Te thashe Juventus se ka shum qe marrin vesh Gabelce ktu!
Sme degjove or trim :P
Te thashe Juventus se ka shum qe marrin vesh Gabelce ktu!
Sme degjove or trim :P
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ato njerez qe bejne rolin e kompetentit ne nje kohe qe sja kane haberin fare.
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
kur me pyesin ne tren ndonjehere ndonje gje dhe pastaj te tregojne historine e jetes se tyre. si intereson njeriu. te dukem gje gati per dialog? piss off
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Kur me bejne si te shkathet me iken zari me gjithe bleten fare![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
e urrej kur ndonje marokin te thote,hey ce l'hai una sigaretta?(hey ke nje cigare?).....certo che ho(sigurisht qe kam)...dhe vazhdoj rugen dhe iki,jo se me plasi per nje cigare,po si duroj dot kta jevgjit
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 10-04-2008 më 22:18
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
hahahah! ah sa here me ka ndodhur kjo gje...skam ca te bej zakonisht rri dhe degjoj se me vjen gjyna lolkur me pyesin ne tren ndonjehere ndonje gje dhe pastaj te tregojne historine e jetes se tyre. si intereson njeriu. te dukem gje gati per dialog? piss off
hahahah! ah sa here me ka ndodhur kjo gje...skam ca te bej zakonisht rri dhe degjoj se me vjen gjyna lolkur me pyesin ne tren ndonjehere ndonje gje dhe pastaj te tregojne historine e jetes se tyre. si intereson njeriu. te dukem gje gati per dialog? piss off
Kur humb ne futboll, bohem me vra njerz.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt