Postuar më parë nga Michaela
Hallall kshu po , po me pelqen si reagoke![]()
Postuar më parë nga Michaela
Hallall kshu po , po me pelqen si reagoke![]()
Nese do ishin 2 persona qe i njof do nderhyja qe ti ndaja, nese jo do rrija e do shifja cik sherr ..........![]()
aman mo BaBa po leroja rrugen budallait![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Nqs eshte shoku im normale qe do nderhyja per te (Ka apo s'ka faj).Postuar më parë nga BaLLaKumi
Nqs ky sherr behet nga dy persona qe nuk i njoh, perse duhet te nderhyj, se pa dashje te vjen nai arme e vaket kot edhe masanaj bahet problemi im.
Ato qe zihen sec kane nje hall mer BaBe.
Postuar më parë nga BaLLaKumi
pershendetje babe...
Kisha nevoje per pak sqarim..
Dmth pyetja eshte sa tolerant jemi kur jemi "sherrxhinj" apo sa tolerant jemi kur perplasemi ne nje vend me "sherrxhinj",dhe cfare duhet te bejme ne dmth kunder sherrxhinjve eeeeeeeee?
Papapapap sa e thelle!lol
Interesante kjo qe thua po te lutem me jep pak shpjegim.
respekte
"Carpe Diem"
Postuar më parë nga DI_ANA
Po Diana Nga te dyja Pytjet Si Do te Reagoni nga nje sherr jo I Shkaktuar nga ju po nga njerez te rastit qe ju jeni duke kaluar pran dhe po i shikoni,çdo te benit ?
Dhe per Nje Shok shoqe qe e keni afer qe shakton nje gje te till si do reagonit ??
PS: Shock , Vallahi se ke keq nuk hyhet ven e pa ven se ta lejn ndor sherrin
Respekt .
Personalisht jam kunder sherreve dhe dhunes,dhe me ka ndodhur disa here te rastis ne raste te tilla...te them te drejten kam nje tip qe futem ne mes dhe mundohem qe ti bind qe te pushojne dhe ti ndaj!Postuar më parë nga BaLLaKumi
Eshte pak me rrezik e di..po ja qe keshtu jam.
FLm per shpjegimin babe
respekte
"Carpe Diem"
kujdes DIANA ME KETO" FUTJET NE MES"KUR ZIHEN DY NJEREZ, E PESON DHE TI NDONJEHER ,ME SHUME SE AI QE E KA PASUR FAJIN ...ESHTE SI PUNA E ASAJ FJALES :NGA I THATI DIGJET DHE I NJOMI ME KEQ SE TE ISHTE I" THARE "![]()
Postuar më parë nga alnosa
Epo Edhe te Rrishe te shohesh si pas menjes tate seshte gje e mire
PS: Duhet te ket Robi pak zemer per ti ndare![]()
mundohem te merrem vesh po nuk ja dola mban marr 911
Krijoni Kontakt