he ore gjitoni qe kam lart as mua sma tregon emrin e vertet haha....(shaka kjo)!te puc![]()
he ore gjitoni qe kam lart as mua sma tregon emrin e vertet haha....(shaka kjo)!te puc![]()
vogelushe embel sma ke kerkuar kurr......emrinPostuar më parë nga Jonela_vl
![]()
Kuptimi i pseudonimit tim nuk do shume shpjegime
Sepse me quajn Elena
Ju pershendes![]()
as i imi sdo shpjegime
kjo 143 eshte numer![]()
Teme interesante !
Shume pak njerez e dine qe Kazanova ka perdorur per goxha kohe ne Milano emrin Angelo Pratolini per te ruajtur anonimatin e tij dhe per shume arsye qe nuk ka shume rendesi t jua shpjegoj ketu.
Pse e perdor une : Se pari sepse duke hequr menjane modestine jam nje Kazanova modern dhe cka eshte me e rendesishmja kam te njejtat qellime pozitive ndaj femres (ndryshe nga Don Zhuani ku shumicat e femrave se kane idene se sa i ka talluar ai ato)
Se dyti sepse eshte nje miniquiz qe vajzat qe flasin me mua te tregojne intelektin e tyre dhe anen letrare. Nese ato e njohin si emer do te thote qe jane goxha te pergatitura intelektualisht dhe mua ky konstatim me sherben per te ditur si te zhvilloj biseden.
A do ta perdorja ne jeten reale : Patjeter qe jo ! Jam kategorik per kete sepse injoranca e njerezve te ndryshem mund te kaloj ne paragjykim duke mi pare negativisht karakteristikat qe pretendoj se me takojne nga ky pseudonim dhe kjo do me sillte deme ne interesa konkret.
Spjegimi i pseudonimit tim asht vetem qe deshta diqka shqip se disa emra te huej me bajn shum nervoz, por ka perjashtime disa na mesojn shum ....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Pseudonimi im eshte emri im ne te vertete.
"Carpe Diem"
spse........jemi nje komb ...luftarak...dhe..kurre.. s'duhet me u harru..e shkuara...
un jam njeri prej tyre
the ..paste ...is..in ..owr..hearts
Gjithmon do jem e panjohur per te njohurit sepse askush nuk don te me njef....
Vetem ata qe me duan dhe i dua shum e dijn se kush jam per te tjeret do mbes e panjohura (anonime)por jo nga friga se tek e fundit i frigohem vetem krijuesit e askujt tjeter
Kete pseodonim adhuroj sepse, eshte gjysma e fundit e asaj se si quhet vendlindja ime.
Krijoni Kontakt