Close
Faqja 7 prej 21 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 208
    Perjashtuar Maska e Trimi81
    Anëtarësuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Mbi Toke
    Postime
    65
    Citim Postuar më parë nga KACAKU
    Ushtaret mund te jene karagjozer e te kendojne cdo lloj karagjozlleku.
    Teknologjia mundeson videoskopin e imazheve edhe paraqitjen e tyre ne internet e kete mund ta beje kushdo.
    Nuk besoj se keto jane kenge zyrtare te nje ushtrie, por thjeshte karagjozlleqe te njady ushtareve legena e nuk ka pse e vrasim mendjen per te tille individe pasi u japim ne shume rendesi sec duhet.

Nuk me duket dhe aq e paperfillshme kjo ceshtje sepse po flasim per nje institucion te rendesishem shteteror qe eshte ushtria. Nese do ishte kaq pa rendesi nuk kishte pse te mblidhet parlamenti shqiptar neser te henen ne mbledhje urgente per kete pune. Nuk kishte pse te dilnin zyrtare te larte te ministrise shqiptare te mbrojtjes ne koference shtypi sot te dielen dhe te benin denoncim.
    Nje tufe camesh dolen ne sarande per te protestuar per te drejtat e tyre gjate vizites se presidentit grek, dhe ky i fundit anulloi viziten. Kurse ne nuk u dashka te ndjehemi te ofenduar si komb kur nje ushtri kendon kenge urrejtje kundra shqiptareve!!!. Pra ceshtja eshte serioze dhe si e tille duhet trajtuar deri ne fund.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Trimi81 : 04-03-2007 më 16:38

Ketu nuk po behet fjale per nje video te nje qytetari te thjesht grek me sharje dhe ofendime. Te tilla mund te kete plot, jo vetem greke, shqiptare, por edhe nga nacionalitete te tjera.
    Behet fjale per stervitjen e ushtareve te nje ushtrie anetare te NATO-s dhe BE-s. Çfare po behet nga shteti grek per te denuar veprime te tilla, qe te mos perseriten?!
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Genisis mua sma zbut kurrizin njeri se jam i zoti i vetes sjam legen ne jete e as nuk ndihem inferior si shume te tjere.
    Mua me zihet emri ne goje ne gazeta e ne media e ne festivale ketu e qofshi sa cereku im ju qe me zini emrin ne goje.
    Do te jap une nja 100 linke nga youtube me sharje qe bejne ca shqiptare (legena si puna e ketyre grekeve qe bejne po te njejtat video) e pastaj fol per nato ti e per te drejta e per CNN.
    Ca kujton ti mor naiv se do merren CNN, nato e ku e di une se cfare me ca pleshta qe postojne video ne youtube?!
    Hehehehe me ca merreni edhe ju...
    Po te ishe kaq i sigurte per ate qe je nuk do permendje muhabete cereqesh apo gjysmash.

Ketu flitet per ushtare, jo per njerez kot me kot. Per justifikimet qe jep dukesh mire se cfare realiteti ke ne koke. Parulla e vetme qe te shkon pershtat ty eshte mos peshty aty ku ha, sepse fundia fundit nuk je i zoti te hash diku tjeter me mire.

CNN u morr me nje rrembim te rendomte nga nje shqiptar me dite te tera ne faqe te pare, nderkohe qe vizita e Klintonit , qe shkaktoi nje nga incidentet me te renda diplomatike mes nje shteti dhe Amerikes kaloi ne plan te dyte. Ku di ti ore tunxh bir se cfare lojrash luhen ne kurriz te shqiptareve. Be ate pune qe te leverdis e mos ji shume i sigurte se ke arritur qiellin me dore ose nese do ta besosh besohe, por mos kujto se ke perballe ndonje njeri qe mund ta genjesh. Sevilizmi juaj ta shpif.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 04-03-2007 më 19:16
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Patriot i moderuar Maska e Justiniani 2007
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    150
    Citim Postuar më parë nga RoniSotiri
    Ne si Shqiptare kemi shume per te bere ne radhe te pare ne oborrin tone.
    - 600 000 emigrante te cileve u duhet gjetur nje rruge tjeter ne vend te
    skllaverise moderne te ciganet e Evropes.
    - ekonomia Shqiptare e kontrolluar nga firmat Greke (bankat sidomos)
    - ndikimi arrogant i politikes Greke ne Jug te vendit
    - sindroma e Stokolmit qe vrehet te shumica e Shqipetarve qe kane provuar
    "emigrimin skllaverues, poshterues" helen qofte edhe per pak kohe (muzika,
    ushqimi, mentaliteti, afiniteti).
    - organizimi i shoqerise duke flakur/lene tej ndasite fetare e krahinore; sidomos
    pas "rilindjes Islamo-Ortodokso-Katolike" te nje pjese te Shqipetareve .

Me nje fjale shnderrimi i romantizmit patriotik ne vepra konkrete, perndryshe
    me keshtjella kartoni jemi ne meshiren e eukilibrave dhe kapriçove te te tjereve.
    Per tu çuditur fakti se ku ka perfunduar Shqiptari ne Greqi, ai qe i fut kamzhikun,
    ai dhe e "mbron", jemi kthyer ne qaraman te pafuqishem; me keq se keta jevgjit
    ketu; po keta te pakten ngrihen e i vene flaken sa here u preket nje nga tribuja e tyre. Dhe ne ngrihemi, po per te vrare njeri-tjetrin!
    me fal n.q.s. gabohem, por vura re ne shkrimin tend, qe ndoshta ke harruar te shkruash : ashtu e meritojne shqiptaret , "t'ja u nxjerresh zorret me bajonete dhe t'ja u besh llidhese kepucesh" - sic thote edhe kenga e marshit ushtarak te forcave greke ne video...
    te kerkoj ndjese edhe njehere, por kjo eshte ajo qe me le te kuptoj sepse nuk pash kurrkund ne shkrimin tend te lije te kuptoje qe ky incizim eshte nje akt racist qe vjen nga nje vend qe pretendon se vjen nga nje e kaluar e ndritur dhe shkon drejt nje te ardhme vlerash evropiane.... !?
    Omnia mutantur, nos et mutamur in illis.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2006
    Postime
    354
    Me Genesisin jam, nuk eshte pune e vogel kjo.

Keta greket jane me te habite,per bese. Disi vete emri yne i`u eshte ba kompleks e s`na ndahen prej qoqeve.
    Te kendohen ne ushtri kenge urrejtese ndaj popullit fqinj,nuk eshte veqse primitivizem mesjetare.
    Greket kane shume kryelegena ku i lajne duart hijenat, qe here e veshin kostumin e perfaqesuesit te shtetit ,here te perfaqesuesit te Shtepise se Zotit.Me ata krye qe e kane,nje pjese jo e vogel e grekeve s´kane me hy ne Europe kurre.Me pasaporte e thes te lypsit te ndihmave te Bashkesise Europiane po, a shpirtnisht jo.

Hajt se ka me u ba mire per ne shqiptaret.Vetemse kur ta perdorim trurin njehere...e pastaj emocionet.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga shigjeta
    Me e pakta zbatimin e ligjit qe kane vene...
    Jam kurioze, a u ndermor ndonje veprim konkret ndaj ketyre ushtareve dhe eproreve te tyre nga qeveria? (duke qene qe ekziston nje ligj, i cili i ndalon veprime te tilla!). Po behet fjale per ushtrine e nje shteti anetar i BE-s dhe i NATO-s.
    Shigjeta, jam dakort me ty, ne kuptimin qe qeveria, apo eproret duhet te marrin masat e duhura.
    Por nuk ka per t'u ngritur ky skandal ne shkallen e NATO's apo mediave nderkombetare (qe me duket eshte permendur diku ne kete teme.) Trupat e NATO's vete apo te UN jane perfshire ne skandale shume me te medha se ky, dhe asgje s'ka ndodhur. S'ka nevoje te shkojme larg, mund te marrim si shembull Kosoven, apo dhe ne Bosnie. Qe nga raste perdhunimi deri tek trafikim i femrave.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/3686173.stm (Kliko tek ky link.)

Pertej saj, sic thashe me siper, qeveria shqiptare nuk duhet te heshti. Vasaliteti nuk eshte "diplomaci." Per me teper, racizmi, urrejtja s'eshte per te miren e askujt.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    PS: Se meqe permendem NATO'n, jo vetem qe s'kane per ta vene ujin ne kazan per kete pune por sot e paskan dhene dhe gjykimin per Shqiperine.
    Per te mos dale nga tema, nuk po e vendos artikullin por kush eshte i interesuar le te klikoje tek ky link me poshte:

NATO: Nuk ka ftese per Shqiperine

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    323
    e si te reagojne skipetaret e shkretë,qe jane tufez pa qen e pa bari?
    e si te reagojne skipetaret e shkretë, qe journalistat e teneqexhijt e tjere
    te tyre, me poste zgjedhjesh njekohsisht te e te pa ndershme , s e din se
    shtypin me sa force kane çiltet e kolltukve zyrtare e se kuptojn se vec ne Shqiperin e mjere cfardo debili o kopili i len dielli mes nates vec po e msun me formu ndonje parti koti, o po u rregjistrua si 80 leksh por tashma i te huajve,o po boni ndonje pisllik fitimprures duke grumbullu dhe sa me shume miza rreth kërmes? etj etj etj
    korrupsjoni...dosjet....komunizmi...antikom...parr ullat zgjedhjesh e te llojeve tjera zgjedha ne te vertete, ... jo mor jo por mustaqet
    mos u merzitni e mos u tremni nga video e grekve as qe do begenisin me ju na me dore...s kan pse,...po ju bëni protesta e sa me shume, ne fund te fundit c far tjeter mund te bëni? e kenaquni se e bete detyren, e ne fund te fundit ,c far mund te beni tjeter? a ...ka dhe dicka tjeter teper te dobishme,zihuni per identitetin e shqiptarve e si t a mbaroni kte mesele qe s keni per ta mbaruar kurre kshu si e keni nis, athere shpetuat,ke nji prrall e vjeter e librit te letersise se vitit te dyte shk.mesme ktu e nja 40 vite me pare,''Pshtume ''thirri gomari,kjo kafshe e urte e fisnike qe habit gjeografet prej kohve te lashta me mpreftesine e tij

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599
    Genesis.
    Ti je nga ata qe e lene kete komb aty ne ate mjerim qe ndodhet.
    Ik jeto ne mjerim edhe ti se aty e ke vendin, e merru me filmat e tunxhit edhe ato gjepurat e tjera qe pellcasin perrallatreguesit e atij vendi te mbytur ne idjotizem.

Me siper e the bukur ti, cne une ju jap pergjigjie ca si puna juaj.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Genesis.
    Ti je nga ata qe e lene kete komb aty ne ate mjerim qe ndodhet.
    Ik jeto ne mjerim edhe ti se aty e ke vendin, e merru me filmat e tunxhit edhe ato gjepurat e tjera qe pellcasin perrallatreguesit e atij vendi te mbytur ne idjotizem.

Me siper e the bukur ti, cne une ju jap pergjigjie ca si puna juaj.

Me mire atje tek vendi im, i vorfen si eshte me te mirat e te keqiat e tij se sa diku tjeter te shes b_then. Ty te duket vetja sikur ke kapur qiellin me dore ta thashe nje here. Nuk ke faj ti.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 7 prej 21 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  3. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  5. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •