Ky eshte emri ime i vertet,nuk deshta te la ndonje pseodonim.
2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...
1.Dhurat e zotitÇfar kuptimi ka emri juaj në profil?
Pse vendosët këtë emër?
A e përdorni dhe në jet këtë emër si pseudonim?![]()
2.Nje shoqa ime kur me rekomandaj kete forum, me tha te ve nje nick-name , mendohu e mendohu dhe me kujtua nje personazh i nje seriali .
Vajze e keqe qe andej nga fundi u be goc e mire![]()
3. Normal qe jo, emrin e vertet , kam kaq vite qe e mbaj ne shpine , plus po me thire me emer tjeter nuk e kthej koken lol
Jeto sot se neser nuk i dihet
Zeid eshte emer qe me pelqen shume. U a kame bere te qarte vellezerve, kushurinjve, niper mbesa ne shqiperi, shokve e kudo, qe te me flasin Zeid, madje dhe targen e makines do ta vendos Zeid, ose Mr Zeid.
Ka shume emra muslimanesh qe me pelqejne, sa sme kane pelqyer asnjeher ne jete kaq shume emrat, but Zeid me pelqen dhe me pershtatet shume. me duket si emer apostafat per mu.
Teme e bukur.
.
Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 06-02-2011 më 14:42
Nje shifer me kuptim![]()
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
A.V.A.T.A.R pseudonimi im. Kete emer e kam marre nga filmi me te njejtin emer, me pelqeu shume si film (filmi me i shitur ne bote me qe ra fjala) dhe vendosa ta la si nickname ne this forum :d
Është emri im i vërtetë.
Nick Name qe kam ne kte forum e kam perdorur historikisht kudo duke filluar qe ne 2001.
Sot e para 10 vjeteve futesha ne chat me te njejtin nick qe kam ktu.
Te perdor nick tjeter nuk me shijo...imagjinojeni dhe vete,te kesh 10 vjet qe perdor te njejtin
nick,nuk eshte e lehte me e ndrru.
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Shoqeria ketu ke jetoj me therasin Stern dhe per kete vendosa ta perdor Nickname ketu ne Forum
STERN-YLL![]()
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Krijoni Kontakt