Ne pjesen e dyte ne fushe ka qenė vetem Evertoni ... por 1 pikė ne Goodison Park eshte mirė.
Ne pjesen e dyte ne fushe ka qenė vetem Evertoni ... por 1 pikė ne Goodison Park eshte mirė.
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Me cin sy e pe kete me ate me xham apo me ate pa xham? 3 Raste Ronaldo, 1 Vidic, 2 Berbatov 4 Giggs pjesen e dyte shoku demosten. Edhe kaq me kujtohen mua tani. Pjesen e pare e dominoi plotesisht Manchesteri ndersa te dyten loja u nivelua pak po jo se ishte vetem Evertoni ne fushe. Evertoni pati 2-3 raste kur beri gabime mbrojtja, po dhe ato raste pervec golit as ne porte nuk i gjuajten.
Mire ta pesoje Manchesteri shpresoj te mos ta mirrni kampionatis se fain e ka Ferguson qe nuk ve Tevez ne 11ce vuri ca gola Berbatov me Rooney me skuadra qe jane cope cope edhe i duket se loin me mire se Tevez.Po ta vini re,vjet, Tevez vuri golat me vedimtar ne Kampionat edhe ne Campions league
Manchesteri gjithmon kete politik ka ndjekur, arin per dy vjete rrjesht rezultate pozitive dhe bie ne heshtje per nje ose dy sezone. Aktualisht eshte ne nje periudh shterimi per rezultate pozitive. Dhe une jam dakort me postimin e Vjosa qe Alex po bene disa gabime, me mos aktivizimin e C. Tevez. Me gjithe se ky eshte viti i fundit i Alex sic flitet nuk do dali pa ndonje trofe te rendesishem eshte mesuar te fitoje perher Ferguson.
E keni parasysh barcen kur i fitoj te gjitha? kshtu edhe manchesteri vjet fitoj gjithcka, prandaj sivjet do ngelet pa asgje sikur barca gjat atij viti.. :d
Ngushellimet e mija te perzemerta per humbjen. Sot Manchester UTD ka merituar te humbase. Cristiano Ronaldo ka qene nga me te dobetit ne fushe (si c“do here kunder skuadrave te forta).
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Nje loje e shkelqyer dhe si gjithmone nje disfat e Machesterit![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt