Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 117
    E dua letėrsinė Maska e riza2008
    Anėtarėsuar
    17-05-2008
    Postime
    3,105
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin

Babi!

Mos mendo qe te harrova
    Qe nuk shkruaj per Ty
    Kam dhembje o Babi
    Kam shum lot ne sy!

Me mungon ai preher i Yti
    Ku koken kam mbeshtet
    Kur qaja per te kaluaren
    E kisha shum me leht!

Ai ze i Yti i embel me mungon
    Keshillat qe i degjoja cdo dite
    Bije behu e fort me thoje
    Nuk ja vlen me u merzit!

Nuk jam e degjueshme o Babi
    Askend nuk po e degjoj
    Shpesh nga vuajtjet qe kam ne zemer
    Edhe miqet e mij i injoroj!

Injorante nuk isha kurr
    Si duket nga dhembja e fitova
    Nuk po mundem te pajtohem
    Me humbjet qe perjetova!
    Pershendetie moj e panjohura qe duke lexuar poezite e tua kuptohet qe ti po perjeton nje dhimbje te madhe.Patjeter qe poezia do te te ndihmoje per largimin e ketij halli qe ke,prandaj shprehu nxirre jashte vetes ate brenge.Poezia eshte ndjenje dhe si e tille ti dhe te gjithe ne qe shkruajme ndo nje germe shprehim ndjenjat tona.Ndoshta do vije nje dite dhe kjo ishallah zotit qofte e shpejte qe ne ty te te lexoim dhe ate pjese tjeter te shpirtit,te jetes dashurise,mirqenies eproblemeve te tjera qe ka jeta.Une te jap kurajo qe te jetosh nje jete sa me te lumtur te gezuar pa halle te kesaj natyre,si dhe te pergezoj per shkrimet e tua. Me respekt rizai2008.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga riza2008 Lexo Postimin
    Pershendetie moj e panjohura qe duke lexuar poezite e tua kuptohet qe ti po perjeton nje dhimbje te madhe.Patjeter qe poezia do te te ndihmoje per largimin e ketij halli qe ke,prandaj shprehu nxirre jashte vetes ate brenge.Poezia eshte ndjenje dhe si e tille ti dhe te gjithe ne qe shkruajme ndo nje germe shprehim ndjenjat tona.Ndoshta do vije nje dite dhe kjo ishallah zotit qofte e shpejte qe ne ty te te lexoim dhe ate pjese tjeter te shpirtit,te jetes dashurise,mirqenies eproblemeve te tjera qe ka jeta.Une te jap kurajo qe te jetosh nje jete sa me te lumtur te gezuar pa halle te kesaj natyre,si dhe te pergezoj per shkrimet e tua. Me respekt rizai2008.
    I nderuar flm per fjalet e matura qe mi thua...Nje thenje kam degjua nga gjyshja ime dhe gjithmon me kujtohet,,Jetimi gjithmon eshte me vaj ne buze"E une i nderuar mbeta jetim total.E ndoshta ndojhere pa qellim,pa dasht askend te ofendoj me shpeton ndonje fjale e rende,jam shum e matur por rreshqet ndojhere......Gjithesesi edhe ju jeni i respektuar nga une!
    e panjohura
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-09-2005
    Vendndodhja
    Greece
    Postime
    25
    Kalimthi me rra ne sy tema por nuk mund ta kaloja ashtu.Fillova te lexoj dhe i harrova te gjitha..
    Me pelqeu shume.Jane plot me dashuri keto tekste te mrekullueshme qe shkruani shumica.
    Bravo te gjitheve.
    Eshte dhe per mua nje engjell. Me urtesine, diturine dhe mirekuptimin e tij.Faleminderit per gjithcka babke.
    ( nje here nje grua e moshuar me tha:--jetegjatesia e prinderve varet nga femijet. Ata u japin jete ...)
    Mundohem ta mbaj vath ne vesh.
    shendet.

E dua letėrsinė Maska e flutura3105
    Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205

I Dashur babi...

Babi im i dashur ka me shume se nje jave qe une u ktheva ketu ku jetoj , dhe me beso te lash ne mesin e njerezve qe ti i do. Dhe per kete isha me pak e shqetesuar per ty dhe mamin , por ja qe dje babi me ke dhene nje lajme te trishte kishe vdekur miku yt me i mire , miku i femijeris ,miku qe ti ndaje cdo gje me te. Me beso babi ju kisha lakmi kur shihja se si miqesia juaj behej me e forte. Une te lash me te babi me percollet se bashku por ja qe vdekjen e kemi aq afer e nuk e shohim dot...Babush une te percjell ngushellimet e mia , do te doja te isha afer teje e ta ndaje me mua kete dhimbje por jam aq larg babush dhe kjo po me dhemb aq shume...babush nese jeta eshte vetem nje kujtim ateher per te do ta ruajme kujtimin me te bukur ne jete...

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga flutura3105 Lexo Postimin
    Babi im i dashur ka me shume se nje jave qe une u ktheva ketu ku jetoj , dhe me beso te lash ne mesin e njerezve qe ti i do. Dhe per kete isha me pak e shqetesuar per ty dhe mamin , por ja qe dje babi me ke dhene nje lajme te trishte kishe vdekur miku yt me i mire , miku i femijeris ,miku qe ti ndaje cdo gje me te. Me beso babi ju kisha lakmi kur shihja se si miqesia juaj behej me e forte. Une te lash me te babi me percollet se bashku por ja qe vdekjen e kemi aq afer e nuk e shohim dot...Babush une te percjell ngushellimet e mia , do te doja te isha afer teje e ta ndaje me mua kete dhimbje por jam aq larg babush dhe kjo po me dhemb aq shume...babush nese jeta eshte vetem nje kujtim ateher per te do ta ruajme kujtimin me te bukur ne jete...

Sa shum u emocionova kur lexova fjalen,,BABUSH".Kjo ishte gjithmon thirrja ime per Babin kur doja ta lutja dicka,kur doja ta perkdhelja e sot dua t'i shkoj tek varri dhe me gjithe zerin qe kam do ta therras BABUSH ndoshta me degjon ndoshta do me ndjen qe me ka pran pasi sot eshte pervjetori i tij.Do ti ulem tek varri dhe do qendroj pak me gjate se herave tjera,kam shum gjera per t'i thene,do te q'mallem pak se ishte dhe do te mbes njeriu qe dijti gjithmon si te me pajtoj ne qastet me te veshtira qe kisha.BABUSH!Te jam mirenjohese per cdo gje qe bere per mua dhe te betohem qe premtimin qe ta dhash e mbaj gjithnje e dij qe nuk ishe i pelqimit por asgje s'do te me ndryshoj pasi nuk ndryshova ateher kur edhe ti ishe ne jete!Te don shum bija jote qe e dashte aq shum por prap se prap me le.Tani Ti ke pran edhe Motren tende te vogel e une mbeta pa edhe nje mbeshtetje qe kisha....U qoft i leht dheu Babushi im!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga e panjohura : 25-08-2008 mė 03:34
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Te shkruash per babin ketu , dote thote te shkruash nje romanź , ta pershkruash dashurin e tij , jeten e tije jane aq shume .

Nje fragment vetem: Erdhi 17 Shkurti dita e pavarsis babi ate dite heshti asgje nuk fliste e shikonte tv dhe mendonte , mori pamje krejt te ndryshme , une e shikoja dhe mendoja perse ra ne mendime perse nuk bisedon nuk qesh ,po rrin keshtu i trishtuar , erdhi dhe ora e shpalljes se pavarsis ,babi u ngrit ne kembe dhe rrinte me telekomand ne duare , e pashe qe eshte shume i emocionuar u afrova e perqafova ja urova pavarsin me lote ne sy , dhe ai ma uroj pavarsine duke qajtur une e pyta pse babi kta lote ? mu pergjigje sepse sote kosova u bere nuse , dhe une arrita ta pres kete dite , kemi kaq kohe qe e presim , e kalume rinin neper burgje serbe , disa nuk e perballune turturen dhe shkune me shpres se te tjeret do e gezojme pavarsine , dhe kjo dite erdhi , por babit lotet nuk ju ndalshin , ishin lote gezimi ata andaj fillum te qeshum dhe pa pritur e ndigjuam nje trokitje ne dere , e hapum deren ishin shum familje qe kishin ardhe ta festojm kete natź , ishte nje gezim i madh kure e shikoja babin te gezuar pase shume e shume viteve....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BvizioN : 25-08-2008 mė 10:51

