Close
Faqja 25 prej 34 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 331
    Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    kanina emeri i vendit te prejardhjes. fshat ne vlore. per shkak te lidhjes qe kam me kete vend dhe per shkak se me duket emer interesant mendova te perdor kete si pseudonim.
    ne jeten reale edhe po ta perdorja do te me pelqente por realisht nuk perdoret ne fakt kam nja dy pseudonime te tjera qe me kane mbetur qe femij. por asnjeri prej tyre nuk ka ndonje kuptim shume pozitiv
    I njeh ata me mbiemer Mici?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar më parë nga Aksinja Lexo Postimin
    i i i i i i i si bo ti , për një shkronjë, padashje mi e shtova një N e doli shushunjë
    ama kjo pinku ëhë qënka e shkathët fort , ti spaske mor dhe aq mësim prej saj
    je e fale mi gru, se ene una se kisha me verte, si mi do tmallkosha ty, un kshu tkom pa qi je gru per smari, pranej.po vallai ma boni zemra tak kur pash qi ma kishe shajt shoqen mo tmire qi kom pas ktu, pranej.
    cer ke bo ti iher? ncer lagje tirones jeto ti? hec mi gru pim naj kafe se u bom derr tu nejt gjith diten mshpi.a ka nanji per kafe mer?per dashni sgarantoj gjo se vallai un jom cik e veshtir,ktu boj si gru cik pa moral po nazja nuk osh ashu.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Plot Lexo Postimin
    je e fale mi gru, se ene una se kisha me verte, si mi do tmallkosha ty, un kshu tkom pa qi je gru per smari, pranej.po vallai ma boni zemra tak kur pash qi ma kishe shajt shoqen mo tmire qi kom pas ktu, pranej.
    cer ke bo ti iher? ncer lagje tirones jeto ti? hec mi gru pim naj kafe se u bom derr tu nejt gjith diten mshpi.a ka nanji per kafe mer?per dashni sgarantoj gjo se vallai un jom cik e veshtir,ktu boj si gru cik pa moral po nazja nuk osh ashu.
    qyqja mi gru le nom dhe ti.ta lyp ashiqare.

si e pi kafen mi ? t'mesme e

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar më parë nga Aldi-Aldo Lexo Postimin
    I njeh ata me mbiemer Mici?

po kam degjuar per njefare islam mici. mos te kemi edhe ty nga keto ane??

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar më parë nga Aksinja Lexo Postimin
    ne shqiptarët e shqipëërisë nuk i përdorim emrat e vëndeve për emra njerzish, po ti kesh vën re shqiptarët e kosovës apo maqedonisë ka shum që përdorin emrat e qyteteve tona ,
    në forumet që shikohen nga shum shtete të botës është gjëja më e mirë kur vendosim emrin nga vëndet tona dhe foto profili me simbole shqiptare, është një shenj që na dallon nëpër botë si njerëz që duam vëndin tonë

shqiptaret thone se emrin ta vendos babai ndersa mbiemrin vendi(vendi ku lind). keshtu ka qene kohe me pare. kujto ketu vellezerit frasheri nga fshati i prejardhjes se tyre. kjo tradit tani nuk eshte me e praktikuar ne shqiperi. ndersa ne kosovo ilirid dhe trojet e tjera vendosja e emrave te qyteteve shqiptare per emra njerezish vjen nga fakti se atyre u ka munguar shume shtei apo vendi ame dhe e kane nxjere mallin duke vendosur emra qytetesh apo vendesh nga shqiperia.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    ...a ka nanji per kafe mer?per dashni sgarantoj gjo se vallai un jom cik e veshtir...
    pse ca do boj ne kafe me ty un? llaka-llaka e? un dhe ne forum me ty vec dashni kom bo...

se harrova: uj o jeta, gaz o hareja...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar Maska e Aksinja
    Anëtarësuar
    16-01-2011
    Vendndodhja
    kojshi me SkënderBeu-n
    Postime
    364
    Knej nga Bab Myslymi e kom kasollen time ,
    po erdhe naj her knej nga ekspozita e kinezit , futja një fishkëllim e dal mej her
    e pim kafen , se për dashni nuk jam në kërkim
    Secili për vete, Zoti për të gjithë

Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    po kam degjuar per njefare islam mici. mos te kemi edhe ty nga keto ane??
    Jo, nuk jam nga Kanina por kam disa njerez aty...

Islam Mici eshte dajua I babit tim.
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e Goth_KiroL
    Anëtarësuar
    21-08-2008
    Vendndodhja
    Kosove, Prishtine
    Postime
    16
    Goth kiroL

eshte nje nickname i vjeter per mua
    qysh nga adoleshenca e hershme kur degjoja (ende i degjoj por me rralle) muzike gothic metal, black metal.
    ndersa kiroL eshte emri im lexuar mbrapsht.

ka ngelur jo vetem nje nickname i perdorur gjate garave "counter strike" te atehershme por edhe nje nofke qe ka filluar te me pelqeje dhe mendoj se tashme me identifikon perballe njerezve qe njoh.

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Orhideja eshte nje lule shume e ndijshme.........kerkon kujdes te madh........ kur lulezon i mban lulet kohe shume te gjate

Faqja 25 prej 34 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Viktor Frankl: Ku qendron kuptimi i jetes
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 17:35
  2. Katekizmi i Krishterë Orthodhoks
    Nga Eni në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 29-06-2005, 23:58
  3. Kuptimi i përemrit “Ne” siç është i përdorur në Kur’an?
    Nga ЯinoR në forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 07-02-2005, 13:40
  4. Kuptimi i shehadetit
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  5. Qëllimi dhe kuptimi i fesë - besimit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 04-12-2004, 16:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •