femrat mashtryese dhe dinake,ato qe duan ta mbajne veten ZONJA por qe nuk kan as leket per te blere nje bilete metroje por prape duan te shesin mend
mi dispiace per loro
femrat mashtryese dhe dinake,ato qe duan ta mbajne veten ZONJA por qe nuk kan as leket per te blere nje bilete metroje por prape duan te shesin mend
mi dispiace per loro
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
+++++ qe kur shikoj ne ndonje forum ndonje link me program interesant bej ta shkroj del:
LINK HAS BEEN DELETED...Lol kacurrel me behen nervat..
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ndryshuar për herë të fundit nga Archicad : 08-05-2008 më 13:37
që ska ngel sakat pa bllog e çoban pa facebook.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
M'i ngrenë nervat:
1. Punonjësit e Ambasadës Shqiptare në Athinë, me gjasa pika më e koruptuar e gjithë sistemit diellor (nuk di ç'bëhet në sistemet e tjera).
2. Njerëzit me çadër në ditët që bie shi dhe që ecin poshtë strehave duke penguar ne që s'kemi çadra (pse dreqin futen nën streha kur kanë çadra?). Këta me të vërtetë e meritojnë t'i fusin në kampe përqëndrimi.
3. Mënyra e shikimit nga persona të moshuar kur je i ulur në sedilet e mjeteve urbane dhe ata janë në këmbë. Sikur t'u kesh vjedhur pensionin.
Kur nuk ngjajnë këto gjëra jam shkëmb i durimit.
Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.
Gott mit Uns
Kur kembet te te terheqin ne nje dyqan ku shkruan LIKUIDIMI I MALLIT dhe kur te pelqen nje T-shirt i bukur dhe shitesi te betohet se eshte pambuk qind per qind dhe ti e blen dhe kur ta veshesh nje here ne diell e ndjen veten se je veshur me xhemba ose qe je mbyllur me plastmas dhe e ndjen veten me kompleks se secili shites ty ta lshon e me kompleks duke vazhduar sdi e sata here ke blere rrobe qe kurre nuk i vesh dhe nisesh ti ankohesh shitesit dhe i thua une ne kete qytet me nuk i besoj kerrkujt se ben lirim 70 per qind e ai ty ta kthen si prej trapi duke u bere nervoz me ty e duke ngrite zerin zoteri ti po me provokon ne jemi firme me renome e ti i thua ky T shirt nuk eshte pambuk dua qe ta kthesh mallin ai ty te thot me bertime nese nuk eshte pambuk une ty ti gjuaj çelesat e butikut e pastaj te thot ska mundesi me ta kthy se malli eshte regjistru....Bahhh. Te pelcasin nervat si kokashka kujtohesh dhe kujtohesh a eshte e drejte me ia dhuru dikujt ket mall te keq...
Ndryshuar për herë të fundit nga Archicad : 08-05-2008 më 18:47
jane do tipa qe jane bere njesh me motoçikleten e tyre sillen verdalle neper qytet me zukame si insekte dhe nuk zbresin nga motoçikleta tan diten. Dhe ushton ajo e shkreta e çan qiellin une pres sa kur do te kalojne rrugen e te largohen kur ia beh tjetri nga larg e pres edhe kete dhe me ndalen edhe mendimet pres sa te kaloj te filloj se menduari te gjith do adoleshente qe kane harruar aftesine e te ecurit ata e motoçikleta nje trup tere javen keshtu dhe behet e diela dal te eci pasdite neper nje shteg mali ajri i paster qetesi larg nga qyteti kur o Zot jo nga larg dy trupa njeri plus motoçiklete njesh kesi here me motor te avionit keshtu me duket ne mal te paster bejn pluhur trazojne malin dhe shyqyr o Zot qe skane syze te dillit nje satisfakcion te vogel i jap vetes. Kur dhe ku do tia nisin te ecin keta tipa pyes veten.
Profesorat ne shkolle qe se flasin anglishten tamam, dhe duhet tia perkthesh ato qe thone, pastaj ti mesosh...
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Cohesh ne mjes ene ska drita :@...del i pahekuros...ske cbo po mo e keqa osht me i ven tjeter...shko me pi kafen e mjesit ene ai ska dritasi ta pish kafen kur ska drita???Kshuqe je ne gjum prap deri sa te vin dritat..:@
Krijoni Kontakt