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Mir bet qe apet nje tem qe tja dedikonit dhe baballarve se me sa kam
    par vetem nenave i dedikohet gjithmon
    pse mos ti dedikojm dhe baballarve
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

E dua letėrsinė Maska e flutura3105
    Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205
    e panjohur edhe me shume me emocioneve ti mua , me beso sa keq ndjehem qe te kam hapur plaget me fjalen Babush ,jeta eshte shume here e padrejte me dike dhe me beso ne keto raste nuk kam fjale te te shpreh ngushllimet e mia per njerzit e tu qe ke humbur sepse ato nuk ta mbushin zbrasetine qe ndjen ,me beso i kam lexuar shume shpeshe shkrimet e tua dhe kurre nuk kam gjetur asnje fjale te te them te pakten dicka sepse e di se te njejtat fjale ti thone te gjithe ata qe te njohin , te gjithe ata qe i lexojne shkrimet e tua. Por une vec nje gje tu kisha lutur per hir te tyre , per hir te babushit tend qendro e forte , edhe pse ee di se sa e veshtire eshte te pakten buzeqesh nganjeher per hir te te gjitheve. Te pershendes shume e panjohur dhe te lehtesoft allahu dhimbjet...zoti qofte me ty moter e dashur.

i/e regjistruar Maska e Analistja
    Anėtarėsuar
    14-08-2008
    Vendndodhja
    Hmmm...
    Postime
    47
    Babait tim qe se harroj perjete

Ishte dite e hene
    kur mora ate lajm te zi
    babi ka vdekur
    me thane si per cudi

Mu erresuan syte
    nuk doja ta besoja
    ste kisha me prane
    smund te te perqafoja

kur te pashe te shtrire
    dukeshe si ne gjume
    bertita me te madhe
    zgjohu, eja tek une.

Por ti nuk degjoje
    asnje fjale sme the
    nuk i fshive lotet
    qe derdheshin perdhe

Ka kaluar kohe
    dhe une kam mall per ty
    te me puthesh embel
    te me mbash ne gji

thone qe koha cdo plage sheron
    dhe kjo eshte e vertete
    por vajza babin se harron
    e kujton perjete.

Babi jam krenare per ty qe qe jam bija jote. Te falenderoj per cdo gje qe me ke dhene. Ke sakrifikuar shume per familjen... Do me mungojne shume ledhatimet dhe puthjet e tua, dhe nofka jote e preferuar "dushi i babit". Une tani jam rritur dhe me krenari e them emrin tend. Kam mall per ty sepse ne momentet me te bukura te jetes sime ti nuk ishe. Mbaruva fakultetin ti s'ishe, u martova prap ste kisha prane, as kur lindi Aleksa e vogel perseri me mungoje, por cti besh jeta i ka keto. Megjithate une do ec perpara sepse ti me ke mesuar te berballem me jeten si te me vije... Do te te dua dhe do te jem krenare per ty sa te kem jete... E di qe keto rreshta nuk mjaftojne per te shprehur ate qe ndjej por nje gje e them me siguri, faleminderit qe ishe babai im... Te dua fort

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750

Me eshte shterrur zeri
    Me jan thare kta sy
    Sot isha me Babin
    Nuk isha ne vetmi!

Ju ofrova varrit
    U ula atu pran
    Fillova te bisedoj
    Ndoshta me degjon!

Babi do qendroj sot
    Pak me shum me Ty
    Tek varret e tjera
    S'dot kam lot ne sy

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dedikuar ty qė s'do t'i lexosh kurrė...
    Nga Teddy nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 27-01-2015, 16:27
  2. Emrat dhe Cilesite e Zotit!
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 17-11-2010, 03:33
  3. Dedikuar femrave .
    Nga PINK nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 07-07-2006, 17:43
  4. Dedikuar asaj
    Nga Teli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 19-11-2004, 12:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •