Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Postime
    2

Question Interneti: Albtelecom apo AlfaCable?

Jam nje student qe banoj ne Tirane. Aktualisht shfrytezoj internetin nga shtepia npm linjes se Albtelecomit. Kam degjuar per Alfacable qe ofron sherbim non stop interneti, me tarife fikse 19 euro ne muaj. Do doja te dija nese ia vlen qe te abonohem tek Alfacable; kush gezon me teper perparesi, duke marre parasysh edhe cilesine e lidhjes dhe shpejtesine. Faleminderit qe tani per sugjerimet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-03-2007
    Postime
    4
    une jam nje klient i alfa kabellit dhe per te hapur kete faqen ketu mu desh shume kohe , cilesia e internetit te alfa kabellit eshte shume e keqe, madje nqs ne zonen ku je ti ka shume kliente te tyre gjerat jane akoma me keq . linja e interneti eshte e mire deri ne oren 10 te mengjesit pastaj gjithe diten duhet te luftosh me faqet qe nuk hapen , shpesh here une nuk kontrolloj as email sepse duhet shume durim te arrish deri atje. Plus cilesise se dobet linja iken shpesh here . une kam 5 muaj qe ekam vene dhe me kane ndodhur rreth 7-8 difekte dhe duhet te behesh mik ke sekretaren e atyre te ata te vijne . une personallisht nuk kam ndermend ta
    rinovoj pagesen , sepse eshte e lodhshme te rrish rrish me shprese do punoj interneti apo jo. ki parasysh qe kesaj pagese qe ti permend i shtohet dhe 700 lek te reja per kanalet e televizorit , te cilat jane me te vertete nje skandal me vete , filma me te mire gjen tek KOHA TV .
    Kam degjuar qe ALbania online dhe ABIssnet ofrojne internet 24 ore , e para me ADLS kurse e dyta me Antene , 25 dhe 29 euro kjo e abissnetit eshte per gjithe tiranen me duket kurse adls e albania online eshte me e kufizuar linja e tyre eshte shume me e mire dhe nqs gjen ndonje njeri ne pallat qe ta ndani pagesen do ishte e leverdishme .

Tema tė Ngjashme

1. Albtelecom
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 08-08-2017, 12:06
  2. Interneti pa tela hyn nė baret dhe hotelet e Tiranės
    Nga Fiori nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-11-2009, 11:57
  3. Ē'mendim keni pėr internetin?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  4. A ėshtė interneti sėmundje mendore?
    Nga Dj-GabrieL nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 08-10-2007, 09:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •