Postuar më parë nga Marya na mungoi zeri yt mos ki merak, seshpejti, do dalin dvd me te. p.s tani do bish rehat nga 43...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar më parë nga Xhuxhumaku mos ki merak, seshpejti, do dalin dvd me te. p.s tani do bish rehat nga 43... shshshshshsht
Postuar më parë nga Marya qeni i komshiut , nuk ka dite pa urinuar tek dera ime Shkruajta tek dera , mos urino ketu o gomar, po mer vesh ai? mi a nuk ka dhe gjoba per raste te tilla, hidhe ne gjyq
nje nder gjanat qe me qon nervat shume eshte ,kur dal ne mengjez nga shtepia,shkoj deri te makina qe e kam rreth 15 meter larg dhe skam me cfare ta hap sepse kam harru celsat ne shtepi.dhe kthehem mbrapa tan nerva me i marr ,hahahah
Postuar më parë nga Xhuxhumaku ta paska von syrin... se mos e bo i zoti, jo qeni lol e di qe me vure ne mendime ti , prandaj nje dite njollat ishin ca me larte se zakonisht, thua ka dashur te beje gara me qenin? te gjithe duan te markojne territorin
Postuar më parë nga Marya e di qe me vure ne mendime ti , prandaj nje dite njollat ishin ca me larte se zakonisht, thua ka dashur te beje gara me qenin? te gjithe duan te markojne territorin nji pyetje? ty kush te pelqen? qeni apo i zoti?...lol
Postuar më parë nga Xhuxhumaku nji pyetje? ty kush te pelqen? qeni apo i zoti?...lol asnjeri more , vetem te me lene rehat se u cmenda duke hyre me maske ne shtepine time
Postuar më parë nga Marya asnjeri more , vetem te me lene rehat se u cmenda duke hyre me maske ne shtepine time p.s kshu o kur je pa mashkull ne shpi... ste lene rehat qente...lol
Postuar më parë nga Xhuxhumaku p.s kshu o kur je pa mashkull ne shpi... ste lene rehat qente...lol epo u pa puna , do marre edhe une nje qen , do ta mesoj qe ti marri hakun se rrugezgjidhje tjeter nuk shikoj
Postuar më parë nga Marya epo u pa puna , do marre edhe une nje qen , do ta mesoj qe ti marri hakun se rrugezgjidhje tjeter nuk shikoj drejt e ke, 1 udhe e n-pune...lol
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt