C'ne ti me keto permasa te jesh "majtist" .Postuar më parë nga TikTak
![]()
Te lumte dora e madhe, se i ke rene pikes !Postuar më parë nga TikTak
![]()
C'ne ti me keto permasa te jesh "majtist" .Postuar më parë nga TikTak
![]()
Te lumte dora e madhe, se i ke rene pikes !Postuar më parë nga TikTak
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Ndonje foto nga ky spektakel?
Po Liri Berisha bleu ndonje cun apo u mblodhi vetem lekat?![]()
Live your beliefs and you can turn the world around.
Edhe kur bajne spektakel e bajne me "rregullat" e prostitucionit. Blej e shit njerez!
Per mbledhje ndihmash bahen lloje garash e kush fiton ja dhuron çmimet fondacioneve.
Nji "spektakel" i tille mund te organizohet veç prej do injorantave te pamoralshem. Blej nji mashkull per me ba mire, blej nji femen per me ba qejf...lum Shqipnija qe i asht dorzue ketyne rregullave. Qesh mileti i semaforave.
Po replikoj vetem sepse ne shume raste kam qene me nje mendje me ato qe ke postuar. Kjo praktike e donacioneve nepermjet "blerjeve" te personazheve publike eshte kudo ne bote, nuk e kane shpikur shqiptaret. Personi qe ben bamiresi, paguan parate dhe personazhi publik ofron kohen e tij per nje dreke a darke me me bamiresin. Eshte shume ide e mire dhe predikimet e moralitetit ne kete rast jane shume pa vend.Postuar më parë nga shkodra13
Sa fjale te ashpra qe po fliten per spektaklin. Ndoshat une jam gabim por me pelqen idea qe personazhe te tille jane sport deri ne ate pike sa te bejne dicka te tille.
Per mua ky spektakel meriton "thumbs up" megjithese nuk e kam pare akoma.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga syteezez : 09-03-2007 më 16:09
Jom shum kurjoz, nuk na tha njeri Liria çin bleu? Per menimin tem Lirise do i shkojte shume per shtat Skener Gjinushi. Ai dreq o ene i muhabetit, vetem se nuk duhet ta mershin Salen me vete se masanajna u vrane fare
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Mimoza Haxhia, ka terrorizuar pasagjerët e autobusit të Laprakës, teksa kërcënonte për një shpërthim bombe
Festa e grave ka nisur me një incident të kryeqytet, ku protagoniste është bërë një grua. Mimoza Haxhia, ka gjetur mënyrën origjinale për të tërhequr vëmendjen, duke kërcënuar se do të shpërthente një bombë nëse nuk takonte Kryetaren e Parlamentit, Jozefina Topallin. “Kam një bombë në çantë dhe dua të takoj Jozefina Topallin”- është dëgjuar të bërtiste, 55-vjeçarja Haxhia. Ngjarja është shënuar orët e para të mëngjesit të djeshme në qendër të kryeqyteti, në linjën e autobusëve urban Qendër-Laprak. Ndërsa ka hipur në autobusin e Laprakë, Mimoza Haxhia ka filluar të bërtasë. Kam një bombë në çantë dhe dua të takoj Joezefina Topallin.
Do ta shpërthejë bombën në qoftë se nuk më lejoni ta takoni, vazhdonte të ulërinte gruaja, duke treguar çantën e saj të dorës. Kjo gjë në fillimi nuk është vënë re nga pasagjerët e autobusit, por më pas duket se i kanë marrë më seriozisht kërcënimet e 55-vjeçares. Pas kërcënimeve të vazhdueshëm, pasagjerët janë përfshirë nga paniku, ndërsa autobusi ka ndaluar me urdhër të gruas. Ndërkohë një prej pasagjerëve ka telefonuar në sallën operative, duke i njoftuar për situatën. Menjëherë policia ka mbërritur në vendngjarje, duke e neutralizuar 55-vjeçaren brenda pak sekondash.
Pas kontrollit të çantës, nga ekspertët antiekspoliziv, ka rezultuar se nuk ndodhej asnjë bombë, por në çantë kishte vetëm disa libra. Më pas “kamikazja” është shoqëruar në mjediset e Drejtorisë së Policisë të Tiranës, ku dhe është marrë në pyetje lidhur me shpërthimin e bombës. Sipas burimeve të policisë, mënyra e sjelljes se 55-vjeçares gjatë marrjes në pyetje, ka ngritur te ekspertët dyshimin se gruaja mund të ketë probleme mendore. Ata kanë kërkuar që Haxhia t’i nënshtrohet një kontrolli nga mjekët psikiatër për të vendosur për gjendjen e saj mendore. Ende policia nuk ka sqaruar veprimin e Haxhisë, dhe motivet të cilat e shtynë të ndërmerrte këtë veprim.
Jam në shitje; cila grua më do për blerje. Çmimi fillestar aq sa është i fundit për Krasten!
Po ule dhe ti pak dozen e mprehte politike te pergjigjeve ndaj grave o Brar se nje dite ne vit eshte e shkreta dhe mezi i kemi keto vajzat e grate tona.
Nga ana emancipuese duhet te na behet qejfi qe edhe gruaja shqiptare po arrin te thyeje tabute e te bleje burrat e vet, por ama i blefshin per spektakle, sa me rralle, e per humor, e jo per tu bere protektore a abuzuese.
Po pak qenkan shitur burrat, apo mos ndoshta jane treguar te kursyera grate ne pazaret e tyre? Mua me behet qejfi qe leket e grave te pasura kane shkuar per nje qellim te mire, per nje fondacion qe ndihmon femijet e vuajtur shqiptare. Ideja eshte pak provokuese pasi sjell lloj lloj mendimesh ne mendjet e njerzve.
Vitin tjeter pacin ide me te mira, por edhe bravo ju qofte se po kontribojne per femijet shqiptare.
pse kaq poshte ke rene sa te shitesh nga kompjuteri?Postuar më parë nga Preng Sherri
mbase ke te drejte se edhe ai Arjan cani qe nuk kishte asnje oferte
u shit nga nje sms ne celular,...........
do me pelqente ta shikoja spektaklin se nuk e kam pare.....
Krijoni Kontakt