SA HER JENI NDAR E JENI PAJTUAR ME TE DASHURIN/TE DASHUREN TUAJ?
SA HER JENI NDAR E JENI PAJTUAR ME TE DASHURIN/TE DASHUREN TUAJ?
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Shyqyr zotit akoma....
Pa shaka, asnjehere.
Biles as qe kam arritur kurre ta mendoj ndarjen e jo me ta bej, gjerat mund te zgjidhen shume bukur edhe pa ndarje dhe s'me duket shume ide gjeniale kjo ndarja pa nje e pa dy.
Megjithate me vjen keq per ata qe e provojne se ndoshta une nuk mund ti kuptoj dot qe flas keshtu dhe me behet qejfi per ata qe as e kane provuar as nuk kane ndermend ta provojne c'eshte ndarja.
Respekte
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
Theodora, une me te dashuren time jm nda 2 her, sigurisht per gjona te vogla.....jo po ma harrove ditlindjen jo po sme prune gjo per aniversary,,,,,,une po harroj ditlindjen teme ka i her e lene mo spo harroj ditlindjen e bijes se botes.
Pse ben te tilla pytje kaq intime ti?
Postuar më parë nga Homza
hahahahaa
qe tju provokoj e te mendoheni e te mos ziheni
:d![]()
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Postuar më parë nga theodora*
Jo mor ajo bon sikur nxehet edhe pse e di qe me nje trandafil dhe nje leter intime ja prishi mendjen perseri.![]()
Bej gabime por jo sepse dua te nenvleresoj ate, por thjesht qe harroj gjerat kollaj, ja psh Theodora pardje kam pa gjys ore x-channel ne digitalb sot nuk ja mbaj mend kodin.....loooollllllzzzz tru hesapi i thonj ketij o theo....
Jam ndare vetem nje here, per nje vit kur u lidha me nje femer tjeter, dhe tani jam serish me rrushin tim!!!
.......NOVUS ORDO SECLORUM........
Ndare...asnjehere...ne 1 vit e gjysem lidhje. Gati per ndarje 1 here.Postuar më parë nga theodora*
![]()
Asnjehere...
Ne 8 vet martese une jam ndare 1 here dhe per arsye koti
por jo ndarje e gjate 1 jave megjithate vete e uli hunden i pari se po
te qe per mua do isha e ndare akoma.
por ata qe duhen shume grinden shpesh,,
me besoni e kam nga jeta ....
Kemi pas debate por jo ndarje sepse po u ndave eshte e kote te mundohesh te rikthehesh perseri pasi cdo gje e thyer nuk ngjitet me.
P.s Po neve qe bashkejetojme na vlen pergjigja????????![]()
Krijoni Kontakt