mir që paska përdorur këtë fjalë, pa mendo po të kish përdor ndonjë tjetëra thua do e përdorje për username
e ke fjalën për përsonazhin e filmit Jos Profesionisti besoj
një metod mirnjohjeje për ata që kontribuan dhe ndihmuan për çlirimin e vëndit tuaj
Secili për vete, Zoti për të gjithë
[QUOTE=Aksinja;3009532]mir që paska përdorur këtë fjalë, pa mendo po të kish përdor ndonjë tjetëra thua do e përdorje për username
Sinqerisht varet se cka kishte perdor,nuk perferoj naj nik banal per username!
kanina emeri i vendit te prejardhjes. fshat ne vlore. per shkak te lidhjes qe kam me kete vend dhe per shkak se me duket emer interesant mendova te perdor kete si pseudonim.
ne jeten reale edhe po ta perdorja do te me pelqente por realisht nuk perdoret ne fakt kam nja dy pseudonime te tjera qe me kane mbetur qe femij. por asnjeri prej tyre nuk ka ndonje kuptim shume pozitiv![]()
si ska rendesi eshte emri im me Quajn Mario
kurse sa per shtesen e kam vene se qe kur isha i vogel kam qen shum shum i bukur
sa tere xhaxhallaret teze kusho kur me thrisnin me thoshin mario kingu
sa ne lagje ku banoja plus shkoll me thoshin me pseudonimin Kingu
kshu qe e vendosa kete Mario_kingu sepse ai jam
rrespekte per temen
Partizoni
ne shqiptarët e shqipëërisë nuk i përdorim emrat e vëndeve për emra njerzish, po ti kesh vën re shqiptarët e kosovës apo maqedonisë ka shum që përdorin emrat e qyteteve tona ,
në forumet që shikohen nga shum shtete të botës është gjëja më e mirë kur vendosim emrin nga vëndet tona dhe foto profili me simbole shqiptare, është një shenj që na dallon nëpër botë si njerëz që duam vëndin tonë
hej kingo akoma ke atë pamjen që kur të thërrisnin kingu i lagjes![]()
Secili për vete, Zoti për të gjithë
Krijoni Kontakt