere e vecante
hilbert eshte nje nga me te miret e bundesliges
ka merite te vecante se bashku me hitzlperger dhe gomez per rezultatet fantastike te stutgartit kete sezon besoj se deri ne europian do jete kjo trio baza e skuadres tone
kiesling e meriton te jete ne skuadewr para podolskit eshte shume i forte ne dyluftime dhe jo balerin si podolski
shpresoj te largohen nje pjese e te rijve larg bundesliges qe te marrin me shume eksperience
klose mbetet te verder pasi mendon klose se eshte super sulmues e do paguajne skuadrat miliarda per te
e shoh jo me shume optimizem te ardhmen e skuadres nese lojtaret mbesin ne bundeslig
Djema ju falemnderit per hollesirat mbi lojtaret e rinj te kombetares.
Nga sa pash,nuk jam afer futbollit Gjerman keto vitet e Amerikes ky schlaudraff nuk duket i keq te pakten ne video.
E bleu Bayerni por kjo nuk do thote shume,Bayerni ka treguar se koheve te fundit ka bere blerje te deshtuara.Por mos harroni se te pakten jane lojtare te rinj,do mesojne me teper e do fitojne eksperience.
Per kete Gomez me ka thene edhe te tjere fjale te mira.Po ti hidhni nje sy mbrojtjes eshte krejt e re ne moshe.Po ti heqesh gjermanise Schnajder,Ballack,Klose eshte nje ekip me moshe krejt te re.
Une nuk mbaj mend 20-vitet e fundit qe Gjermania te aktivizoje me kombetaren kaq shume lojtare te rinj.
Kjo gje eshte optimiste.
Goldian,ai largimi i te rinjve nga Bundeslinga eshte nje lloj thike me dy presa miku im.
Eshte me mire per cunat e rinj te jene titullar me Sttugardin,Hamburgun,Verder,Schalke apo te ngrohin stolin e rezervave me ekipe te njohura Spanjolle dhe Angleze,se kampionati Italian ka marre fund,ekipe te dobeta,fusha koperativash,stadiume bosh.
Bundeslinga duhet te forcohet,ndaj te rinjte te mbeten aty.
do jete kenaqsia e dyfishte kur te fitojme edhe Kupa Kampionesh apo UEFA Cup.
RRofshi e qofshi cuna Alemane se jeni me te miret,jeni tifoze si kombetarja TEUTONIKE.
PS Berthold e gjete DR,ati tjetri si ke kaluar as afer.Dhe jo vetem e ke pare,por besoj se do te kete pelqyer si lojtar.
Ka qene njesh per mua..........................
Gjeni pra kacurrelsin ne foton bardhe e zi................
GETE
Nuk po me duket aq e rezikshme Gjermania nuk eshte edhe aq sa qe e boni,po ja ua them vetem nje gje se gjermanet luftojn si ujk per vendin e vet jan kombetare shum shiheni vetem ne ekipet e Gjermanis se shumica jan te vendit mendoj gjerman,edhe sa pak luajn neper ekipet tjera te evropes gjermanet ki eshte qellimi i vetem qe mund te me bej te dua gjermanet,po nuk eshte shum e rezikshme.
Kolomb skam faj per kete vallaj, ti ja kishe gjet fotografine kembeshtrembtit qe nga koha e adoloeshencesPostuar mė parė nga kolombi
. Car te perbashkete ka ky lojtar me Kafune ?
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Hallall per temen qe ke hap plako!
Normal qe nga Cekia ne rastin me te keq do marrim nje barazim po djemte jane ne nje forme te shkelqyer dhe jam i bindur se do arrijne te marrin 3 piket!
Suksese cunave ne kete transferte dhe me nje fitore ishalla!
Si je tadore par crainte de lEnfer, brūle-moi en Enfer, si je tadore dans lespoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je tadore pour toi-mźme, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!
Krijoni Kontakt