Close

Rezultati i Sondazhit: Eshte normale nje nxenes Shqiptare te ngrej Flamurin Greke!ne Greqi?!

Votues
148. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • JO

53 35.81%
  • PO

24 16.22%
  • PSE JO

18 12.16%
  • KURRE

62 41.89%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 170
    Fierak Ne Gjak Maska e rolua
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto - Canada
    Postime
    630
    shume here ne vet krijojme raste te keqia dhe prandaj greket kthehen kundra nesh
    mos harojme qe kur u "leshuam" nga shqiperia u turrem me shume te greku...

shume fakte edhe vjedhje edhe vrasje u bene nga shqiptaret ketu ne greqi edhe kete nuk e mohojme dote...

ama mos harojme qe dhe ne si kombe jemi shume racista...

nuk e di jeni dakort apo jo...
    ky eshte mendimi im

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""'roeli"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    Fieri eshte qyteti endrrave te mia
    Fieri qyteti ku kaloj femirija
    Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
    Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
    Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time

......................^_R_o_L_u_A_^

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Citim Postuar më parë nga Cobra1
    Jua lexova te gjithve shkrimet me radhe me pelqejne debatet qe juve beni dhe mendimet qe diskutoni .

Mendimi tim eshte dhe nje fakt i vertet , Qe te ngresh ne nje shtet te huaj nje flamur si pre shembull Greqi kuptimi qe ka ajo dit eshte qe pasqyron nxensin me te mir te atij Viti. Po shum edrejt eshte qe ta ngrej ai qe e meriton, le tju tregojme gjith botes se kudo qe ndodhemi ne cfardo shteti qe jemi ne cfardo gjuhe te jet neve gjithmon do te jemi te paret ne mesime , kur ata e meritojn nje gje te till lere ta ngrejn

Qe te jesh nje student i shkelqyer kjo eshte nje pasqyr e vertet .Me qe greket ekan vendosur ate si nje simbol te till pse jo le ta ngren .
    Ata femij qe ngren ate flamur nuk parakalojn per kombin Grek , ata parakalojn si studentet me te mir te atij shteti , kjo nuk ka te bej me ndonje politik kombtare .
    Vetem keshtu mund ti tregojme grekut se neve jemi me kultur .
    Greket dhe mua mund te thon qe jam Grek kur ata eshikojn qe kan interes .
    Simund te quhesh Grek, kur ti nuk ke as nje prejardhje nga greqia por nje Shqiptar i emigruar ne nje shtet fqinj vetem kjo esht nje realitet .
    Te gjith ata qe ngren flamurin grek endiejne veten shqiptar, sepse vet greku idetiron ata qe te ruajne traditat etyre .PER vet faktin qe Greket jan shum racist i ben Shqiptaret te jen me shum krenar per origjinen etyre .

Qent le te lehin karvani te na eci perpara .

Mbesa ime vitin ekaluar ne kalithe te athines doli nxensia me emir per 2004
    un ndodhem ne Amerik ju luta tim vellai qe ta lejonte dhe me degjoj me ne fund e ngriti flamurin Jam krenar qe jan Shqiptaret ata qe dalin cdo vit eme shum nxensat me te mir
    Turp te ket Piro Dhima ,Mirela Shabani , ete tjer ete tjer siketa ,dhe jo nxensit qe dalin shkelqyer me mesime per keta nxenes neve si vezhgusa te kesaj te vertete duhet te jemi krenar

Jam shume dakort me keto qe thua!

Eshte gje e mire te jesh shume patriot dhe ta duash shtetin tend. Ajo qe nuk eshte e mire eshte fakti qe ju fusni politiken, krenarine dhe patriotismin e madh te tuaj ne cdo ceshtje.

ps. Me behet shume qejfi qe mbesa jote doli nxenesja me e mire tek shkolla e saj ne Kallithea. Urime shume asaj dhe i lumte mendja
    Ngritja e flamurit eshte thjesht nje detaje e vockel ne te gjith situaten sepse ajo qe mbetet eshte dituria e saj dhe si pasoj shkolla e lart qe do mbaroj dhe vendi i saj ne shoqeri.

take care!
    Ndryshuar për herë të fundit nga FierAkja143 : 28-05-2005 më 22:04

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anëtarësuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Nuk me kujtohet mire por diku kam lexuar qe nje nxenes shqipetar ne Greqi para 2 ose 3 vjetesh (nuk me kujtohet mire) nga Elbasani , e caktuan te ngrinte flamurin grek dhe ai kur doli qe te ngrinte flamurin tha , me vjen keq por une nuk mund te ngre flamur tjeter perveçse atij shqipetar.
    Nuk eshte se nxenesit shqipetar nuk jane me te miret por per mendimin tim eshte dhe pak politike greke e para per te greqizuar shqipetaret dhe e dyta per te treguar qe racizmi nuk ekziston.
    Ndoshta eshte mire qe te gjithe te reagojne si djali nga Elbasani.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto - Canada
    Postime
    630
    ka pasur shume raste qe nxenes shqiptar dhe jo vetem kan refuzuar ndritjen e flamurit,por ka patur dhe aq akoma qe kan pranuar
    kjo eshte ne doren e secilit dhe mundet te vendosi per veten e tije.\

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""roeli"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

i/e regjistruar Maska e Tironci1
    Anëtarësuar
    27-07-2005
    Postime
    10
    Kurre mos me e ngrejt flamurin Grekeve dava dobicash ato jane rracista mer ..

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Mos u boni kot kaq nacjonalista te thek se ska asi gjo te keqe.

Se mani men si dolem si lop ne 91 kur erdhi bejkeri me 100000 flamura amerikan? Thuni icik tani qe sosht i soj.

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto - Canada
    Postime
    630
    natyrisht qe eshte njesoj
    po kush tha qe ishte gje e mire ajo!???

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""'roeli"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anëtarësuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Pse re, ngrekan flamure atje ne Greqi? Po pika qe nuk i bie; Grekve dhe Amerikanve, te dy bashke. Racista, taman ashtu si ne komunizem. Jane thjesht nacionalista dhe i thone vetes pastaj : "Jena patriota ne Greket, apo ne Amerikanet". Genjejne veten e tyre se nuk jane patriota, por thjesht nacionalista. Pika qe si bie asaj lloji demokracie.

Un per vete as flamurin Shqiptar nuk kam qef qe ta ngrej e lere mo me flamure te tjere. Nuk e kam qef un fare kete lloj ideali apo mendimi.

Per cfare me e ngritur flamurin? Per me i treguar botes qe ne jemi Shtet i fuqishem, inteligjent, i pavarur, krenar dhe s'na behet von per asnje ne bote?

Njerezve intelektuele, besimtare dhe demokrate nuk ka se ca ju duhet vendi apo flamuri i nje vendi, sepse bota eshte per te gjithe njerezit dhe sepse njerezit jane ne te gjthe boten njesoj, pa dallim race, feje dhe nacionaliteti.

Por njerezit demokrat i lejojne keto rituele te semura dhe raciste, sepse ata e dine qe do te vij nje dite kur njerezimi do ta kuptoj se nuk ka kufi ne kete bote dhe qe njerezit jane shume me te shtrenjte se sa nje rituel, apo se sa nje flamur, ca do lloj rendesie qe te ket ai flamur.

Nje flamur shton lavdin per nje komb ose per nje grup njerezish, por ne te njejten kohe ai flamur eleminon dhe diskriminon njerezit e tjere qe nuk jan pjesetar te atij kombi.

Un nuk kam pse te perulem para nje flamuri qe eshte fituar, apo qe simbolizon gjakun e derdhur te njerzve, sepse per mendimin tim gjerat arrihen edhe pa derdhur gjak.

Gjaku don gjak e un nuk i besoj gjakut, por shpirtit. Un nuk dua qe te kem gjak ne duart e mija duke ngritur nje flamur, sepse un nuk jam luftetar, apo nacionalist, por jam nje njeri qe e don njeriun tjeter me gjithe shpirt dhe un jam nje njeri qe don thjesht qe te jetoje vete, por edhe qe te jetojne edhe te gjithe njerezit anembane ne bote.

Askush ne bote nuk ka pse te vritet, per cfare do lloj ideali qe mund te behet fjala. Un nuk e rrespektoj vrasjen, por vetem lutem qe te me falet mua apo ndonje tjetri ajo vrasje qe ai ka bere per hater te ndonje ideali, apo te ndo nje gje tjeter.

Neqoftese nje vend don qe un te ngrej nje flamur, atehere un ose largohem nga ai vend, ose e ngrej ate flamur, por duke e bere njehere te ditur qe mua nuk me lidh asnje gje me nje flamur qe simbolizon gjak dhe lufte.

Ky ishte mendimi i im. Ndoshta ndonjerit mund ti duket e veshtire kjo qe shkruajta, por un kam shprese dhe besoj qe ai njeri mua nje dite do te me kuptoje se cfare doja te thoja un me kete qe shkruajta.

Un ndoshta mund ta ngrej nje flamur, por do ta bej kete gje per hater te njeriut tjeter qe me detyron me e ngritur nje flamur dhe jo per hatrin tim, sepse un e dua njeriun ashtu sikur dua edhe veten time. Keshtu qe un do ta beje kete gje per njeriun dhe jo per flamurin.

kalofshi mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Arcimedes : 27-01-2006 më 18:59
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anëtarësuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    E shtypa dy here. Po e heq kete tekstin qe te mos e lexojme dy here te njejten gje.
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    ska me mire te ngrejsh flamurin qe ta ka dhen zoti e pra ai eshte flamuri i shtrejnte shqipetar flamuri qe jane betuar te paret ne kemi flamurin tone te lashte qe duhet te mburemi me krenari nuk na hin ne pune flamujt tjere sepse ne jemi popull i skenderbeut populli i lashte popull ilire te jemi krenar per keto legjenda une e dua flamurin tim shqipetare dhe nuk e ndroj jo te jem student por edhe sikur te me zhdukin por renjet dalin perseri, tundaqeta popull.

Faqja 17 prej 17 FillimFillim ... 7151617

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  3. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  4. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •