Close
Faqja 12 prej 22 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 218
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Une gjithmone kam qene ketu, edhe kur bie SHI edhe kur ka DIELL per Realin. Mua me pelqen tifozlleku i realte, te jemi korrekt ndaj asaj qe e themi dhe te mos J'A BEJME QEJFIN VETES SHUME.

Citim Postuar mė parė nga thekthi
    p.s Ti tregoj 3 kikset e realit qe do te jene:

1) Kete jave kunder AT.Bilbaos jasht
    2) Kunder Sevilles ne Real
    3) Kunder Deportivo Lakorunjes
    Po kikset e Barces si tregon dot a? Po edhe me Valencian ju pritet KIKS, po nuk doli? Mendosh se La Coruna apo Sevilla do marrin pike be Santiago Bernabeu a? LOL!
    My silence doesn't mean I am gone!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    p.s Ti tregoj 3 kikset e realit qe do te jene:

1) Kete jave kunder AT.Bilbaos jasht
    2) Kunder Sevilles ne Real
    3) Kunder Deportivo Lakorunjes
    A te kujtohet pram xhi me thave!! E kini te sigurt humbjen ene e pam kush e kishte te sigurt humbjen hahahahahaha rej be catej se te dobet ini ju simjet.

Do shofim ca do beni edhe ju!

Forza Real
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ti gjithmone ke qen ketu, por kur humben Reali pse je aq shum Serioz?? edhe nuk te vjen mire kur te ngacmojne tifozet tjere? dmth qe te djeg dicka ... Por ju duhet ta kuptoni vet se ju jeni ato qe kur humbi ndeshjet filloni te shani neper tema e filloni te qani se ju paskan faj referet si ne CH.L ashtu edhe ne Primera Divizion Spanjol.... Te thash edhe me larte se sa te egzistoj skuader me emrin Barcelona ne kampionatin Spanjol ju te Realit mos pritni te fitoni ndonje Trofe... kalofshi bukur e ishalla keni shpresa ende
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    Une gjithmone kam qene ketu, edhe kur bie SHI edhe kur ka DIELL per Realin. Mua me pelqen tifozlleku i realte, te jemi korrekt ndaj asaj qe e themi dhe te mos J'A BEJME QEJFIN VETES SHUME.

Po kikset e Barces si tregon dot a? Po edhe me Valencian ju pritet KIKS, po nuk doli? Mendosh se La Coruna apo Sevilla do marrin pike be Santiago Bernabeu a? LOL!

Kikset e Barces i kam thene edhe me larte.... lexoj mire postimet Barca ka nje ndeshje te veshtire prej ketyre qe i kan ngel ajo kunder ATL.Madrid qe do te luaj si mysafir... Ju si keni perfunduar ende derbit... Ja kete jave e keni me ATL.Bilbao jasht, pastaj me Sevilen , Deportivo Lacorunja dhe ne fund me Zaragozen jasht , ju uroj qe ti fitoni te gjitha edhe te jeni ende ne gare per titull por kot e keni Se Champion eshte Barca ne spanje
    #VamosArgentina

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Kikset e Barces i kam thene edhe me larte.... lexoj mire postimet Barca ka nje ndeshje te veshtire prej ketyre qe i kan ngel ajo kunder ATL.Madrid qe do te luaj si mysafir... Ju si keni perfunduar ende derbit... Ja kete jave e keni me ATL.Bilbao jasht, pastaj me Sevilen , Deportivo Lacorunja dhe ne fund me Zaragozen jasht , ju uroj qe ti fitoni te gjitha edhe te jeni ende ne gare per titull por kot e keni Se Champion eshte Barca ne spanje
    Nauk ama te kam qif se ije luftarak ene se pranon se ini me te dobet..Po ne kimi fita pjot derbi ju cfar derbi kini fito?!!!
    Sui generis

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Cuna keq me vjen por po e them dhe une ide timen rreth Primera Division.

Personalisht mendoj qe sivjet eshte shnderruar ne nje kampionat amator dhe shume poshte ne krahasim me nivelin qe ka shfaqur ne keto vitet e fundit.

