Emri i babes.(ndjes paste).Si ka pas emrin ashtu ka qen.
Emri i babes.(ndjes paste).Si ka pas emrin ashtu ka qen.
Ne moshen e adoleshences une dhe rrethi i bashkmoshatareve te mi, degjonim kryesisht muzike te viteve 70-80.
James Douglas Morrison emri i vertete i Jim Morrison - vokalist i The Doors ishte nje nga grupet qe me pelqente.
Teksa lexoja poezite e ketij te fundit, mora spunto edhe per pseudonimin.
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Hej xhejmso break on through to the other side,it will be nice.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Emrin tim te vertete.
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
Do isha kurioz te dija kuptimin e nick-ut Davius,kam shume respekt per kte nick por nuk e di ça do me thene,a mund ta spjegoje ndonjeri?
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Me sa kam kuptuar DAVIUS mund te vij nga fjala italiane DEVIARE qe do te thote ndryshon rrugen,,pra nick davius mund te kete kuptimin qe ja u drejtoj une rrugen,pra mund te jete drejtori i kti forumi qe te hezi tamam siç duhet.......
kte konkluzion e kam nxjerr une,,ndofta mund te jete dhe e gabuar.......
bar/bunja pjesa e par se e adhuroj barin prej 15 vitesh mbrapashtesa kot bper pordh hahahahahahahah
Chamillionare pasi me pelqen 1 rapper amerikan i cili ka kete pseudonim
ne latinisht,augustus do te thote i respektueshem,i madh.ishte titulli me i larte i perandoreve ne perandorine romake.kuptimi fillestar i fjales,eshte i pasuri,ai qe ka pushtet{ab augento}.por ne gjuhen fetare,ka nje kuptim te fshehte.gruaja e pare qe mori kete titull,ishte e veja e oktavianit,livia.pas saj,gjithe familja e perandorit,mori emrin domus augusta.
Apollyon
The destroyer. From the Greek "to lose."
Chief demon of the abyss
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt