antishqiptaret
Lando meqe nuk e kuptove ate qe te kisha shkruar me pare , ja ku po ta perseris:
ti si thua???? femrat e jetes tende (quelle + care) ato qe te rrine gjithe jeten prane (dhe ketu nuk e kam fjalen per mua) sado poshtersira ti te besh..cfare femrash jane per ty?? i fut dot te gjitha ne nje thes???
Ndryshuar për herë të fundit nga maryp : 22-01-2009 më 15:34
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Ajo cka me ngrit nervat me se shumti eshte lakmija dhe fitimi ne krah te t'tjerve
Mendjengushtesia,por edhe taboo-te..............
Sa per genjeshtrat,apo hipokrizite,apo ..............te meta te ketij lloji,nuk me prekin fare.
Ps.Ne pergjithesi,shume pak gjera me ngrene nervat.Ato qe permenda me lart,jane pasoje e injorances,keshtu qe,si rrjedhoje,injoranca eshte ajo,qe me ngre me shume nervat.
Jeto cdo minute,si te jete e fundit.
Vapa mi acaroi nervat sot...41 grade! AGR!
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Kur me kapin Irocp proxy me ik koka nga menja kshu menja nga koka se harrovaPara floodistat :P
Si TiRoNa Se Bo NoNa
Njerzit Qe Bejne Si Te Mencur Dhe Kur Vje Puna Nuk Dine Te LIdhin Dy Llafe.... Jo Me Nervozojne Ma Shkatarrojne Sistemin :@
™ RiCHeR ThaN ThE RiCHeSt
™
Mua kohen e fundit po mi ngrejne nervat disa persona ketu ne forum ,qe e kane koken aq te trashe saqe edhe murit po ti meshojne me koke nuk i thehet dot...
E verteta eshte e perkryer ,ajo nuk ka dy fytyra...
Hahahahahaha Flutura. Mos u merzit se nuk je as e para e as e fundit qe i ngrihen nervat prej ketij fenomeni.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt