Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25

Tema: Leku Borxh!

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar mė parė nga saimiri-uk
    Burri i gruas eshte burri, burri i burrit eshte borxhi!
    Ne te vertete nje njeri qe eshte serioz dhe i drejte nuk kerkon borxh, sic thote edhe populli "shtrij kembet sa ke jorganin".
    Ketej ne perendim eshte banka qe te jep borxh dhe "ta masin koken me spango". Eshte koha qe shqiptaret ta kuptojne kete gje dhe mos presin rryshfete dhe para borxh por te behen te vetedijshem, punetor dhe te ndershem.
    Njoh shqiptare qe kane shkaterruar jeten e tyre financiare per te dhene rryshfete familjes apo ndonje te afermi. Per vete jam cifut dhe pa me ardh tjetri me plan biznesi, prova te sakta dhe me perqindje para nuk ka!
    Sepse kujtojne disa ne Shqiperi se i mbledhim me bisht cadre dhe i fusim ne thes parate ne ketu ne emigrim!
    Tung
    Shume sakte je shprehur. Hallall ta befte zoti !

Edhe un si cdo student tjeter merrem me marrje dhenie lekesh. Kur i marr jam shume korrekt per daten e dhenies, por problemi qendron kur jep dhe te del tjetri nga llafi. Gjej belan me lekun tend.
    Leku borxh eshte shum shum i embel kur e merr dhe kur te vjen per ta dhene te duket sikur te bie qjelli ne koke, sikur si ke prish ti ato leke.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Te ndodh te ndodh e pse kemi para ndodh...
    mu me ka ndodh me marr por mu mi epin pa me pyet qka i du dhe kuptohet fill i marr dhe i kthei.te une dnodh problem kartele e gjera pa lidhje...mos kujdes ..

Por une kam dhen e kam prit me vite mi marr...
    tash nuk epi edhe pse mi kerkojn me kamat ...jo me kamat ep banka.
    me ka ra puna u kam dhen personaliteteve te larta kur ishin ketu...smi kan kthy ...por une nuk epo pa nji dorzon andaj dorzoni mi ka kthy pas 15 vite !
    fund !
    tash nuk epi kurr ...kurrr
    Disa me bejn presion idhnohen...ma mir me lirohet nji vend ne mobil....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Kam marre e kam dhene por qenka shume keq kur merrke.
    Me mire kerkoji nje te huaji lek borxh sesa nje njeriu qe e ke te aferm apo shok.
    Je 100 here me i nderuar qe mos ti kesh asnjeriu as edhe nje kacidhe borxh.
    Bota vazhdon rrotullohet ... ?

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    hahahahah je e madhe hahahah
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Per te dhene kam dhene.Dhe rradhe here i kam mar sic i kam dhene.
    Per te mare nuk kam mare ndonjehere.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •