Close

Rezultati i Sondazhit: Eshte normale nje nxenes Shqiptare te ngrej Flamurin Greke!ne Greqi?!

Votues
148. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • JO

53 35.81%
  • PO

24 16.22%
  • PSE JO

18 12.16%
  • KURRE

62 41.89%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 170
    i/e regjistruar Maska e huggos
    Anëtarësuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Per rastin e Pirros Di68, ai vete nuk pranoi as edhe nje minute se ishte shqiptar. Madje tha edhe frazene shquar (nese arriti deri andej) "Edhe nje pike gjak shqiptari qe mund te kem, do te shkoj ta nderroj..."

Mendimi im persa i perket ceshtjes se flamurit eshte se ceshtje ngecet tek gabimi i ligjit grek per kete teme. Atje duhet te thuhej qarte se mbajtesi duhet te jete grek... dhe une kete e konsideroj te arsyeshme e te drejte.

Por perderisa vete ligji nuk sakteson rrethanen, atehere perseri e natyrshme eshte qe nje shqiptar te ngreje flamurin grek. Mua me shume se tema vete, me terhoqen komentet. Sidomos ato te Karaxhaferit... (anti-shqiptari "grek").

Ne nje pyetje i ftuar nga nje gazetar tek Mega TV ne lidhje me temen, Kara-Xhaferi foli shume keq per Shqiperine e shqiptaret duke thene se "ne Greket qe rrjedhim nga Platoni e Sokrati...." Atehere gazetari (pro-shqiptar) i thote : "Me falni por ky emri juaj nuk me kujton dhe aq Greqine (Kara-Xhaferi = turk). Kaq duhej dhe ceshtja mori lume....

miqesisht,
    huggos
    detyra ime është që me gjithë fuqinë time t'i shërbej këtij brezi; duke bërë kështu, njëkohësisht, kam dhënë kontributin tim më të mirë edhe pë brezin e ardhshëm... - george mueller

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-11-2002
    Postime
    35
    pse s'ka ca ngre tjeter? apo per ti bere qejfin atyre qe kurre s'na kane dashur e s'kane per te na dashur. kaq kisha .

Sinqeritet.Korektesi.
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    huggos jo te gjithe njerezit jane njesoj.
    une po te sjell rastin e Manolis Glezos,kur erdhi te shkolla ku punoj,vjet ky muabet e pyeten se cfare mendimi kishte per ngritjen e flamurit.
    Dhe pergjigjia e di kush ishte,"do te ishte nder per mua po ta ngrinte nje Shqiptar flamurin e Greqis".
    Opinionet jane te ndryshme dhe ketu ne greqi,por ajo qe duhet te benini Shqiptaret per mendimin tim ,mos ta mernin mundimin fare per kete pune.
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anëtarësuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    kesaj i thone provokim i hapur lal per tu thene shqiptareve qe ju jeni greke.RROFTE SHQIPERIA:5

i/e regjistruar Maska e huggos
    Anëtarësuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    O Manolis Glezos, Sokolo, eshte njeri i popullit...

Por si politikan mendoj se duhej te shprehej ndryshe...

P.S. Vetem mendoni pak cdo benim ne ne te njejtin rast...

miqesisht,
    huggos
    detyra ime është që me gjithë fuqinë time t'i shërbej këtij brezi; duke bërë kështu, njëkohësisht, kam dhënë kontributin tim më të mirë edhe pë brezin e ardhshëm... - george mueller

i/e regjistruar Maska e joti
    Anëtarësuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    michigan
    Postime
    54
    c' rendesi ka se c'tha manoli e manxellua
    shqiptari ngre vetem flamurin shqiptar dhe pike.
    Rolo te gjithe perfshihen dac studente dac emigrante te thjeshte.
    me te mira.
    mos degjoni kisha e xhamija
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Sinqeritet.Korektesi.
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Nuk e di se ku e shikon provokimin ketu i dashur,kur tjetri e cilson se do ishte nder ta bente SHQIPTARI.

huggos Manolis Glezos mbahet si hero per te vetmen arsye se hoqi flamurin gjerman dhe ngriti ate Grek ne Akropoli.
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

i/e regjistruar Maska e tolla
    Anëtarësuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    itali(milano)
    Postime
    25
    NQS ESHTE SHQIPTAR MENDOJ SE E KA BERE PREJ HALLIT DHE JO PRE DESHIRES.UNE NUK DO TA BEJA KURRE PER VETEN TIME.
    ME RESPEKT TOLLA.
    JETA ESHTE E BUKUR

i/e regjistruar Maska e tolla
    Anëtarësuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    itali(milano)
    Postime
    25
    GJITHE SHTETET E BOTES PO KRENOHEN ME TALENTET SHQIPTARE .KY ESHTE GABIM I SHTETIT SHQIPTAR SEPSE VETEM NJEREZIT E ZGJUAR E DERGOJNE PERPARA NJE VEND
    JETA ESHTE E BUKUR

i/e regjistruar Maska e joti
    Anëtarësuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    michigan
    Postime
    54
    o Ari,,, glezua eshte grek nuk eshte shqiptar
    pse mendon ti se do ta kishte per nder ai ta ngrinte flamurin grek nje shqiptar?
    ke menduar ndonjehere per kete ti ne kete menyre apo e ke pare thjesht ne siperfaqe qe na beri qejfin?
    eshte grek ai or trim, eshte politikan, kujton ti se ju hap barku per mua e per ty eee.
    une nuk i shpreh mendimet per te kundert e per te drejte.
    dhe nuk them se i di te gjitha por ne qofte se ti mendon se nuk ka ndonje problem qe ta ngrej flamurin grek nje shqiptar. Duke pasur parasysh qe greqia na ka mare camerine, duke pasur parasysh se greqia po vazhdon politiken antishqiptare sot e kesaj dite dhe nuk e kundershton dot jo ti po as me i miri duke pasur parasysh qe greqia camerine e asimiloi e vrau e dogji perdori te gjtha menyrat per te bere te tjeret te besojne se ishte greqi ajo toke. atehere shko e beje. nuk kam argumenta te te mbush mendjen.
    dicka tjeter e di ti qe shqiptaret ne greqi pas 10 vjeteh do jene 3 milione, si mendon ti se politika greke do ta zgjidhi nje dicka te tille kujton ti se ata nuk kane frike se kur te behen mjaft shqiptare do kerkojne camerine , trojet shqiptare qe na takojne.
    mendo per keto gjera kur te mendosh te ngresh flamurin grek ne shkolle, do thuash ti qe nuk ka ndonje gje, ja pra ku po ta them une nese mendon se nuk ka ndonje gje e ke hedhur hapin e pare drejt kurthit politik grek kunder shqiptareve. e vetmja menyre per te zgjidhur problemin e shqiptareve ne greqi eshte asimilimi, dhe ti po jeton dhe perqafon hapin e pare.

pres replike dhe jo heshtje nga ty nese mendon se e kam gabim diskutimi eshte i hapur, mendoj se te dhashe me shume se nje argumentim te vlefshem pse shqiptari nuk duhet te ngreje flamurin grek megjithese vete fakti qe je shqiptare dhe jo grek duhet te mjaftonte.
    qofsh shendoshe miku im.
    (jo i dashur ok?) lol

ky eshte glezua tend lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga joti : 14-11-2002 më 16:16
    mos degjoni kisha e xhamija
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  3. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  4. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •