Close

Rezultati i Sondazhit: Eshte normale nje nxenes Shqiptare te ngrej Flamurin Greke!ne Greqi?!

Votues
148. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • JO

53 35.81%
  • PO

24 16.22%
  • PSE JO

18 12.16%
  • KURRE

62 41.89%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 170
    Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Në botën e çudirave
    Postime
    755
    hello te gjitheve.sapo pashe kete teme mu duk shume interesante dhe thashe dhe une te marr pjese me mendimin tim duke votuar sigurisht qe kurre nuk mund une personalisht flamurin grek.si fillim do te desha te thosha qe rrjedh dhe une nga nje familje emigrantesh ne greqi dhe kam atje pothuajse 10 vjet dhe sigurisht atje kam mbaruar dhe liceun dhe fatmiresisht nuk jam me atje student.persa i perket kesaj ceshtje mund te them qe une personalisht kam parakaluar ne festen kombetare greke por kurre nuk do te desha te mbaja flamurin grek sepse per ate simbol une personalisht edhe pse kam kaluar shume vjet andej jam rritur andej kam marre mentalitetin grk por prape se prapi nuk kam ndier asgje sinqerisht as kur kendohej himni grek neper shkolla as kur behesh prosefxia sepse sado qe te jetosh atje ose ne cdo vend tjeter po prape ne thellesi te shpirtit po shqiptar ngelesh dhe pavaresisht sic po rrjedhojne vitet edhe shohim akoma me shume qe eshte teper e veshtire per ne qe kemi kaluar nje pjese te mire te jetes sone jasht ose me mire thene pjesen me delikate te jetes dmth adoleshencen qe te kthehemi ne shqiperi per te vazhduar jeten po nuk na ngel gje tjeter vecse te shpresojme qe do te kthehemi ne vendin tone,po nejse persa i perket kesaj teme mesa mbaj mend une u be shume gjullurdi per hic gje mesa mbaj mend kishte dale shembullor nje djale shqiptar nga Shkodra ne mixaniona te selanikut dhe nuk e kishin lejuar prinderit e fshatit por prinderit e shokeve te tij qe ta ngrej ai flamurin kjo tregon injorancine e grekeve pavaresisht qe u detyrua dhe vete ministri i arsimit qe te dali e te thote qe<< nqs ai nxenes deshiron ta ngrej flamurin atehere ai ka te drejte ta ngreje ate jo si grek por si nje i huaj qe me sjelljen e tij dhe me notat e tij na nderon dhe ne si komb kur jemi ne nje faze te tille qe mundohemi te luftojem rracizmin ne greqi >> keto ishin fjalet e ministrit mesa mbaj mend une dhe i jane dedikuar jo pak emisione televizive ketij problemi sidomos nga ana e gazetarit te famshem skandaloz grek Makis Triandafilopulosqe rastisi mbas ketij dallaveri ta pagezoje dhe ate nxenesin nga shkodra keshtu qe ai tani mund te themi qe u be tamam nje grek i vogel shembullor une personalisht nuk e njoh ate djalin por mesa kam pare ne tv me duket si shume mendjemadh nuk kam degjuar asgje prej tij ne lidhje me shqiperine mund te them qe as nuk e ka permendur fare po nejse do rritet dhe ai dhe do ta shikoje si jane njerezit.persa i perket kesaj teme ju thashe dhe me larte qe une personalisht KURRE nuk do te desha te perfaqesoj greqine sepse isha jam dhe do te ngelem Shqipetar persa i perket greqise,kjo nuk do te thote qe nuk kane respekt sepse sic ju thashe dhe une me ane te shkolles kam nje shoqeri jo te vogel me greke por qe nuk me respektojne si shqiptar apo si vorioepiriot por thjesht per si jam une dmth respektojne personin dhe jo nacionalitetin dhe mund te them ndonje here me shume se shqiptaret qe jane atje po nejse gjerat qendrojne keshtu sot cdo njeri eshte i lire te veproje si te doje nqs ai deshiron ta mohoje shqiperine ai eshte i lire ta beje ne mund ta sugjerojme vetem me ane te moralit por nuk ka pse nqs do ben cfare te doje dhe mjaft me keto sepse ka ardhur koha mos haemi me me fqinjet por te mundemi ti shfrytezojme sa te mundemi ne ata qe kendej e tutje sic po na shfrytezojne ne ata kaq vjet.gjithesesi pergjigja ime eshte KURRE
    .........................

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-03-2003
    Vendndodhja
    greqi
    Postime
    7
    mirembrema te gjitheve.une ndodhem ne greqi dhe e di me mire se ai qe ndodhet ne shqiperi ose diku tjeter,dhe po u jap une pergjigjen qe besoj se shume shqiptar ne greqi jan ne nje mendje me mua nje student nje meson ne shkollat greke nuk duhet ta ngreje flamurin grek per arsye se jemi shqiptar dhe kemi flamurin tone i cili eshte bere me gjakun qe derdhen te gjithe shqiptaret per ate flamur dhe duhet qe ne ta nderojme.flm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-08-2002
    Vendndodhja
    Montreal -Tirone , vajtje-ardhje, moszgjedhje
    Postime
    181
    Kurre mos e ngrini ate flamur te ndyre qe ka qene eshte dhe do te mbetet Kale Troje kudo ne bote !

