hhihiihiihh ho be xhi u bo kush de bohet shampion ?Postuar mė parė nga thekthi
hhihiihiihh ho be xhi u bo kush de bohet shampion ?Postuar mė parė nga thekthi
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
ooo thekthiiiiiii haj ta mbani me shnet :P
se e kini hup rendin ki :P
Postuar mė parė nga KUSi
KUSI ne be da marim prapp jeja ki e kan hup rendin kto simjet kit..Asni derbi skan fita + hupin loja te lenta hahaha ene mapa ki thekthi me thot mu Messi ma i mir se C.Ronaldo i fort ashte be aj jeja ki
Opaaaaa C.Ronaldo
Posht Messi![]()
![]()
Sui generis
hahhah Po Ashtu Jan Kto Bre Kur Fitojne Ke Te Drejt Sduhet Ti Nxjeresh Postimet Se I Kam Par Vet I DiPostuar mė parė nga Davius
![]()
Postuar mė parė nga Albanian^Boy
gabimin ma te madh ne jet e ke bo xhi ke mendau se ju da e mirni , kot e kini se kampionatin e Spanjes e mer Sevilla
a cataj xhi shkrujsh posht Messi nuk oshte majr se aj fmi oshte ene bon cudira
cfar cudira be e pam snde se xhi boni aj maradona e pam sande se ku ke se kan lan te mare frejm ahhahaa cataj xhi shkrujsh posht Messi nuk oshte majr se aj fmi oshte ene bon cudira
Sui generis
Postuar mė parė nga Albanian^Boy
po nuk oshte per her bajrom![]()
Messi =====> Maradona Junior![]()
Postuar mė parė nga Davius
Hhahahahhahahah sa shpejt te vjen zeri kur humben barca dhe kur fiton Reali, Kisha nje pyetje pse kur humb Reali nuk je keshtu sikur sonte???! Kur humb reali as qe dukesh neper forum edhe fillon ti fshish edhe postimet kur te ngacmojne kundershtaret... Sa per titullin kam then qe eshte i joni edhe do te them perseri Ne Spanje ska ekip pervec Barces qe eshte champion ket gje vendoje ne mendje.. Se ju nuk keni shanc per tu ber champion ne spanje deri sa te kete Skuader me emrin Barcelona
p.s Ne tifozet e Barces prap se prap i pranojm kritikat nuk bojm sikur ju te realit auuuu ta ifsha referin e nones e blla blla blla si e keni zanat cdo ndeshje qe humbni -_^
Barca sonte ne pjes lojen e pare lojen e kishe ne duart e veta se nuk shenuan gol ne ato raste te qind per qinda normal se do te ndeshkohet, dhe Villareali e ndeshkoi dhe fitoi 3 pik ...
FCBarcelona Champion
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 22-04-2007 mė 19:02
#VamosArgentina
Nauk ama te kom qif se i ep shpresa sham vitit tand hahahahaha da mirni ju ni ..e dish tej vet xhi thot donati hhahahaha..Simjet kini bo gerdi mo sham te dobet ini be ncncnSa per titullin kam then qe eshte i joni edhe do te them perseri Ne Spanje ska ekip pervec Barces qe eshte champion ket gje vendoje ne mendje.. Se ju nuk keni shanc per tu ber champion ne spanje deri sa te ker Skuader me emrin Barcelona![]()
Sui generis
E shohim se sham te dobet ina per ate jemi ne vend te pare dhe si kemi dal ne poziten e pare nuk di ndonje skuader qe te kaloj para neve
Ne jemi champion ket gje dije.... ju vetem kur fitoni ju qesh fytyra se kur humbni filloni te shani edhe referet edhe filloni te qani ehehhehheheh nejse ka edhe nja 7 ndeshje deri ne fund edhe shohim se kush do te shpallet champion
p.s Ti tregoj 3 kikset e realit qe do te jene:
1) Kete jave kunder AT.Bilbaos jasht
2) Kunder Sevilles ne Real
3) Kunder Deportivo Lakorunjes
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt