Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 117
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-02-2008
    Vendndodhja
    Uskana Ilire
    Postime
    781
    E mbaj mend kur me thoje
    ,,Loti s'te ka hije''
    E dij Babi e dij por...
    Qohu he Burr fshije!

Vargjet qe dalin nga ndjesia e frymezimit te krijueses tanim te njohur me theksin " e panjohura" janė bere nje alarm sfidues, sa here qe vijnė pervjetore e festa ! Sepse, nė ato momente, dalin po ato natyra te nevojes per te pasur pranė ata qe mungojnė ! E ndjej krijuesen dhe i them, se vertet ndjehem i pamundur t'i them te behet e fortė, sepse, po ato ditė te ketyre kremteve , gjithmonė ndjej nje pamundesi perballjeje.

Kete feste, edhe per nje mall ma shumė le te ndizet deshira e takimit !

Per shume vjet gezuar edhe Bajramin edhe 28 nėntorin!
    KOSOVA - SHENJA E SHENJTĖ E SHQIPTARISĖ

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-08-2006
    Postime
    27
    e panjohura flm per te gjitha keto poezi te bukura se ke iden sa shume me ke ndihmu mua keto dit neser(e shtune 13.03.2010)behen tri jav nga dita qe kam varros babin tim ishte dita me e keqe ne jeten time oooooo zot sa shume kam dhembje

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Riona Lexo Postimin
    e panjohura flm per te gjitha keto poezi te bukura se ke iden sa shume me ke ndihmu mua keto dit neser(e shtune 13.03.2010)behen tri jav nga dita qe kam varros babin tim ishte dita me e keqe ne jeten time oooooo zot sa shume kam dhembje
    Qofsh e nderuar,dhe prano ngushllimet e mija,dhe mbaje mend,jo nje jave,po edhe tre shekuj jete po t'i kishim ata do jene ne zemrat tona!Behu e fort,une mundohem,ani qe nganjehere,veshtir pajtohem!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-08-2006
    Postime
    27
    po mundohem po e kam shume te veshtir tani qe jam kthy te familja e burrit edhe me keq e kam edhe pse keta shume mire po sillen me mua po e kam shume te veshtir kur po i degjoj motrat e burrit e burrin qe po e therrasin babin e vet BABĖ po mundohem te futem nen dhe dhe te shkoj ta perqafoj forte BABIN tim....po me duket qe po tretem ngadal dhe une.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    vertet edhe pse postim i filluar prej disa vjetesh por te shkruash per baben (babin) dhe nenen (mamin)ia vlene dhe duhet pa pertese te shkruash por ku me i gjetur ato fjale miradie per ata qe u kujdesen per ne na rriten na edukuan edhe shkolluan me ata mundesite qe i kishin me njeqind e nje mije probleme te natyrave te ndryshme , e sot a thua valle si po silllemi ne ndaj prinderve po nje gje dihet se nese ne nuk kujdesemi per prinderit gjeneratat qe vijne edhe me pak do te kujdesen per ne apo..,,
    Per te gjithe ata qe prinderit nuk i kane te gjalle zoti i shperblefte me te mira ,kurse per ata qe ende jane ne jete respektojeni ndihmoni vizitojeni sepse nje dite tjeter do te jete vone ndoshta?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-08-2006
    Postime
    27
    Citim Postuar mė parė nga Kasumi Lexo Postimin
    Per te gjithe ata qe prinderit nuk i kane te gjalle zoti i shperblefte me te mira ,kurse per ata qe ende jane ne jete respektojeni ndihmoni vizitojeni sepse nje dite tjeter do te jete vone ndoshta?
    Te gjithe ata qe prinde i kan te gjall jo vetem ti vizitojn respektojn dhe ndihmojn por kur ti shofin let rrin vetem duke i perqafuuuuuuuuuuu shuuuuuuuuuume forte mos te bejne as gje tjeter gjat gjithe kohes let rrin vetem ne perqafimin e tyre,BABI me ka pas vajze te vetme shyqyr NENA me jeton akoma kam dhe vellezrit dhe nipa e mbesa po smunde te mendoj askush aq sa po me mungon BABI sa kisha dashte dhe njeher te ma shterngonte doren sikur diten e fundit ne spital qe ma shtrengoj dhe thoshte qe jam shume mire shif sa forcen e kam dhe me tha qe me ka dashuuuuurrr shumeee teper shume po tani me don dhe me shumeeeeeeeeeeee :'(.Diten e shtun e kisha zhduk fare besoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Te gjithe ata qe prinde i kan te gjall jo vetem ti vizitojn respektojn dhe ndihmojn por kur ti shofin let rrin vetem duke i perqafuuuuuuuuuuu shuuuuuuuuuume forte mos te bejne as gje tjeter gjat gjithe kohes let rrin vetem ne perqafimin e tyre,BABI me ka pas vajze te vetme shyqyr NENA me jeton akoma kam dhe vellezrit dhe nipa e mbesa po smunde te mendoj askush aq sa po me mungon BABI sa kisha dashte dhe njeher te ma shterngonte doren sikur diten e fundit ne spital qe ma shtrengoj dhe thoshte qe jam shume mire shif sa forcen e kam dhe me tha qe me ka dashuuuuurrr shumeee teper shume po tani me don dhe me shumeeeeeeeeeeee :'(.Diten e shtun e kisha zhduk fare besoni
    Babi tend te don akoma me shume sot e duke mos mundur me te shtrengu doren, po te jep force n'shpirt...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Eh Riona,diten e shtun e kisha fshi nga kalendari edhe daten 25,edhe muajin gusht,por dikujt ndoshta mu kto dite i kan sjelle lumturi,per ate nuk kam deshire qe per shkak te dhembjes son(edhe po te kishim mundesi)ti fshi dite-datat e dashur,duhet te behesh e fort,une humba edhe me shum por gjithmone jame ,,aktore''pran tjerve.Nese ke femij,ruaju zemer,se fmiu nuk deshiron lotet e nenes ne sy,ata duan dashuri,perndryshe ne femrat jemi celik,mos u trego e lige.Edhe une pas shum humbjeve te njepasnjeshme e kisha gjithcka Babin,me kuptonte qanim e qeshnim bashk por....ja tani i shkruaj poezi atij dhe atyre qe i humba,por kyqem edhe ne humor .Pra behu e foooort,Te perqafoj fooort!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-08-2006
    Postime
    27
    Citim Postuar mė parė nga uj me gaz Lexo Postimin
    Babi tend te don akoma me shume sot e duke mos mundur me te shtrengu doren, po te jep force n'shpirt...
    flm per mbeshtetje forc nshpirt kam por jo ashtu aq sa per ti dashte gjerat e bukura qe ka kjo bot. Me shume vuajtje dhe maaaaaallllllllllll per TE kam aq shume kam mall sa i kam marr vetes inat pse asnjher spo e shoh ne enderr te gjithe e kan pa dhe po e shohin vetem une jooooooo....?????

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-08-2006
    Postime
    27
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Eh Riona,diten e shtun e kisha fshi nga kalendari edhe daten 25,edhe muajin gusht,por dikujt ndoshta mu kto dite i kan sjelle lumturi,per ate nuk kam deshire qe per shkak te dhembjes son(edhe po te kishim mundesi)ti fshi dite-datat e dashur,duhet te behesh e fort,une humba edhe me shum por gjithmone jame ,,aktore''pran tjerve.Nese ke femij,ruaju zemer,se fmiu nuk deshiron lotet e nenes ne sy,ata duan dashuri,perndryshe ne femrat jemi celik,mos u trego e lige.Edhe une pas shum humbjeve te njepasnjeshme e kisha gjithcka Babin,me kuptonte qanim e qeshnim bashk por....ja tani i shkruaj poezi atij dhe atyre qe i humba,por kyqem edhe ne humor .Pra behu e foooort,Te perqafoj fooort!
    FLM e dashur shume nuk e di pse po te gjitha ato shkrimet tua me duket qe i kam shkru une po i gjeje te gjitha ato qe po mi thot zemra po spo i shpreh me fjal ne poezit e tua.Po mundohem te jem e fort dhe dashte e pa dashte familja e burrit po me disponon me aq sa po munden,femi skam akoma se skam 2 vite qe jam mratu po me duket qe shkaktare e vdekjes tij jam une sepse u martova larg nga babi qe me kishte vetem mua dhe saher me percillte per ktej cdoher qante e sidomos heren e fundit smundi as diten e mire te me thot nga vaji dhe lotet,me shume po me mundon qe asnjher ska qen i semur as seshte anku per ndo1 gje iku per 4 dit kjo po me vret shume

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dedikuar ty qė s'do t'i lexosh kurrė...
    Nga Teddy nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 27-01-2015, 16:27
  2. Emrat dhe Cilesite e Zotit!
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 17-11-2010, 03:33
  3. Dedikuar femrave .
    Nga PINK nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 07-07-2006, 17:43
  4. Dedikuar asaj
    Nga Teli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 19-11-2004, 12:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •