Asnjeher sepse s'kam te dashur
Po te kisha neser nje lidhje nesedo ndahesha nje her besoj qe s'do kete kthim me jam i cik kokeforte dhe nese i jam fund dickaje nuk kthehem mbrapa...
Asnjeher sepse s'kam te dashur
Po te kisha neser nje lidhje nesedo ndahesha nje her besoj qe s'do kete kthim me jam i cik kokeforte dhe nese i jam fund dickaje nuk kthehem mbrapa...
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
keshtu mendon por do e provoshPostuar më parë nga *Babygirl*
gjithmone ka nje here te pare se te gjithe asthu thone ne fillim
dicka e bukur vjen gjithmon pas dickaje te keqe
zenka kshu mo sa per te ber nervat kacurrela plot sa te duash
ama aq duhet sa te arrij kulmin ku nnuk durohet me dhe i jep duart vet pastaj
personalisht, zenkat e vogla kan qen me shum faj i personave te tret qe vdesin te fusin hundet atje ku nuk duhet... ajo e madhja fare pastaj qe se ashtu mu shkrep mua ne koke nje her per tu kapur pas ca vogelsirave dhe mori zjarr pastaj
Mos gjyko pa e provuarPostuar më parë nga *Babygirl*
Une per veten time vetem nje here kam kaluar krize ne martesen time pasi nuk i hapnim rruge njeri tjetrit po tani do zoti jemi shume mire dhe uroj te zgjase deri sa te plakemi![]()
Si kane ardhur kohet sot(pavaresi ekonomike,meshkuj e femra plot) eshte gjynah ti puthesh prapanicen njeriu me ndarje-e-bashkime.Kush te kthen krahet nje here as qe ja vlen te shpenzosh me kohe me te.
Nje jete kemi,s'kemi 100.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Mbase ke te drejte por kur ke dhe femije ne mes duhet te mendosh dhe per keta dhe gjithashtu duhet te besh dicka qe te mos pendohesh mbrapa dhe te thuash perse nuk e bera kete ?!Postuar më parë nga Blue_sky
Postuar më parë nga policja
Te jesh i/e martuar dhe te kesh dhe femij dhe te ndahesh kjo do te thote krim me paramendim:P nqs do te ndahesh ndahu para se te besh femijte ose mos te shkoje as ne mend me ajo gje qe te ndahesh:PPPP
Futja kot
E keqja eshte se ndarja nuk te pyeten a ke femije apo jo por thashe se duhet ti mendojme gjerat me mire kur jane dhe femijet ne mes por per veten time uroj te jem larg kesaj situatePostuar më parë nga Angjelini
jemi ndare 30 here dhe per cudine e gjithe forumit jemi bashkuar 40 here, une i thaj hesapet e matematikes.... hajde ju rujt zoti
![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Postuar më parë nga policja
Po jene mend ne vendin e duher nuk arrin ne ate pozitit sduhet tia lejoje vetes asnje cift i cili ka dhe femij qe te arrije te ndahen se po u ndane do kapen pastaj kush do i rrise femijte'.........
ps jam dhe beqar une dhe merrem me kte teme![]()
Futja kot
Krijoni Kontakt