Me ngrejne nervat njerezit kokeforte....babababa sa inat i kam.Ti mbys fare![]()
Me ngrejne nervat njerezit kokeforte....babababa sa inat i kam.Ti mbys fare![]()
"Carpe Diem"
Kur me ngadalsohet linja e internetit.. bahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Me ngrejne nervat personat , qe kane pergjigje per gjithcka , megjithese nuk marrin vesh.
Personat qe jane egocentrik , megaloman, qe u duket vetja me te zgjuarit e botes dhe qe nuk dine te tolerojne , por nuk mendove si ata, te quajne menjehere , pa nje , pa dy, idiota.
Me kane ngritur nervat edhe personat sekretaxhinjte , opopo i urrej,
te gjitha gjerat i bejne ne sekret dhe vetem kur degjon me vone rezultatin ,
thua se te gjitha gjerat jane te limituara ne numer dhe po e bene edhe te tjeret , atyre nuk do u realizohet.
Te gjithe kemi kaluar , fazen e shkolles, por nuk i harroj dot personat , ata qe hanin librat dhe kur vinte momenti i provimeve hiqeshin sikur nuk i kishin kapur librat me dor , jo cne une skam lexuar gje , vetem kur kishin rezultate te shkelqyera fryeshin si kokosha , opopo hic nuk kisha lexuar ,
ama kur kishin rezultate negative ,vec kur u dilte flak nga hundet dhe aty e nxirrnin qesa kishin mesuar, e poshtra , sa kisha lexuar , nuk e meritoja .
Shkurt ,njerez te ketille , fatkeqesisht ,ka plot.
Ndryshuar për herë të fundit nga pseudo : 29-04-2008 më 17:20
Egocentrizmi
skerdigodo@hotmail.com
Po re shoku interist, po ku e pe presionin ti i here. Ke qef te fus nai zar kokes eee?Avash ti re o shoku juventin se na trembe ca jan kto presione kshu apo do nai thik tuleve![]()
Po ti re shoku rregaton ca pate! Ca te pickoi? Avash e lale mos e merr me vrull se pengohesh. Po edhe ne real me njef ose me mire pyet kete qe ke cituar ose nai tjeter qe me njef ok.Kalajso ca thote ky re, ben vete si i shkathet dhe thote andej ketej .Avash re plako se na e trembe
Ps Po deshe hajde te mirepresim Lagja 5-Maj rruga "Fetah Ekmekciu" Ose Te pallati Portokalli.Pyet aty ku eshte Neti Indritit dhe aty na ke ne mjes dreke darke
Ta shofim sa tregon ne jete reale e jo me shkronja
Nese Jeta s'te jep nje loje qe ja vlen ta luash, krijoje vete nje te tille!
Duhet të prisni 60 sekonda pas një kërkimi që të mund të bëni një kërkim tjetër. Provojeni përsëri pas XX sekondash.
kjo me plase....
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Kur mundohesh te justifikohesh para nje fakti te kryer(jo ashtu jo ketu nxjer arsye idjote)kjo me acaron ne maksimum
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Kur je dy tre veta ne shoqeri qe vendosim te bejme nje gje , gjithmone ngrihet tjetra qe thote , eeeee po eshte larg po kshu po ashtu , jo s'ka parkexh
Po plaken para kohe keto dreqe s'marrin fare iniciativa.
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
kur me marrin ne telefon me numer privat, dmth pa numer dhe nuk pergjigjet njeri,
MOTHERFUCKERS.
Krijoni Kontakt