Ekzistoj posi!
Por nuk me gjeni dot.
Ekzistoj posi!
Por nuk me gjeni dot.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
mire alnosa mire po ty si te kamPostuar mė parė nga alnosa
hahaaahh keta moj alnosa kan pyet a ekziston mashkulli ideal?
dhe une me vrap thash po mo ekziston (se imi eshte super ideal)
tani lind pyetja tjeter per ,,,, per cfare ideali e kan fjalen ekzakt keta (lol)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 26-02-2007 mė 04:56
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Pershendetje Alnosa ,Postuar mė parė nga alnosa
Kur eshte fjala per humor ateher nuk e kam kompleks te flas per qenien time mashkullore ne veten
e pare " une " , kete gje e bej jo qe te tregoj veten te pafajshem , apo te hap keso tema me qellim qe te shfaqem para te tjereve , ose te fitoj simpati tek anetaret e ketij forumi . ABSOLUTISHT JO !
Nese shikon temen ku e kam hapur , ateher cdo gje do te jete e qarte per ty ... ajo cfare desha te arrij me kete teme eshte qe te sjelle pak disponim tek anetaret e forumit , pasice eshte disponimi eshte me batica dhe zbatica , jo cdo dite jemi ne disponim![]()
Uroj te kalosh qaste te kendshme ti dhe te gjithe anetaret e ketij forumi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gimi3 : 26-02-2007 mė 11:40
Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .
shiko ..nosa ...se po te pergjigjem kam frike se po e devijoj qellimin e kesaj teme...mirpo po te pergjigjem se eshte me vlere, ndoshta ma falin kete forumistet tjere...=alnosa]
fisnik e ke gabim !ciftet zakonisht ata qe kan dashuri per njeri tjetrin ,respekt ,gjithmone jane dhe ideal per njeri tjetrin .
ekziston mashkull ideal ,po pak e veshtire ta gjesh ne koherat e sotme
shiko ..nosa nese dashurohen qiftet ne mes veti ...nuk dote thote qe jan ideal per njeri tjetrin...ja ti bie shkurte me kete thenje te aristotelit:
"Dashuri quajme verberim i shqisave nga te metetat e personit te dashure"
nese ke kuptuar kete thenje ateher do e kuptosh edhe esencen e kesaj teme ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 26-02-2007 mė 15:16
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Postuar mė parė nga Asteraki
Ti po ti.........
E pse te lodhemi aq shume per ty qe qenke kaq i pakapshem kur ka ideale te tjere plotttttttttt....
Po nuk na the (meqe nuk te gjejme dot dhe nuk e verifikojme dot) ku e kupton ti qe je ideal...
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
Postuar mė parė nga nadule
Ma ka thon njona.(dhe ajo nuk osht nga ato qe gabojne ne te tilla gjona.
hihihihi
ke inat????????
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Kjo gje ndodh vetem tek ata qe nuk dine se cfare duan nga jetaPostuar mė parė nga fisniku-student
Pershendetje
per mua ekzistoni fejuari im eshte njeri prej tyre
![]()
per mendimin tim ekzistojn te dy,edhe meshkujt ideal edhe femrat ideale,sepse per cdo te dashuruar partneri/ja esh ideali i tyre!esht motivi per te cilin/en jetojn!flm dhe rrespekte!!!
Tema qenka te humori po besoj do jete ketu gabimisht, se mesa vura re hapesi e kishte marre shume seriozisht
Jo nuk besoj..
Per mua vlen gjithmone ajo `No one worth possessing can be quite possessed`Dmth asnjeher ajo qe e ke sdo te duket me e mira,idealja,perfektja..sepse eshte ajo e paarritshmja qe na ben ti shohim gjerat si ideale,te realizuara.
Pra edhe sikur ti plotesonte te gjitha kriteret sdo konsiderohej si ideal po te pakten do ishte pjese plotesuese,i preferuari i deshiruari etjetj..Edhe kto sjane pak
Me entuziazmojn kto qe kane meshkuj ideale te fejuarit se me c shoh rrotull...lol..u prish dynjaja:-)
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Krijoni Kontakt