urime urime
me vjen mire qe e rrezuat arsenalin nga vendi i pare
urime urime
me vjen mire qe e rrezuat arsenalin nga vendi i pare
JO SEKS PARA MARTESE
hammer bashing time today. come on united. time for the killer gap!
Futbollisti i skuadrės amerikane, Los Anxhelos Galaksi, Dejvid Bekam, ka shprehur dėshirėn qė ai ta pėrfundojė karrierėn te ish-klubi i tij, Manēester Junajted. Nė njė intervistė pėr BBC Radio, mesfushori i Los Anxhelos Galaksi ėshtė shprehur:
Dua qė karrierėn time ta mbyll nė 'Old Trafford', ku kam
kaluar disa edicione me tė vėrtet tė mrekullueshme. Aty jam ndier gjithmonė si mbret dhe asnjėherė nuk kam preferuar tė largohem, pavarėsisht se skuadra vendosi tė mė shiste, pasi kishte nevojė pėr ndihmė ekonomike asokohe. Shpresoj qė pas ndonjė viti, edhe drejtuesit e Manēester Junajtedit do tė mė duan qė unė tė rikthehem te skuadra e tyre, pasi e kam si njė ėndėrr ta mbyll karrierėn time nė njė skuadėr ku kam kaluar
vitet mė tė lumtura tė karrierės sime....
ce dum. te ngrofi stolin. sna hyn ne pune. Penalltia e pare qe humb Ronaldo edhe Man UTD humbet. Po ska problem se e di qe ska me bo gjo ArsenaliVetem se do afrohen dhe ca ato te tjerat. Ska gjo me mire ti mbajne shpresat te gjithe.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 29-12-2007 mė 13:53
hahaaahahahahahhahahahhah sa i mire c.Ronaldo![]()
sa te dobet qe jeni amoonnnnnnnn hihihihihihhihiih
ok mos u merzisni se do beheni te mire me kalimin e kohes
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Penalltia e pare qe humb. Njeri eshte dhe ai. Une se vras mendjen fare. Une e di qe ne do e marrim kampionatin. Sot nuk luajti mire as Tevez se po e fishkellenin as Rooney sluante. Ju ishit 9 pike larg e shkuat nje pike mbrapa, e tani gezoheni se jeni dy pike para. Nuk krahasohet Man UTD me Arsenal, kete e dine te gjithe lojtaret tuaj e drejtuesit e kushdo. Ju kur barazuat me Man UTD ne Emirates Stadium bete feste sikur fituat kampionatin se e dini qe Man UTD is the best. Leqe me ke flas edhe une. Ti i nderron ekipet si jevgu grate. Shef kush eshte i pari dhe oburra te behem Tifoz!
[QUOTE=MUAHHH;1787174]Penalltia e pare qe humb. Njeri eshte dhe ai. Une se vras mendjen fare. Une e di qe ne do e marrim kampionatin. Sot nuk luajti mire as Tevez se po e fishkellenin as Rooney sluante. Ju ishit 9 pike larg e shkuat nje pike mbrapa, e tani gezoheni se jeni dy pike para. Nuk krahasohet Man UTD me Arsenal, kete e dine te gjithe lojtaret tuaj e drejtuesit e kushdo. Ju kur barazuat me Man UTD ne Emirates Stadium bete feste sikur fituat kampionatin se e dini qe Man UTD is the best. Leqe me ke flas edhe une. Ti i nderron ekipet si jevgu grate. Shef kush eshte i pari dhe oburra te behem Tifoz![/QUOTE
hhhhhuuuuuuuu ngushllime per humbjen.... se ju vendit se keni aty ... ju gjith mas Arsenalit e keni vendin uuuuuuuuuuuuuuuuu
Arsenal champion
Skemi qka diskutojm hiq per humbjen e M.U sot nuk e merituan asnje pik edhe nuk e moren asnje dy dola te bukura me kok i shenuan futbollistet e West Ham U. dhe i morren 3 Pik Me vjen keq per Tifozet e M.U e Humben Vendin e par sot..
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
ngriten koken qaramanet, ahgahghgahgahgahghgahgahgahghgahgahgahghgahgahgahg hgahgahgahghgahg![]()
Krijoni Kontakt