....dhe s'arrijme ta kuptojme vetevrasjen tone.
Vjen pastaj nje cast,
merr revolverin....kembeza nuk hiqet.
Ke vdekur prej kohesh. I vdekuri nuk vetevritet.....
Vjen pastaj nje cast,
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 08-05-2003 mė 12:50
e bukur kjo... kush e ka thene ?
S'ka rendesi kush e ka thene...
Kuqa...ti pse e the?
Summertime baby!
Te gjithe e kemi thene nganjehere, te gjithe kemi qene nje hap asaj deshire per t'i ahequr vetes, te gjithe e kemi deshiruar vdekjen nganjehere. Dhe kjo sepse kemi jetuar ne nje marramendje te gjate dhe forca terheqese e tokes ka qene shume e fuqishme. Nuk na ka pelqyer te zbresim poshte por nuk kemi gjetur asnje force per te luftuar. Gjithcka na ka shtyre gjithmone e me poshte.
Ka vetem nje zgjidhje ne raste te tilla: forca e brendshme, ajo qe fshihet tek gjithsecili nga ne, duhet te nxjerre koke ne menyre qe te fillojme te ngrihemi e te mos kemi me marramendje.
Tingujt e heshtjes sė mendimeve te pathėna
perplasen nė detin e renkimit pamor,
Lotet e kuq gjurmėt keqaz mbulojnė
U mpiksėn tingujt, ngrirja filloi
Heshtja ime u trishtua...
Postuar mė parė nga Ihti
S'ka rendesi kush e ka thene...
Kuqa...ti pse e the?
he de..Pse? sepse s'te vjen mire kur ta thone kshu cope fare ne sy, e ti kujtoje se nuk e dinte njeri hic, po kjo ka marre dhene eshte publike tanime![]()
puhiza, une them se nuk eshte puna ke veterasja qe nuk kemi bere po tek ajo qe ka ndodhur, ajo shpirterorja qe ka vdekur dhe nuk eshte varrosur, pa per kufomen kush pyet...trupa fizike boshe dalin ne shitje perdite (jo ne maternitet jo, se eshte fyerje per bebat po ngado .rreth e rrotul vijne te cdo forme)
eh kuqe, kuqe, c't te bejme ty ne qe na i the dhe kete tani se fundi ...si per emelsinete hidhur
Liebe! liebe, lass mich los!
Sa do te doja Kuqke te gjithe ta kuptonin tamam keshtu sic e ke shprehur.. Do te kishte me shume "te gjalle" te vlefshem ne mes neshPostuar mė parė nga Kuqalashja
Vjen pastaj nje cast,
P.S. Ke humbur fare ti..
miqesisht,
huggos
detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller
ja tha mo ja tha, po Kujt ja tha?
Liebe! liebe, lass mich los!
ore mire qe e tha, po kush e tha?
Sa shume pesimizem qe ju ka kapur more!
Boll pra mo, nuk ka kohe per te qene pesimist, nuk ka kohe as per te terhequr kembezat.
Ah kjo jete qe eshte kaq e shkurter!
Tingujt e heshtjes sė mendimeve te pathėna
perplasen nė detin e renkimit pamor,
Lotet e kuq gjurmėt keqaz mbulojnė
U mpiksėn tingujt, ngrirja filloi
Heshtja ime u trishtua...
ah kjo jete qe eshte kaq e gjate
Krijoni Kontakt