Ose nuk e gjetur tiPostuar mė parė nga DI_ANA
Respekte
Ose nuk e gjetur tiPostuar mė parė nga DI_ANA
Respekte
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Korca_Reli : 19-03-2007 mė 18:30
Avash ore ti!...une kam tank dhe nuk e quaj veten mashkull ideal...na dole ti me ate kale te ndryshkur e po na shet ment se je mashkull i tille))))Postuar mė parė nga The Fighter
Te gjith mashkujt jan ideal , por problemi asht ne cilin rreth jetojn ?
Mashkujt per mu te gjith kan zemer femiu.
Edhe sot ka mashkuj qe tuten nga nana nga motra nga vllau nga mixha nga femiu i vet.
jan keta shembuj qe mendojm qe ska mashkuj ideal !
shoqja ime e la burrin se ai nuk dinte te luj mes motres dhe grus ...te dy sjan martuar kurrrrrr femiun e rriti nana (vjehra)...keso raste i di disa ku mashkujt jan te ligj.Mashkulli i lig nuk asht Ideal.
Mashkulli ideal asht ai qe e din gjeografin e jetes, ku asht nana motra, baba vllau fare fisi dhe gruja ....po si diti keto ai dot hesh si Yllis ne det me vjet ....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
ej e dashura ime nuk futet ne forum...po e di qe do thoshte emrin tim ke ajo puna mashkullit perfekt :P
Kshuqe ne un jom mashkull perfekt. Megjithse pi alkol shkoj mas femrave etj etj ...:P
Kur ta gjeni ate mashkullin ideal !!! me tregoni !
respekte !
**Wanted by many owned by none!!!**
[QUOTE=fisniku-student]"ishte makine e bukur dhe dukej e perkryer po kur hyra per ta ndezur,ishte e prishur ,,kjo ishte makina ime ideale...derisa nuk hyra per ta ndezur ] TI HYRE APO S'HYRE PER TA NDEZUR SE NUK PO TE MARRIM VESH ???
upssssssssssssssssssssssss dhe me makinat e krahasove femren ..
shume keq ,nuk e prisja nga ty nje mendim te tille .
po harron se kjo ''makina ''do te te shoqeroi gjith jeten ty ,se si e gjen me amortizator ,apo pa amortizator ne rregull aty eshte mendja jote fisnik ...![]()
pershendetje
Well, une ha vetem ushqim cilesor dhe trupi im prodhon shume hormone mashkull dhe e vetmja menyre me i lene te lire ndonjehere eshte me vizitu "Hookers", gjithashtu mbeshtesim biznesin e vogel lokal, lol.burrat alpha nuk shkojne me hookers
Ndonjehere te kushton me lire per te shkuar tek dritat dhe nuk kam ceshtje morale rreth ketij aktiviteti.
Tung
Ndet thojn statistikat qka te dojn ato jan thash e thena ai tha ky tha mendime nga pervoja apo nga deshprimi......
Mashkulli ideal per mu asht ai qe don te ndegjon qe te kqyr a po merr frym naten, me ka ndodh kjo por dy net e tani ja ka fut gjum e mi ka prish nevrvat tuj ngerhat .....
Po tash e di qe edhe une duhet te jem ideale per te ta pranoj kur ngarhat ai ose te bim ne dhoma te ndryshme te bejm nji gjum rehat....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Postuar mė parė nga Dorontina
Mashkull ideal????Nuk dij a ekziston por nuk them qe ska....
E sa per te ngerhat po kemi shum po na u kan bere si serenad se nganjeher nuk me merr gjumi pa e degju at serenad haha Po me mire te ngerhat se ateher kur eshte i zgjuar gjen nje shkak per te bertit por jo qe ka perse veq me siguri nga jasht vjen i nervozuar dhe ku tjeter ta shpraz at mllef.![]()
Krijoni Kontakt