Ehhhh me te vërtete i imi eshte vështire për ta kuptuar??
Çka mendoni ju??
Me respekt,
Valdet Shala
Duke parë një shumllojshmëri emrash në forum, disa jan emër dhe mbiemër, disa jan emra aktorësh të njohur, disa emra profesionesh, dhe disa thjesht rënditje numrash.
Në baz të të dhënave dhe emrit ne krijojmë një far përshtypje për antarin me të cilin replikojmë apo bisedojmë nëpërmjet mesazheve private.
Zakonisht, emrat e aktorve vendosen nga moshat e reja psh. adoleshentët , Emrin e vërtet zakonisht e vendosin , përsona të njohur publik, si shkrimtarë, artistët,,, etje.
Emrat pa kuptim zakonisht i vendosin përsonat që tashmë jan regjistruar pothuajse në çdo forum që gjenë në internet, kjo i bën ata të mos ken më fantazi në zgjedhjen e emrit
Ka dhe nga ata përsona që kudo që regjistrohen mbajn një emër përdoruesi , pra e kan krijuar atë emër si firmën e tyre
Prandaj dhe u bëra kurjoze të di diçka më shum për nick-et
Çfar kuptimi ka emri juaj në profil?
Pse vendosët këtë emër?
A e përdorni dhe në jet këtë emër si pseudonim?
Rrespektet nga unë Aksinja
Secili për vete, Zoti për të gjithë
Ok , shum e drejt
Emri Aksinja është emër Ukrahinase, emër i një përsonazheje të librit Doni i Qetë, roman Rus
më ka pëlqyer shum romani dhe vendosa këtë emër në profil
Nuk ngjan fare me emrin tim të vërtet, dhe nuk e kam në asnjë forum tjetër
gjithsesi nga kënaqësia që më dhuroi romani gjat leximit , emrat e përsonazheve të tijë më kan ngelur në mëndje
Secili për vete, Zoti për të gjithë
Cfare me therrasin dy ane te familjes. Mami me disa teze/kusherinj me therrasin Aldi por me teper perdorin emrin e vertetete, kurse disa te tjere me therrasin Aldo (ata ne vlore).
Per cudi si keta emer si dhe emri i vertet jane me prejardhje nga Gjermania.
Dhe shkojn krah per krah me tiparet e mia.
Nuk jam i sigurt pse vendosa kete emer.Pse vendosët këtë emër?
Po.
A e përdorni dhe në jet këtë emër si pseudonim?
Ndryshuar për herë të fundit nga thirsty : 06-02-2011 më 14:13
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Thjesht me pelqen si fjale., tingellon bukur, embel. E thjeshte per tu mbajtur mend.
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt