flamuri i nie kombi ngrihet ne teritorin e atij kombi e ska rendesi nga kush
JO
PO
PSE JO
KURRE
flamuri i nie kombi ngrihet ne teritorin e atij kombi e ska rendesi nga kush
vetem ne qofte se do ngrej dhe
flamurin shqiptar ne nje koh me flamurin grek.
(¯`·.¸¸¸.¤
EvAnKa
¤.¸¸¸.·´¯)
Jua lexova te gjithve shkrimet me radhe me pelqejne debatet qe juve beni dhe mendimet qe diskutoni .
Mendimi tim eshte dhe nje fakt i vertet , Qe te ngresh ne nje shtet te huaj nje flamur si pre shembull Greqi kuptimi qe ka ajo dit eshte qe pasqyron nxensin me te mir te atij Viti. Po shum edrejt eshte qe ta ngrej ai qe e meriton, le tju tregojme gjith botes se kudo qe ndodhemi ne cfardo shteti qe jemi ne cfardo gjuhe te jet neve gjithmon do te jemi te paret ne mesime , kur ata e meritojn nje gje te till lere ta ngrejn
Qe te jesh nje student i shkelqyer kjo eshte nje pasqyr e vertet .Me qe greket ekan vendosur ate si nje simbol te till pse jo le ta ngren .
Ata femij qe ngren ate flamur nuk parakalojn per kombin Grek , ata parakalojn si studentet me te mir te atij shteti , kjo nuk ka te bej me ndonje politik kombtare .
Vetem keshtu mund ti tregojme grekut se neve jemi me kultur .
Greket dhe mua mund te thon qe jam Grek kur ata eshikojn qe kan interes .
Simund te quhesh Grek, kur ti nuk ke as nje prejardhje nga greqia por nje Shqiptar i emigruar ne nje shtet fqinj vetem kjo esht nje realitet .
Te gjith ata qe ngren flamurin grek endiejne veten shqiptar, sepse vet greku idetiron ata qe te ruajne traditat etyre .PER vet faktin qe Greket jan shum racist i ben Shqiptaret te jen me shum krenar per origjinen etyre .
Qent le te lehin karvani te na eci perpara .
Mbesa ime vitin ekaluar ne kalithe te athines doli nxensia me emir per 2004
un ndodhem ne Amerik ju luta tim vellai qe ta lejonte dhe me degjoj me ne fund e ngriti flamurin Jam krenar qe jan Shqiptaret ata qe dalin cdo vit eme shum nxensat me te mir
Turp te ket Piro Dhima ,Mirela Shabani , ete tjer ete tjer siketa ,dhe jo nxensit qe dalin shkelqyer me mesime per keta nxenes neve si vezhgusa te kesaj te vertete duhet te jemi krenar
Ndryshuar për herë të fundit nga Cobra1 : 28-02-2005 më 12:45
nuk tha njeri qe mos te jemi krenare...
jemi te paret ne mesime(jo te djith por shumica jemi) dhe per kete duhet te na kete zili secili.po cfare do te thoje kjo?jam nxensi m i mire,do marre flamurin e do theme qe dnihem grek!?
kjo eshte gabim teper i mathe dhe keto lloj gabimesh fillojne nga familja...
kam thene dhe here tjeter qe nuk flasim per te gjith studentet qe ngrne flamurin po per nja dy raste te zecanta...
