Close

Rezultati i Sondazhit: Eshte normale nje nxenes Shqiptare te ngrej Flamurin Greke!ne Greqi?!

Votues
148. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • JO

53 35.81%
  • PO

24 16.22%
  • PSE JO

18 12.16%
  • KURRE

62 41.89%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 170
    mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176
    Mire qe e paske kuptuar me ne fund Alda kjo eshte shume e rendesishme.

Po nuk deshi qe te dorezoheshe pa kushte.

kristali

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-07-2003
    Postime
    82
    Sa e habitshme po me duket kjo ceshtje...
    Pse a ka grek ne bote qe te lejoje shqiptarin ti greje flamurin?
    Per sa i perket ceshtjes une mendoj qe te ngresh flamurin grek kur del me i miri ne nje shkolle greke eshte nje gje jo jashte normales.Nuk po flasim ketu per pavaresi. A mund te ngrere nje flamur shqiptar ai se doli me i miri?JO!
    MIre ka bere,bravo i qofte atij nxenesi,keshtu nderohet shqiperia kudo.
    ANDi
    bingo !!!

mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176
    Postuar më parë nga eagle_eye_andi
    Sa e habitshme po me duket kjo ceshtje...
    Pse a ka grek ne bote qe te lejoje shqiptarin ti greje flamurin?
    Per sa i perket ceshtjes une mendoj qe te ngresh flamurin grek kur del me i miri ne nje shkolle greke eshte nje gje jo jashte normales.Nuk po flasim ketu per pavaresi. A mund te ngrere nje flamur shqiptar ai se doli me i miri?JO!
    MIre ka bere,bravo i qofte atij nxenesi,keshtu nderohet shqiperia kudo.
    ANDi

Shpresoj te mos vije ajo dite e nese do te vije qe greket te ngrejne flamurin greke ne shqiperi atehere nuk ddo te kete me shqiperi i nderuar,mundohu ti shikosh gjerat ne tjeter aspekt.

kristali

i/e regjistruar Maska e Static-X
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Usa
    Postime
    73
    Per mendimin tim ne nje dore flamurin Shqiptar ne doren tjeter Grekun....Nqs Greket nuk jane dakort atehere ndryshon puna.
    Pa flamur fare
    copyright © 2002 shqiperiachat.tk

Fierak Ne Gjak Maska e rolua
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto - Canada
    Postime
    630
    eshte ofendime se nuk ishit ju ketu ate periudhen qe ai shqipetari e ndriti flamurin!!!!!

te gjith fillonin e po shanin shqiptaret!!!edeh i pari ishte ai qe e ngriti!!
    une tha jam greke edhe prandaje ngre flamurin shqiptare!!!

por e verteta ishte qe ata nuk i kishin dokumetat edhe me kete raste shiten shtetin edhe dheun qe i kam bere koken per nje pale dokumenta!!!!!!!!!!

po ky nuk eshte ofendime athere kush eshte!!??
    qe per jave flisnin edhe shanin shqiptaret ne per lajme!!!!!

po lerini muabetet qe eshte ndere per ta ngritur!!

ne nje shtet tjeter po po jo ne greqi!!!!

une derit ani eshte hera e dyte qe nuk ekam pranuar flamurin greke ne shkollen time edhe tani per nja dy muaj do me kerkojne prape po une nuk do pranoj se nuk kam qejf te tallen te gjithe greket me mua edhe nuk dua te ngre ne duarte mia nje flamur qe nuk me perket sado vjet qe te kem ketu ne greqi!!!

"""""""""""""""""""""""""""""""""""'roeli""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Fieri eshte qyteti endrrave te mia
    Fieri qyteti ku kaloj femirija
    Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
    Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
    Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time

......................^_R_o_L_u_A_^

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Rolo, i zgjidhe problemet e tjera te emigracionit qe ke ne Greqi apo te ngeli vetem "dyshimi" moral ( te cilin nuk e ke aspak) ne se duhet te ngresh flamurin grek ne parakalimet studentore te festave kombetare?
    Po aman o i uruar, ketu keni probleme me dokumentat, keni probleme me sigurimet shoqerore, keni probleme me mosorganizimin e emigranteve shqiptare ne Greqi ( numri me i madh i emigranteve dhe akoma nuk kane nje "komitet" apo organizate qe ti perfaqesoje shoqerisht, legalisht apo administrativisht). keni problem me Mediat qe jane agresive ndaj shqiptareve, keni problem me vete shqiptaret qe vrasin , vjedhin dhe bojne 100 000 pislliqe dhe qe me bemat e tyre u kane nxjerre namin te tjereve qe punojne ndershmerisht, keni probleme me strehimin ( ata qe punojne neper fshatra veres, flene jashte si qente), keni probleme me moszbatimin e ligjeve nga policia,keni probleme me arsimimin si ne greqisht ashtu dhe ne shqip i cili nuk ekziston fare......... Ti i zgjidhe te gjitha keto probleme shoqerore dhe te ngeli problemi yt personal, nese ti duhet te ngresh flamurin grek ne parakalim apo jo?
    Nuk do ta ngresh, kurre mos e ngritsh! Kjo eshte zgjedhja jote personale dhe s;ka te drejte te gjykoje njeri nese bere mire apo jo. Po mos hajde ketu ne forum te humbasesh kohen tende dhe te bashkeforumasve me budallalliqe. As mos prit te marresh dekorate sepse nuk pranove te ngresh flamuri grek ( ashtu sic nuk ke per te marre edhe po e ngrite).

Dhe perpara se te akuzosh bashkekombasit e tjere se paskan shitur kombesine per te marre dokumenta, fillo dhe beji ti nje analize vetes tende . Se padyshim dhe ti ashtu si une ( dhe qindra -mije shqiptare te tjere) i ndryshuan emrat per te gjetur nje siguri ne ate "parajsen" greke ( gjithmone duke e krahasuar me ferrin shqiptar te viteve '90). Nuk besoj te ekzistoje ndoni grek te te thote me emer "Rolo" ( pa te tallur kuptohet). Dhe nuk besoj ti te kesh qene kaq burre, saqe kur te bije ne dore te policise greke dhe te viheshe midis zgjedhjeve: ose dru dhe me vone deportim duke thene qe je shqiptar, ose rri ne Greqi pa u rrahur duke thene qe je vorioepirot. Ty ose nuk te paska ndaluar ndonjihere policia greke, ose paske pranuar qe je vorioepirot, pra ke mohuar dhe ti indentitetin kombetar si ata qe shave me siper.

Po ti mo vella, kur na qenke kaq patriot, pse rri ne Greqi, duke pritur -sic thone vlonjatet - SI LAMASH, nje leje qendrimi. Shko ne Shqiperi dhe ngri flamurin shqiptar atje. Ose po qe se do te mbrosh te drejtat e shkeluara te bashkeatdhetareve ne Greqi, shko e merr nje flamur shqiptar dhe dil ne Sintagma dhe protesto.
    Atje po ka vlere, ketu keto diskutime qe hap jane te nivelit te thashethemexhiut.

Me respekt Toro.
    "Who is John Galt?"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    wooow Toro je i skat ketu, jame dakort 100%

Alda.

i/e regjistruar Maska e Tonito Brigante
    Anëtarësuar
    12-03-2003
    Vendndodhja
    China
    Postime
    19
    Po ju ore figura na beni si patriote ne ane te internetit,e dime sa patriote jeni.
    Me te shumten e Shqipetareve qe kane emigruar nuk u dine femija shqip,dhe kjo gje ndikon te femijet qe te harrojn vendin e tyre.

kete mesazh e kam cuar vetem per ata persona qe sjane dakort qe nje femije te betohet para flamurit te huaj.
    The world is your's Chico with everything in it

Fierak Ne Gjak Maska e rolua
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto - Canada
    Postime
    630
    per ate ke te drejt!qe shumica e kalamajve nuk dine shqip!!!
    por nuk dine shqip se nuk i do qejfi te mesojne edhe familja tyre i flasin gjuhen e huaj!
    se edhe une 8 vjec vajta ne greqi pa bere mire klasen e pare!por nuk i lejoj prindrit time te m eflasi mua greqisht ose italisht.......pra deshira ime ishte ajo qe me beri qe mos te haroja gjuhen time!!!!!!

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""roeli"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    Fieri eshte qyteti endrrave te mia
    Fieri qyteti ku kaloj femirija
    Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
    Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
    Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time

......................^_R_o_L_u_A_^

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2003
    Vendndodhja
    Toronto, Canada
    Postime
    60
    nuk mendoj eshte nje gje e mire, por ka ca njerez te tille
    qe hiqen sikur jane greke, dhe kane turp te thone qe jane shqiptare.
    well..we're all proud to be albanian...they can do wateva they want!

Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  3. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  4. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •