Engjull me krahë të argjendtë.
Engjujt janë të mirë,për at edhe kam vënë nickname.
Engjull me krahë të argjendtë.
Engjujt janë të mirë,për at edhe kam vënë nickname.
Eshte emri im i vertete .
Nuk kam pse te ve emra te ndryshem ne forume te ndryshme , nuk kam arsye.
dmth kam të drejt kur them që emri i përdoruesit tregon diçka nga vetja, si në rastin tuaj Lorik, që adhuron Matalikat
vet vajzat jan krahasuar gjithmon me lule, dhe emrat e luleve zakonisht përdoren veç për emra të gjinis femërore, orhide duhet të jesh tip i ndjeshëm dhe e bukur si orkidea
me siguri dhe ju jeni njeriu i mirë përderisa preferoni emër engjëlli
Secili për vete, Zoti për të gjithë
secili vendos emrin në forum sipas mendimit të momentit ose ndonjë mendimi të fiksuar, zakonisht kur emrat jan të vërtet, përsoni e ka të vështir të gënjej prandaj vendos emrin e vërtet si username
çke 2043 që e shqetson gocën , apo ishe me kufje në vesh kur bërtiti Ksanthi![]()
Secili për vete, Zoti për të gjithë
Aksinja, do thoja qe jam e ndjesheme
Urime per temen, interesante![]()
Medaur= emer Perendie tek Iliret zoti sma dha fatin te kisha djale (megjithese kam kohe) po ta kem fatin do ti ve kete emer.![]()
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
Unë zgjodha këtë nofkë për shumë arsy.
Fillimisht, kur vendosa të regjistrohem, doja një nofkë që tingëllon interesant. Pastaj, doja që nofka të paraqes në një far mënyre edhe interesat e mija. Kështu që erdha tek emri VIDASUSI.
Vidasus - më pëlqen si tingëllon. Për më shumë, është emri i një perendie të vjetër ilire (mbrojtësi i pyjeve, burimeve dhe fushave).
Krijoni Kontakt