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""roeli"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloj femirija
Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time
......................^_R_o_L_u_A_^
Roula bejme fjal per pergjithsin nuk bejme fjal per mbeturina ata qe e thon nje fial si ajo qe the jam grek .Bejne pjes ne vendin e plehrave ku icil eshte vetem per mbeturina ,mbeturina te tilla kaplot se un kur iki nga shpija i le gerat ne vendin ecaktuar dhe jo rremuj keta njerez kurr nuk ekan ndier veten PATRIOT SHQIPTAR por vorio epiriot te NDYR ata gjithmon ikan dashur varrin SHQIPERIS dhe jo NDERIN per shembull po ju ka ren ne vesh nje djal me emrin ODIEJA i cili ngriti flamurin grek para disa vjetesh si studenti me imir po ne te vertet ekam ndjekur me kujdes ky ndyrsir permua endieu veten Grek eshprehu ne ekranet televizive nje gje te till
sot ndodhet me studime ne U.S.A Boston eshte nje student i shkelqyer dhe ketu po endiek perseri jeten etija meqe un ezotroj shum bukur greqishten me shkrim dhe kendim paa s nj ore te jetuar ne greqi ,edi qe ndodhet ne jug te Shqiperis ,dhe ka shum emigrant Shqiptar por asnj lidhje ne prej ardhjen time Greke jam Shqiptar dhe shum krenar per origjinen time.
Odises kur ishkuan disa muaj me par ne domen ku jetonte gazetaret Grek mbeten te habitur ju tha beshtyma ne goj .
U coroditen u cmenden nga nevrat sa de ju shprehen qe nga greqia erdhe me studime ketu dhe greqia po investon para per ty .Si eshte emundur qe ti paske flamurin Shqiptar ne domen tende ?Ku eke flamurin Grek ?Ti ke pohuar me gojen tende qe je Grek dhe jo Shqiptar ? pse keshtu Odisea ti je grek duhet te jesh krenar qe je Grek mos equaj veten Shqiptar .dhe nje ser pyetjesh dhe nje kohsishte dhe presione por Odisea u Shpreh i lir dhe pa dorashka me JAM SHQIPTAR DHE SHUM KRENAR .ME DETIRUAT JU TE THOSHJA ATO FJAL NE TELEVIZIONIN GREK DHE NE KANALET TELEVIZIVE GREKE .POR KURR NUK EKAM NDIER VETEN GREK JA KU PO UA THOM HAPUR .
GJITHASHTU JU KERKOJ FALJE GJITH SQIPTARVE KUDO QE NDODHEN DHE JU LUTET QE TE GJITH STUDENTVE NE GREQI TA NGREN FLAMURIN POR TE MOS BEJNE TE NJEJTIN GABIM SI ODISEA SE DOTJU KUSHTOJ NE JET .
Ti tashi, tek ai veni po rrin....dhe flamurin duhet ta mbash...edhe ketu, edhe pse jemi shqiptar ne u.s.a neve ngrejm edhe flamurin shqiptar, edhe amerikan kur jemi neper festa.
cobra dhe fiona
une nuk jam kundra gritjes te flamurit po veten ne per shkolla dhe jo ne per parakalime qe behen
fiona..
ku guzon njeri te ngrej flamurin shqiptare ketu ne greqi??
e pare e punes nuk lejohet nga grekerit...
mendohu pakes..
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""''''''''roeli"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloj femirija
Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time
......................^_R_o_L_u_A_^
kam qene ne athin greqi per shum vite edhe edi shum mir qe ka racita te medhenj aty
prandaj flamurin kur e ngrini sigurohuni qe jeni kater 5 veta se sju bejn gje ec atyyy flamuri para
ketu ne usa e ngrem sa cke me te
Partizoni
Rolua...une s'e di si eshte atje ne Greqi. S'kam qen asiher, pse nuk na tregon ti pak.
Po ti mer toc ke krahason historine tone me ameriken dhe me greqin? Me cilin kemi me shum urrejtje se edhe greket jan me te poshter pranaj as turqit, italianet, maqedonsit dhe bullgaret si dun dhe kur i ke te gjith neper kufi armiq tregon se je i poshter. Ata qe ngrejn flamurin grek jan leprat tone qe jan arratisur nga shqiperia dhe sja man ***** me u kty se kan ber korrupsion ose se duan venin e tyre.Postuar më parë nga cristal
Krijoni Kontakt