Fierak Ne Gjak Maska e rolua
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto - Canada
    Postime
    630
    toro!
    Nuk eshte puna e pranuan apo jo kritiken !
    Puna eshte qe per 4 jave ne per lejme digjoheshe gjithmone flaja ALVANOS!
    Aj nuk e pranoj edhe shume mire beri po puna nuk eshte qe aj nuk desh!Aj te gjith kete pune e beri thjesht e thjeshte per dokumentat!
    Njady Deputeta Grek deshin ti benin nje pashaporte greke brenda dites qe ai te kishte mundesine te ngrinte flamurin Grek!
    Nuk eshte normale nje cune qe ka ardhur nga SHQIPERIA para 5 vjetesh te deklaroj qe Ndjihet si Grek!!!
    Domethene une qe kam ketu ne greqi 11 vjet cfare do deklaroja qe jam??!!
    nuk behen keto gjera!
    Mbrapa fjalve te ati cuni gjenden fjalet e nje familje qe do te behet greke edhe te haroj shqiperine per gjithmone!

turp te kene ata qe trathetojen atdheun e tyre per nje atdhe tjeter!
    Mundet ta duan ate atdhe shume DHE TA RESPEKTOJNE SA DUHET po JO ta bejne te tyren!!!

une kaq kisha per te thene!
    e sa per votat nuk ka rendesi kush voton po ose kush voton per jo!
    secili votone per ate qe ndjene!

me respekt roeli!!

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""roeli""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    Ndryshuar për herë të fundit nga rolua : 10-12-2003 më 08:45
    Fieri eshte qyteti endrrave te mia
    Fieri qyteti ku kaloj femirija
    Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
    Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
    Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time

......................^_R_o_L_u_A_^

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Në botën e çudirave
    Postime
    755
    hallall rolua per cfare shkruajte me siper jam plotesisht dakort me ty pa mos harrojme se ai djali ndryshoi fene vetem e vetem per interes jam mese i bindur per kete gjeedhe vitin e pare qe ndodhi kjo grice ai nuk doli te japi nje pergjigje te sakte ose serioze po e sillte nga dita ne dite si keshtu po si ashtu dhe nga fundi kur e pa qe fitoi publicitet te madh dhe nuk doli gje ai gjoja hoqi dore faktikisht jam i mendimit qe ai adhuron publicitetin sepse ai qe eshte kaq shembullor eshte thjesht per veten e tij dhe nderon familjen e tij dhe nuk ka pse t'i japi kaq rendesi se do ta ngre apo jo flamurin grek.si rrjedhoje del fjala e roluase qe eshte me kote te hapim tema te tilla dhe te shprehim mendimet tona kur disa veprime behen te qellijshme,do te ishte me mire qe shteti shqiptar t'i dergoj ato abetare qe kane kerkuar emigrantet ne greqi pere femijet e tyre dhe tu beheshin ca dhurata disa sportisteve dhe disa te tjereve qe per motive te ndryshme dhe qesharake shiten veten e tyre ne fillim se sa per kombin shqiptar nuk jane te denje as ta perfaqesojne por as ta shesin kaq lehte.prandaj personalisht i uroj suksese ne jete dhe ne shkolle atij djalit dhe familjes se tij por duke mos harruar se nga kemi ardhur se ne fund te fundit atje e kemi vendindmth ne Shqiperi
    .........................

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-10-2003
    Postime
    11
    cbehet ketu si nje shqiptare te coje flamurin grek?po ai njeri qe ngrin flamurin grek perpara grekve pse e quan veten shqipetare o njerez? shqiptari ka nje flamur dhe vetem ate flamur i takon qe te ngrije !pergjigjja ime eshte kurre!dhe ate qe bene kete veprim une si konsideroj me shqipetare

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto - Canada
    Postime
    630
    ke shume te drejt!PO PUNA ESHTE QE KETO GJERA NDODHIN!ca ti beshe!

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""roeli"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, flamuri Grek nuk te bene Greke, do mbetesh shqiptar ku do qe je, dhe fundi fundit Greket jan ato qe na urrejne neve me shum, por ky eshte vetem mendimi im.

Super Girl Maska e dionea
    Anëtarësuar
    21-11-2003
    Vendndodhja
    In my place
    Postime
    251
    Asnjehere nuk do te ngre flamur tjeter pervec Shqiptarit.
    I can love
    But I need his heart
    I am strong even on my own
    But from him I never want to part
    He's been there since the very start
    My angel Gabriel

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto - Canada
    Postime
    630
    mr.right.
    nuk eshte vetem mendimi jot ky per urrejtjen!@

:P

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""roeli""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  3. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  4. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •