Psh mua me pelqejne shume dokumentaret qe jep Top-Channe. Plus edhe emisioni "Jete ne Kerkim" tek News 24.
Fiks fare
Top show
Goodmorning Albania
Portokalli
Shqip
Ora 7(tv klan)
Opinion/+
Top story
Zahire
Zone e lire
Kutia e fundit
Ciao best(bbf)
Top select
Music plus(bbf)
Tjeter(postojeni)
Psh mua me pelqejne shume dokumentaret qe jep Top-Channe. Plus edhe emisioni "Jete ne Kerkim" tek News 24.
Mua me pelqejne shume filmat qe jan te dubluar (edhe ata vizatimore), nga njehere i dublojne ne menyre te persosur (i dublojne gati si gjermanet, hala me mire se origjinali vet) por fatkeqsisht po vine ēdo dite duke e pakuar apo ndoshta po me duket mua.
Shpresoj qe ne ardhmeri te kemi me shume filma te dubluar, ose ti kemi te gjith te dubluar si ne perendim.
Asnje emision ne TV shqiptare nuk me pelqen, nuk e di pse po kur i sheh me shume se 3 here te behen bajate.. ngaqe nuk dine te ruajn ate qe nisen, edhe e prishin avash avash.. si portokallia p.sh
SHQIPTAR
Une per vete ketu ne Maqedoni jam i lidhur ne nje rrjet kabllor dhe nga televizionet shqiptare shoh tvsh si televizion publik por s'me pelqen ndonje emision aty, shoh Top Channel dhe nga emisionet vecoj Exclusive, SHQIP dhe Top Show FORUM, shoh poashtu dhe tv klan dhe me pelqen me se shumti emisioni OPINION i Fevziut.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
E paskam harruar portokallin qe ne te shumten e rasteve ka humore shume te mira, natyrisht qe ka edhe ma mire.
Une pasi qe kam vetem dy kanale RTK e TVSH as ato spo mujt mi percjell spo e di programin ....
Me kishte pelqy qe shqiptaret te lejon si italianet per disapor me shum kanale Gratis e jo krejt me pagesa ......
nji gja e di kur luan Familja moderrne dhe Quzamjaft , kur ska plź edhe plumb duhet me hanger ...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
ALSAT TV eshte njeri nga kanalet me te mira dhe me seriozet!
e them ket me qen se ky televizion kohen me te madhe e ve ne dispozicion te ceshtjes kombetare prandaj e ndjek shum!
kurse TVSH mundohet te mbahet!
TV KLANI,me Pelqejn disa koncerte artistike qe organizon nje apo dy here ne vit,
emisioni OPINION i Blendi Fevziut me pelqen!kurse emisioni Zone Lire dhe kutia e fundit jane te pa kuptim si kur dhe vet drejtuesit e ketyre emisioneve!!
kurse Top CHannel jam i gezuar qe me mbaroj abonimi,prandaj nuk ja vlen te hellesh para per te!
alsat e kam edhe une por nuk e di programin e tij ... Behari dini ndoj emision te caktuar dhe interesant apo ka nji program ne internet ? flm ...Postuar mė parė nga BEHARI
jo nuk ke nevoj te shikosh ne internet!Postuar mė parė nga Dorontina
TV ALSAT transmeton cdo te hene ora 20 emisionin KONTRAST te drjtuar nga gazetari Pandi Gjata.eshte nje emision ku vazhdimisht trajtohet ceshtja e kombetare ne pergjithsi dhe ajo e kosoves ne vecanti ,me qense kosova eshte problemi me serioz per kombin!
ne ket emision ka intervista me politikan te rangut me te lart te europes dhe botes,politikan te shqiperis,kosoves,maqedonis dhe te gjitha trojeve shqiptare por dhe nga rajoni ballkanik!
plus qe transmeton edhe gjat javes prograne teper serioze!
Behari shum flm ...ket e kam qejf shumź ....kontrast , keto i shiqoj ne gjuhen frengjishte , i adhuroj .....
Krijoni Kontakt