Nuk do neja asgje per nje ferrari, sepse mjet per te levizur eshte si te gjithe te tjeret: mjafton qe te shkoj ne vendin e duhur, po se me ferrari apo me fiat pak rendesi ka...
Nuk do neja asgje per nje ferrari, sepse mjet per te levizur eshte si te gjithe te tjeret: mjafton qe te shkoj ne vendin e duhur, po se me ferrari apo me fiat pak rendesi ka...
La vita è bella...
Do e Tradhtoja te dashuren![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Orgjinal : 14-02-2008 më 19:57
Vdekja eshte e bukur, kur jeta eshte e shemtuar.
Per nje ferrari, do mblidhja nje grup femrash, do i nxjerrja ne rruge gjate nates dhe do korrja para. Mbasi I kam blere vetes nje ferrari, do ja jepja kto femra forumistave qe dhe ata pasaj te blenin ndonje benz ose dhe ferrari.
![]()
Forumi është tepër i ngarkuar në këtë moment. Ju lutemi na vizitoni më vonë.
nga keto lart vallahi asnje nuk do beja..po nuk ka ndonje menyre tjeter me te lehte mor popull...u dashka dhene shpirti per nje Ferrarii...ne fakt mua nuk ma ndjen shume per makinat...pranoj dhe Mercedes..![]()
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Po dhe un te isha ne vend te saj jo karkalecat po dhe prezantuesin e haja per nej ferrari.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Per porsche ndoshta to kisha hanger at marimang, por per dicka tjeter asnjeher
moooooooooooo traft pika,paskam ngel pa ferrari........
te tradhetoj amoren,no freaking way
te ha marimanga,,,,,,,,,,,,,,i rather die
te kaloj naten me njeriun me te shumtur,fk hellin no,,se sdo mi kaloj ferrari ato night mares
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Krijoni Kontakt