Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25

Tema: Leku Borxh!

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Pare borxh deri tani s'kam marre se thank god kam patur shendetin e kam punuar,por nuk i dihet jetes, mbase marr...kush e di.
    Kam dhene disa here pare borxh, por gjumi s'me ka zene derisa i kam marre. Per mua, me mire t'i humb paret se sa ti jap borxh, se s'do vuaj aq gjate. (lol)
    Where does a thought go when it's forgotten?

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Po kshu eshte kjo pune,merr e jep lol

Kam dhene dhe kam mare borxh disa here kur ngelesha keq nga kuleta.

Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON
    Kam dhene disa here pare borxh, por gjumi s'me ka zene derisa i kam marre. Per mua, me mire t'i humb paret se sa ti jap borxh, se s'do vuaj aq gjate. (lol)
    Hahahaha sa keq e paske pa edhe ti

Po me mire jepi se t'i humbasesh them une, behesh bamirse lol
    Kristal...
    ..E bardhė...
    ..Qė mė mban gjall!

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga shefqeti11
    .

mario_kingu, leku borxh ne shume raste me te vertet i prish marrdheniet qe ke pasur me perpara me nje person nqs nuk ekziston korrektesia por nga nje ane do thosha se dhe mundesia per te vepruar ben te vehten, gjithsesi.
    Ishalla nuk jan shume ato qe ke dhene borxh, dhe i marrsh sa me shpejt
    .

un mendoj se eshte ashtu sie the edhe ti korrektesia por nese tjetri kur i mer me nder te lepin >>>>
    po kur vin puna ti jap te ben te zgjuarin
    vlera e lekve qe i kan dhen eshte aferisht 5000$ por deri tani e vetmja pergjigje qe marnga ata persona eshte se kur te ken do mi japin
    edhe koha qe i moren ishte deri ne 6muaj i lash nje vit po prap e njejta gje
    per te folur me jo e jo se jemi prish
    prandaj tani vec motres edhe shpis time lek si jap njeriu se ne fund vetem prishesh
    Partizoni

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Pare skam marre ndonjehere po kam dheneeeee . 2 here . Heren e pare mora lesh , heren e dyte po pres akoma . U be 2 vjet asnje fjale akoma .. nejse po pres dhe ca .

E kam bezdi me dhene borxh , se e di qe smi kthejne me . Me mire te mi kerkojne qe tua fal se kur thone " jane borxh " aty me iken truri . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Jonela_vl
    Anėtarėsuar
    27-02-2007
    Vendndodhja
    atje ku sme gjen dot ti...
    Postime
    40
    une nuk kam marre ndonjeher borxh se skam ngel keq ne ndonje raste te veshtir dhe falenderoj zotin qe sjam tip qe kerkoj borxh,i kam inat njerzit qe kerkojn borxhe dhe ta cojn buzen mbrapa veshit

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Nese marr sigurisht qe edhe jap...nese le dat per kthimin e lekeve sigurisht qe jam korrekte./....nese e kam lene afatin e hapur kur mund te keme ja jap:P
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Skam mar asnje her lek borxh, por edhe nuk jap , kur me lyp ndonje shok i jap ia fali kurse borxh ncuq se e kam inat shum
    #VamosArgentina

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Citim Postuar mė parė nga thekthi
    Skam mar asnje her lek borxh, por edhe nuk jap , kur me lyp ndonje shok i jap ia fali kurse borxh ncuq se e kam inat shum
    E brother me jep mu ca leke more se me duhen me dal ne party:P:P

As muve sme jepe:P...po he se do e shohesh ti po erdhe atje tek muhabeti edhe do e shohesh punen e borxheve po he:P
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

i/e regjistruar Maska e saimiri-uk
    Anėtarėsuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    All over Albania
    Postime
    252
    Burri i gruas eshte burri, burri i burrit eshte borxhi!
    Ne te vertete nje njeri qe eshte serioz dhe i drejte nuk kerkon borxh, sic thote edhe populli "shtrij kembet sa ke jorganin".
    Ketej ne perendim eshte banka qe te jep borxh dhe "ta masin koken me spango". Eshte koha qe shqiptaret ta kuptojne kete gje dhe mos presin rryshfete dhe para borxh por te behen te vetedijshem, punetor dhe te ndershem.
    Njoh shqiptare qe kane shkaterruar jeten e tyre financiare per te dhene rryshfete familjes apo ndonje te afermi. Per vete jam cifut dhe pa me ardh tjetri me plan biznesi, prova te sakta dhe me perqindje para nuk ka!
    Sepse kujtojne disa ne Shqiperi se i mbledhim me bisht cadre dhe i fusim ne thes parate ne ketu ne emigrim!
    Tung

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •