hello te gjitheve.sapo pashe kete teme mu duk shume interesante dhe thashe dhe une te marr pjese me mendimin tim duke votuar sigurisht qe kurre nuk mund une personalisht flamurin grek.si fillim do te desha te thosha qe rrjedh dhe une nga nje familje emigrantesh ne greqi dhe kam atje pothuajse 10 vjet dhe sigurisht atje kam mbaruar dhe liceun dhe fatmiresisht nuk jam me atje student.persa i perket kesaj ceshtje mund te them qe une personalisht kam parakaluar ne festen kombetare grekepor kurre nuk do te desha te mbaja flamurin grek sepse per ate simbol une personalisht edhe pse kam kaluar shume vjet andej jam rritur andej kam marre mentalitetin grk por prape se prapi nuk kam ndier asgje sinqerisht as kur kendohej himni grek neper shkolla as kur behesh prosefxia sepse sado qe te jetosh atje ose ne cdo vend tjeter po prape ne thellesi te shpirtit po shqiptar ngelesh dhe pavaresisht sic po rrjedhojne vitet edhe shohim akoma me shume qe eshte teper e veshtire per ne qe kemi kaluar nje pjese te mire te jetes sone jasht ose me mire thene pjesen me delikate te jetes dmth adoleshencen qe te kthehemi ne shqiperi per te vazhduar jeten po nuk na ngel gje tjeter vecse te shpresojme qe do te kthehemi ne vendin tone,po nejse persa i perket kesaj teme mesa mbaj mend une u be shume gjullurdi per hic gje mesa mbaj mend kishte dale shembullor nje djale shqiptar nga Shkodra ne mixaniona te selanikut dhe nuk e kishin lejuar prinderit e fshatit por prinderit e shokeve te tij qe ta ngrej ai flamurin kjo tregon injorancine e grekeve pavaresisht qe u detyrua dhe vete ministri i arsimit qe te dali e te thote qe<< nqs ai nxenes deshiron ta ngrej flamurin atehere ai ka te drejte ta ngreje ate jo si grek por si nje i huaj qe me sjelljen e tij dhe me notat e tij na nderon dhe ne si komb kur jemi ne nje faze te tille qe mundohemi te luftojem rracizmin ne greqi >> keto ishin fjalet e ministrit mesa mbaj mend une dhe i jane dedikuar jo pak emisione televizive ketij problemi sidomos nga ana e gazetarit te famshem skandaloz grek Makis Triandafilopulosqe rastisi mbas ketij dallaveri ta pagezoje dhe ate nxenesin nga shkodra keshtu qe ai tani mund te themi qe u be tamam nje grek i vogel shembullor une personalisht nuk e njoh ate djalin por mesa kam pare ne tv me duket si shume mendjemadh nuk kam degjuar asgje prej tij ne lidhje me shqiperine mund te them qe as nuk e ka permendur fare po nejse do rritet dhe ai dhe do ta shikoje si jane njerezit.persa i perket kesaj teme ju thashe dhe me larte qe une personalisht KURRE nuk do te desha te perfaqesoj greqine sepse isha jam dhe do te ngelem Shqipetar persa i perket greqise,kjo nuk do te thote qe nuk kane respekt sepse sic ju thashe dhe une me ane te shkolles kam nje shoqeri jo te vogel me greke por qe nuk me respektojne si shqiptar apo si vorioepiriot por thjesht per si jam une dmth respektojne personin dhe jo nacionalitetin dhe mund te them ndonje here me shume se shqiptaret qe jane atje po nejse gjerat qendrojne keshtu sot cdo njeri eshte i lire te veproje si te doje nqs ai deshiron ta mohoje shqiperine ai eshte i lire ta beje ne mund ta sugjerojme vetem me ane te moralit por nuk ka pse nqs do ben cfare te doje dhe mjaft me keto sepse ka ardhur koha mos haemi me me fqinjet por te mundemi ti shfrytezojme sa te mundemi ne ata qe kendej e tutje sic po na shfrytezojne ne ata kaq vjet.gjithesesi pergjigja ime eshte KURRE
Krijoni Kontakt