Me cudisin shume disa robe qe bukurine e nje kampionati e shikojne vetem ne faktin se sa afer jane skuadrat. Avash mor miqte e mi, kjo eshte e vertete, por nuk do te thote qe nje skuader qe kryeson kampionatin te kete te tille paqendrueshmeri si Barcelona apo Reali (e justifikuar deri diku per Sevillen)

Kundrashembull mund t ju jap kampionatin anglez, ku diferenca midis celsit dhe mancester eshte vertet e vogel, por ama ato kane nje nivel gjithmone ne rritje dhe te larte, nuk e kryesojne tabelen duke pasur nga 6 humbje dhe 10 barazime.

Ja edhe nje shembull tjeter, a e keni pyetur veten perse futbolli anglez kete vit perfaqesohet as me pak e as me shume me 3 skuadra ne gjysmefinalet e champions ???

Te them te drejten edhe une e kam shume qejf futbollin spanjoll ndersa ate anglez jo dhe aq, por si i thone nje shprehjeje : Te rrime shtrember dhe te flasim drejt ! Kete vit kampionati spanjoll ka lene shume per te deshiruar ! Respekte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

FCBarcelona Champion

p.s Shifeni ket videon ju tifozet e Realit se ne ket ndeshje u turperuat ne mes te bernabeut
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    #VamosArgentina

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini
    Ja edhe nje shembull tjeter, a e keni pyetur veten perse futbolli anglez kete vit perfaqesohet as me pak e as me shume me 3 skuadra ne gjysmefinalet e champions ???
    Po ke pyetur veten se sa ekipe spanjolle jane ne Kupen UEFA, 3 cope zotrote + Werder Bremen. Te kujtohet zotrote se Sevilla spanjolle vitin e shkuar ate Middlesbrough anglez e rrjepi ne finale? Te kujtohen keto? Prandaj kur te marrish guximin te kritikosh futbollin spanjoll, ngadale se atje luhet futbolli, e jo ne Angli, gjate 90 minutave lojtaret vrapojne si kuaj te cmendur.
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini

Vitin e kaluar me duket se u perballen ne CH.L ne finale Dy ekipe nje Spanjol dhe nje Anglez kush fitoi ne finale??! Dhe ne Cup uefa kush u ber Champion??! Me duket se vitin e kaluar Spanjolet i fituan te gjitha... kete vit spaten fat ekipet spanjole ne CH.L por ne kup uefa i ke 3 Ekipe spanjole ende duke garuar per Champion
    #VamosArgentina

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    Po ke pyetur veten se sa ekipe spanjolle jane ne Kupen UEFA, 3 cope zotrote + Werder Bremen. Te kujtohet zotrote se Sevilla spanjolle vitin e shkuar ate Middlesbrough anglez e rrjepi ne finale? Te kujtohen keto? Prandaj kur te marrish guximin te kritikosh futbollin spanjoll, ngadale se atje luhet futbolli, e jo ne Angli, gjate 90 minutave lojtaret vrapojne si kuaj te cmendur.
    Wow ! Avash mor Davius mos e merr kaq me pasion dhe i rrembyer. Mu duke pak jashte etike ne postim por s ka problem

Eshte tentative e deshtuar miku im qe te shfajesohesh me kupen uefa ! Ku uefa dhe ku champions !
    E dyta une te fola per sivjet ti me thua mua jo vjet jo po kshu jo po ashtu. Te thashe more zoteri une vete e pelqej me shume se sa cdo kampionat tjeter ate spanjoll, por jo kete vit. Kete vit ka qene shume shume dobet.
    Per me teper ti shiko vleresimet qe ben bota dhe njerez qe marrin dy lek vesh nga futbolli, te gjithe e kritikojne kete vit spanjollin.

Nejse une u perpoqa te jap mendimin tim dhe madje dhashe dhe disa argumenta, te shikojme nese keni ndonje kunderargument ju te tjeret qe te me bindni dhe mua, se deri tani s na thate asgje. Respekte !

Faqja 12 prej 22 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. El Clįsico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  2. El Clįsico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56
  3. Real vs Barēa
    Pėrgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 10-02-2006, 03:57
  4. Tifozėt e FC Real Madridit...#5
    Pėrgjigje: 148
    Postimi i Fundit: 28-08-2005, 19:03
  5. Real Madrid vs FC Barcelona
    Pėrgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 09:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •