"Femija" per te cilen behet fjale ketu eshte 18-19 vjec![]()
JO
PO
PSE JO
KURRE
"Femija" per te cilen behet fjale ketu eshte 18-19 vjec![]()
o noerto ti ke teper te drejte por dikujt i merr truri ere ketej nga europa shpejt dhe nuk drejton dot vetveten po hec e mbushja mendjen ti ketyre te uroj gjithe tmirat .by
shazi
komando!
ajo mirela maniani!!eshte shitur shpirterishte tek greket!i duket vetja si greke edhe jo shqiptare!po nuk e di ajo qe grekrit nuk flasin me "sh" ose "q".
ska rendesi !!
nje femi nuk detyrohet qe ta ngej ate flamur po e detyrojne prindit e tije!nga frika e nga paguximi qe te thone jo e pronojne!!
"""""""""""""""""""""""""""""roeli"""""""""""""""""""""""""""
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloj femirija
Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time
......................^_R_o_L_u_A_^
Une per vete i simpatizoj shqiptaret ne greqi, sepse bejne jete
te veshtire, pasi greku gjithmone ka qene i ke.......................q
dhe i pa ngopur me pune.
Por nuk simpatizoj ata qe ngrene flamurin e tyre, i urrej
lot's of low
po pra tani u fute ne teme!!
nuk tha njeri se shqiptaret ketu nuk jane nerez te mire!!
jane njerez qe vuajne per nje jete me te mire!!!
""""""""""""""""""""""""""""roeli"""""""""""""""""""""""""""""
[QUOTE]Postuar më parë nga Henri
[B]Si ke vajtur ne Amerike ti Cristal? Nga mali, apo ke zbritur ne aeroport e te kane ndare ne nje tufe tjeter kur ke zbritur posacerisht per shqiptaret? Del dot ne shesh te qytetit ti Cristal, apo ke frike mos te ndalojne ne rruge e te fusin ne nje nga ata furgonet-biruce, te rrasin ne nje dhome burgu me 30 vete te tjere (edhe hamsteri im kish me shume vend ne kafaz) ku shurrosjen e ben ne kanoçe te prera koka-kola? Ke ndenjur ti ndonjehere ne rradhe tre dite, siç ndenji Rolua ne gusht ne kufi ne Gjirokaster per te pritur kur t'i ngrefej grekut te linte nga tre makina te ktheheshin ne Greqi? Te ka thene policia ne Amerike: bej
Atehere pergjigjja e pyetjes se pare eshte aeroplan (edhe pse nuk ka shume rendesi)dhe si "shume te tjere" as njeri nuk me ka poshturar apo me ka ndaluar te dal ne shesh ose me dy fjale te jetoj .......opinioni im ishte bazuar ne eksperiencen time dhe me vjen shume keq per disa qe emigracioni i ka len ndjenja te hidhura pasi asnje nuk ia dua te keqen sidomos kur kemi te njejtin gjake dhe vuajm per te njejtat shkaqe........e theksoj dhe njeher opinioni im eshte i bazuar ne eksperiencen time pasi nuk jam e pakenaqur nga emigracioni dhe nuk duhet te lejme pas edhe ca benefite qe marrim nga to.............shume njerez qe njoh kane vuajtur ne filim ashtu sic e keni pershkruar dhe ju por me kalimin e kohes kan qene ato qe kan mbajtur dhe flamurin shqipetar dhe ate amerikan........me respekt cristal
* x 0 and case closed!
mendimi im ishte bazuar me shume se si veprojme ne ne usa por ju kerkoj ndjes ju qe jeni ne greqi pasi tani po e shoh qe me te vertet qe ju jetoni dhe trajtoheni ne menyre te pabarabarte dhe njehere me vjen keq dhe sa me mire per ju
* x 0 and case closed!
"""""""""""""""roeli"""""""""""""""""
Mendimet ndryshojne nga vendi ne vend. Une qe jam nga Kosova, duke e ditur se greket jane aleatet me te medhenj te serbeve (bashke me ruset) do e kisha dhene nje mendim krejt tjeter.
Me te vertete respektimi i vendit dhe flamurit ku jeton duhet te jete ngjarje primare, por edhe kjo krejt prej vendit.
Une kurre nuk do e nderoj flamurin grek per nje arsye te thjeshte :Sepse nuk mund ta nderoj ate flamur qe i perket atij kombi qe i ndohmoi fizikisht, moralisht, financiarisht, institucionalisht ti lejonte serbet te ma masakronin babane e nenen e te ma perdhunon vendin se bashku me dhjetera-mijera te tjere...
Une keta (greket, serbet, ruset etj) nuk i duroj dot O R G A N I SH T. Mua organizmi s'mi duron keta.
Edhepse jam njeri paqesor, ah ore ah keta i kisha pushkatuar.
StarCraft.
Une dakort jam edhe pse mos e ngrej flamurin grek. Clidhje ka aq me teper kjo tregon se sa te afte jemi ne shqiptaret, ai ishte i zoti edhe doli studenti me i mire atij i takonte te ngrinte flamurin, nuk besoj se eshte gje e keqe per arsyen se eshte shqiptar nuk duhet te pranoj te ngreje flamurin grek. Pastaj mo zemer ku po jeton ai ne fund te fundit? Megjithate secili ka opinionin e tij, une nuk do e kisha problem per vete, do ndihesha krenare qe te tregoja sa te afte jemi ne shqiptaret pasi kudo na i ulin vleratKy ka vertetuar edhe ka treguar aftesite tona si shqiptare, duke dale studenti me i mire ne Greqi
Who cares what other people think:)
Krijoni Kontakt