Kshau te kom qif kur e pranon se kush eshte super fuqiPostuar mė parė nga RaPSouL
![]()
Kshau te kom qif kur e pranon se kush eshte super fuqiPostuar mė parė nga RaPSouL
![]()
Sui generis
Manchester U. 0 - 0 Reading
Manchester utd. e fillon kampionatin e ri me Barazim.
#VamosArgentina
E kam ditur.
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Sulmuesi anglez Wayne Rooney, do te mungoj 6 jave nga terren e blerta te futbollit, sepse ne ndeshjen e pare hapes ka marre nje lendim serioz.
My silence doesn't mean I am gone!
Barazimi i dyte ne kater dite.
Portsmouth 1-1 Man UTD
Pas golit ne minuten e 15 nga Scholes Benjani shenoi golin e barazimit ne minuten e 53. C.Ronaldo mori karton te kuq. Nisje jo e mire e sezonit kete vit po ska problem, kampionati eshte i gjate!
Edhe nje rrezulltat zhgenjyes
per Mancesterin
![]()
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
ok man utd nuk vdes por ama keta dy ndeshje ishin 6 pike te sigurta per cdo united suporter po futbolli ka te papritura
une e shikoje sikur cdo skuader ce luan kunder manchester bejne loje sikur te ishte finale dhe e kunderta ndodh me te tjeret
Por me lejoni te ju kujtoj dicka
"HEREN E FUNDIT CE MANCHESTER UNITED NUK I KA FITUAR DY NDESHJET E PARA KA ARRITUR ATE TE PA ARRITSHMEN QE E THONE NE ANGLI DMTH KA FITUAR TE TRE CUPAT KRYESORE 1)PREMIERSHIP 2)CHAMPIONS LEAGUE 3)FA CUP
DHE KJO TE NDERUAR TIFOZE TE MAN UTD KA NDODHUR NE VITIN 1998-1999"
Atehere mos u merzitni ka shume per te perfunduar dhe shume per te na dhuruar ky vit
Go on united
UNITED FOR EVER
edhe une besoj se Manchester do ti kthehet formes por si cdo klub edhe Manchesteri ka do probleme me lendime por edhe probleme tjera.......
We Are Simply The Best REAL MADRID
o murat bey nuk do te merrni ma titullin ne krah te Arsenalit e Liverpoolit jo harro kete sen
1.Arsenal
20.Tottenham
Po cfar Arsenali me "bebusha" a kadal haver se te vegjel jan Arsenali sa pike ishit mbrapa neve sezonen e kaluarPostuar mė parė nga visari9
sivjet do te jene Gunnersat 30 pikas Red Devilsave mbaje ne mend se skeni ekip per Kampion.
Utd ka harruar si duket qe kampionati ka filluar,lendimi i Rooneyt,shitja e Alan Smithit dhe G.Rossit kan ndikuar keq tek UTD ndersa Saha dhe Solskjaer jane ne trajnim Ronaldo do te mungoj ndeshjen e ardhshme (pres debutimin e Anderssonit) dhe Tevez i vetmuar ne sulm mjafte veshtire.Edhe ne derbin lokal te dielen pres nje barazim por kjo sdo te thote asgje sepse kan mbetur edhe 36 ndeshje dhe ne fund jam i bindur se do te triumfojme.
Te dielen pres qe Liver'pool te barazoj me Chelskyn.
Sa i perket Arsenal pa e ble naj donator i forte do te harrojne se kur do te shpallen Kampion si Liveri qe nuk ka fituar kampionat qe 17 vjet ndersa Arsenali nuk do te fitoj kampionat edhe 170 vjet,mos u prek visari9 por po e flas realitetin
Krijoni Kontakt