Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 78
    Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Asnjeher sepse s'kam te dashur

Po te kisha neser nje lidhje nesedo ndahesha nje her besoj qe s'do kete kthim me jam i cik kokeforte dhe nese i jam fund dickaje nuk kthehem mbrapa...
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

Pasioni për shkencën Maska e landi87
    Anëtarësuar
    15-07-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    60
    Citim Postuar më parë nga *Babygirl*

Po te kisha neser nje lidhje nesedo ndahesha nje her besoj qe s'do kete kthim me jam i cik kokeforte dhe nese i jam fund dickaje nuk kthehem mbrapa...
    keshtu mendon por do e provosh
    gjithmone ka nje here te pare se te gjithe asthu thone ne fillim
    dicka e bukur vjen gjithmon pas dickaje te keqe

zenka kshu mo sa per te ber nervat kacurrela plot sa te duash
    ama aq duhet sa te arrij kulmin ku nnuk durohet me dhe i jep duart vet pastaj
    personalisht, zenkat e vogla kan qen me shum faj i personave te tret qe vdesin te fusin hundet atje ku nuk duhet... ajo e madhja fare pastaj qe se ashtu mu shkrep mua ne koke nje her per tu kapur pas ca vogelsirave dhe mori zjarr pastaj

rrushja Maska e Bejbi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Këndej rrotull
    Postime
    382
    Citim Postuar më parë nga *Babygirl*

Mos gjyko pa e provuar
    Une per veten time vetem nje here kam kaluar krize ne martesen time pasi nuk i hapnim rruge njeri tjetrit po tani do zoti jemi shume mire dhe uroj te zgjase deri sa te plakemi

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Si kane ardhur kohet sot(pavaresi ekonomike,meshkuj e femra plot) eshte gjynah ti puthesh prapanicen njeriu me ndarje-e-bashkime.Kush te kthen krahet nje here as qe ja vlen te shpenzosh me kohe me te.
    Nje jete kemi,s'kemi 100.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

rrushja Maska e Bejbi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Këndej rrotull
    Postime
    382
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky
    Si kane ardhur kohet sot(pavaresi ekonomike,meshkuj e femra plot) eshte gjynah ti puthesh prapanicen njeriu me ndarje-e-bashkime.Kush te kthen krahet nje here as qe ja vlen te shpenzosh me kohe me te.
    Nje jete kemi,s'kemi 100.
    Mbase ke te drejte por kur ke dhe femije ne mes duhet te mendosh dhe per keta dhe gjithashtu duhet te besh dicka qe te mos pendohesh mbrapa dhe te thuash perse nuk e bera kete ?!

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Citim Postuar më parë nga policja
    Mbase ke te drejte por kur ke dhe femije ne mes duhet te mendosh dhe per keta dhe gjithashtu duhet te besh dicka qe te mos pendohesh mbrapa dhe te thuash perse nuk e bera kete ?!

Te jesh i/e martuar dhe te kesh dhe femij dhe te ndahesh kjo do te thote krim me paramendim:P nqs do te ndahesh ndahu para se te besh femijte ose mos te shkoje as ne mend me ajo gje qe te ndahesh:PPPP
    Futja kot

rrushja Maska e Bejbi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Këndej rrotull
    Postime
    382
    Citim Postuar më parë nga Angjelini
    Te jesh i/e martuar dhe te kesh dhe femij dhe te ndahesh kjo do te thote krim me paramendim:P nqs do te ndahesh ndahu para se te besh femijte ose mos te shkoje as ne mend me ajo gje qe te ndahesh:PPPP
    E keqja eshte se ndarja nuk te pyeten a ke femije apo jo por thashe se duhet ti mendojme gjerat me mire kur jane dhe femijet ne mes por per veten time uroj te jem larg kesaj situate

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365

Talking

jemi ndare 30 here dhe per cudine e gjithe forumit jemi bashkuar 40 here , une i thaj hesapet e matematikes.... hajde ju rujt zoti
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Citim Postuar më parë nga policja
    E keqja eshte se ndarja nuk te pyeten a ke femije apo jo por thashe se duhet ti mendojme gjerat me mire kur jane dhe femijet ne mes por per veten time uroj te jem larg kesaj situate

Po jene mend ne vendin e duher nuk arrin ne ate pozitit sduhet tia lejoje vetes asnje cift i cili ka dhe femij qe te arrije te ndahen se po u ndane do kapen pastaj kush do i rrise femijte'.........

ps jam dhe beqar une dhe merrem me kte teme
    Futja kot

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Doja te diija se kush janë çiftet e forumit?!
    Nga vampiri-femrave në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 29-12-2006, 21:41
  2. Shkaqet aktuale të divorcit në Kosovë
    Nga Davius në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-08-2006, 18:29
  3. Çiftet e përziera
    Nga MI CORAZON në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-07-2005, 00:46
  4. Ciftet shqiptare ne krize
    Nga Tironsja në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 02:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •