Po, por jo per ty sepse jemi dhe nga lebasani dhe na marrin per... lere aman!A ekziston mashkulli ideal ?!
Une jam mashkull ideal, dhe ekzistoj (per femra - obviously).
Jam njeri dominant dhe i forte. Kam para sa per qejfet e mija. Nese vajza kerkon para per manaqyr, fustane, kepuce, pluhur dhe boje per fytyren dhe gjera adiktive te tjera te punoje vete, tia marre mase ose base, ose ti marri borxh ne banke.
Nuk ka terms dhe standarte per te vajtur ne shtrat me mua! Une nuk e kam problem fare ate pune pasi £30.00p kushton tek distrikti i kuq dhe te buzeqeshin vajzat me pershendetje te kendshme. Ndonjehere eshte me mire pasi kush degjon femren blah blah per ti mbushur mendjen per sex sikur vetem ne burrat kemi kenaqesi dhe ato jane lule te pastra e te virgjera. LOL
Ne pergjithesi mashkull ideal merr forma te ndryshme! Femrat nuk shkojne me nje djal pasi ai eshte i pashem ose ka para, por se si ai e ben femren te ndjehet! Its the way you make me feel!
Mua me teper me ecen me vajza kur nuk mburrem me pune ose situate financiare pasi kam shume ti ofroj me personalitetin tim!
Une jam burre Alpha!
Krijoni Kontakt