ahahahaha pse ti nuk do veproj ne kete menyre?Per nje njeri qe e respektoj edhe me respketon beje cdo gje per te,edhe nuk me pelqen qe personi te zihet edhe une te rri ti shof se si zihen sikur ska kuptimPostuar më parë nga BaLLaKumi
ahahahaha pse ti nuk do veproj ne kete menyre?Per nje njeri qe e respektoj edhe me respketon beje cdo gje per te,edhe nuk me pelqen qe personi te zihet edhe une te rri ti shof se si zihen sikur ska kuptimPostuar më parë nga BaLLaKumi
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Eshte shume e veshtire te vihesh ne rolin e gjyqtarit, jo vetem kur nuk e ke idene per llojin e situates por edhe kur je brenda saj. Besoj se do te mundohesha te qetesoja atmosferen ne nje pozicion asnjanes dhe pa gjykuar njeri. Nganjehere gjerat jane shume me ndryshe nga c`duken...
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
Postuar më parë nga friendlyboy1
Ja nje Shembull I Qytetareve me 911 si sna kishte vajt mendja Bravo per Pergjigjen
Michaela : ahahahaha pse ti nuk do veproj ne kete menyre?Per nje njeri qe e respektoj edhe me respketon beje cdo gje per te,edhe nuk me pelqen qe personi te zihet edhe une te rri ti shof se si zihen sikur ska kuptim
Po Po shum mire stha gje Baba , Vepron shum mire te vlersoje per mendimin tende![]()
Varet Nga Situata.
Mund te sillem shum mire kur jam ne humor nese nuk jam ne humor reagoi ................... shum keq .
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Postuar më parë nga JaCk_DaniELs
O bir sa i eger je re aman si ke ngja Babes fare
PS: biro reagoke shum keq turp te te vi na felliqe
kiss biro.
Sot kur po ecja desh me shtypi i makin 131dhe me tha shoferi ku shkon mer tap , PS: baba si cun i tolerushem ja bani kte her jam tap po tpash hesull ec se do kalosh ma ne ate rrug
PS: ja nje shembull me mirkuptim![]()
Ah Ah Spaska Antar`e ne F/Sh , qe te ndaka po bane sherr
PS: tgjith menjen per te mbajt sehire![]()
Krijoni Kontakt