Close

Rezultati i Sondazhit: Eshte normale nje nxenes Shqiptare te ngrej Flamurin Greke!ne Greqi?!

Votues
148. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • JO

53 35.81%
  • PO

24 16.22%
  • PSE JO

18 12.16%
  • KURRE

62 41.89%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 170
    i/e regjistruar Maska e zima
    Anëtarësuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    32
    O Joti pse nxefesh mo lali .Le ta ngren qe te plasin greket sic u be tashi ne 28 qe i gjith fshati sdoli ne parakalim .Le ta mesojn greket qe shqipua eshte nr1 dhe te plasin nga inati sic kan plasur.

Sinqeritet.Korektesi.
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    O po cpaske qene more,direkt te erotikja te vajti mendja,po cjemi ne Shqiptaret.Per mua eshte nje shprehje e zakonshme dashamiresie.
    Nejse seriozisht tani,sa per mendimin tim joti,e kam shkruajtur ne nje nga postimet qe kam bere me pare,dhe sigurisht nuk jam dakort te ngrihet nga Shqiptaret,te pakten per rrethanat qe jemi ketu,dhe nga opinioni qe ndodhret ketu.

Sa per Glezon,mbase nuk te vura ne klimen qe u dha pergjigjia e tij,kishte dhe te ftuar te tjer ne ate mbledhje dhe sigurisht qe ishin kundra ngritjes se flamurit,dhe kur ti bie ndesh me 80% te bashkbiseduesve,nuk do ti jepja ngjyra politike.
    Nese jeton ketu ne Gr duhet te dish mire se nuk eshte politikan.

mire u lexofshim miku im
    Te pakten tani nuk ke ca me thua ,se ne te parin u trembe me shprehjen
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

i/e regjistruar Maska e joti
    Anëtarësuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    michigan
    Postime
    54
    lol, o Ari nuk trembet kollaj shqiptari ore jooo
    nejse une nuk jam aty ne greqi dhe nuk e njof kete glasen
    e zogut. megjithate kam pershtypjen se mendimi yt eshte i njejte me timin por pak me tolerant. me behet qejfi.
    ndoshta eshte ashtu sic thua ti ky glesua por une nuk u ze bese njerezve aq me pak grekeve.
    une jam nga jugu dhe kam dy vjet ne amerike dhe e kam pare politiken greke ne jug "first hand" prandaj dhe ndoshta e teproj nje cik kur vjen ceshtja shqiptaro greke ne bisede.
    nejse hajt me te mira shihemi ne tema te tjera.
    kujdes manxolli glasen ore...lol
    mos degjoni kisha e xhamija
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Fierak Ne Gjak Maska e rolua
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto - Canada
    Postime
    630
    bravo Joti!!
    ke mundesine te shprehesh ashtu qe une nuk e kam kaq te lete!
    me perfaqsove ne faz maximale!!!
    faleminderit!!

""""""""""""""""""""""""""roeli""""""""""""""""""""""""""""
    Fieri eshte qyteti endrrave te mia
    Fieri qyteti ku kaloj femirija
    Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
    Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
    Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time

......................^_R_o_L_u_A_^

Made in Me!
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    u.s.a
    Postime
    187
    une per vete votova per"Pse jo" dhe kjo nuk ishte sepse jam antiatdhetare por sepse nuk ka asnje gje te keqe qe mund ta ngrejne pasi nuk do te thote qe kan harruar shqiperine apo duan me shume greqine............une nuk jam ne greqi por e njejta gje eshte dhe ketu ne amerike kam dhe flamurin amerikane dhe ate shqipetare
    * x 0 and case closed!

Fierak Ne Gjak Maska e rolua
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto - Canada
    Postime
    630
    eheee....

""""""""""""""""""""""""""""""roeli"""""""""""""""""""""""""""""""
    Fieri eshte qyteti endrrave te mia
    Fieri qyteti ku kaloj femirija
    Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
    Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
    Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time

......................^_R_o_L_u_A_^

i/e regjistruar Maska e joti
    Anëtarësuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    michigan
    Postime
    54
    Cristal ki parasysh se nuk je e vetmja ne amerike dhe njeri ne amerike nuk te ben presion qe te ngresh flamurin amerikan. Nuk po them se ate dike qe ngriti flamurin ne greqi e detyroi kush por

ndoshta do ishte me mire qe shqiptaret te ngrinin vetem flamurin shqiptar. "don't u think"
    ose akoma me mire te ngrihej flamuri shqiptar ne preveze
    si thua ti.......
    mos degjoni kisha e xhamija
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

E gjifa Maska e Henri
    Anëtarësuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Cristal:

une per vete votova per"Pse jo" dhe kjo nuk ishte sepse jam antiatdhetare por sepse nuk ka asnje gje te keqe qe mund ta ngrejne pasi nuk do te thote qe kan harruar shqiperine apo duan me shume greqine............une nuk jam ne greqi por e njejta gje eshte dhe ketu ne amerike kam dhe flamurin amerikane dhe ate shqipetare
    Si ke vajtur ne Amerike ti Cristal? Nga mali, apo ke zbritur ne aeroport e te kane ndare ne nje tufe tjeter kur ke zbritur posacerisht per shqiptaret? Del dot ne shesh te qytetit ti Cristal, apo ke frike mos te ndalojne ne rruge e te fusin ne nje nga ata furgonet-biruce, te rrasin ne nje dhome burgu me 30 vete te tjere (edhe hamsteri im kish me shume vend ne kafaz) ku shurrosjen e ben ne kanoçe te prera koka-kola? Ke ndenjur ti ndonjehere ne rradhe tre dite, siç ndenji Rolua ne gusht ne kufi ne Gjirokaster per te pritur kur t'i ngrefej grekut te linte nga tre makina te ktheheshin ne Greqi? Te ka thene policia ne Amerike: bej kryqin te bindemi qe s'je Shqiptar? A shfaqet ndonje sit-com aty ne Amerike per mistrecerine, kriminalitetin dhe kafsherine e Shqiptareve? kaq, se po vazhdova dhe nje rresht tjeter, nuk i dihet ku del...
    Nqs Shqiptari ne Greqi do te ishte me kushte te barabarta si shumica e Shqiptareve ne Amerike (apo qofte dhe ne Itali) do ta shqyrtoja ngritjen e flamurit grek. Ketu nuk behet aq shume fjale per mos-dashuri ndaj vendit tend kur flitet per ngritje te flamurit grek; behet fjale per proteste ndaj trajtimit te vete ketyre flamur-ngritesve nga greku. Nuk behet as fjale per ngritje te flamurit shqiptar ne Athine (megjithese, shko provoje bej nje proteste per Kosoven me flamur shqiptar ne Athine, sic u be ne Mich apo NY). KEtu behet fjale per ngritjen e flamurit te atij vendi qe ka perdorur dhe perdor si pike te perhershme ne agjenden e tyre politike, asimilimin e Shqiptareve ne greke.

Une sigurisht qe votova per: Kurre!

PS: Figo, fakti qe Greku e ka "anashkaluar" rregulloren per domosdoshmerine e te qenit grek per te ngritur flamurin grek, le shume per te menduar, dyshuar, apo desheruar.

Duke shperndare TRAKTE Maska e DEBATIKU
    Anëtarësuar
    12-08-2002
    Vendndodhja
    po ju ku jetoni?
    Postime
    221
    Ne momentin kur ka ndodhur incidenti i pare per sa i perket flamurit grek kam qene ne greqi dhe me ka habitur fakti se si shqipetari ishte merzitur qe nuk e kishin lene te ngrinte flamurin grek?Ka qene faji i medjave qe e bene kete teme kaq te madhe dhe i politikaneve qe filluan te flisnin per racizem.Megjithate ne shkollen greke qe une vija ne festat greke mua mu kerkua n.q.s.
    deshiroja mund te merja pjese si spektator dhe nqs jo mund te largohesha nga shkolla dhe mendoj se ka qene faji i ketyre studenteve qe jane asimiluar nga kultura greke dhe kane dashur te ngrene flamurin grek.
    You can waste a whole lifetime
    trying to be
    what you thing is expected of you
    but you'll never be free.

i/e regjistruar Maska e komando
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    london
    Postime
    77
    Une mendoj se femija nuk ka faj, pasi edhe mosha e tij ose saj
    nuk ka arritur te kuptoje se flamuri eshte shume i rendesishem
    per kombin.
    Por prinderit duhet te kene kujdes qe femijet te mos harrojne
    se prejardhja e tyre eshte shqiperija e mire ose e -keqe-
    Une doja te thoja se eshte me mire te diskutojme per
    ate durrsaken qe eshte ne hedhje shtize
    ajo kam mendimin se e din se eshte shqipetare dhe qon flamurin
    grek
    lot's of low

Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  3. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  4. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •