Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 78 prej 78
    vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365

Wink

ti angjelini thua qe sduhet tja lejojne vetes po paten femije te ndahen? une shtroj pyetjen si i behet hallit kur cdo gje ka arritur piken zero. kur ajo martese ka vdekur??? te vazhdosh te zihesh ne sy te femijeve, per te miren e femijeve ne kete rast qe te mos divorcohesh , ne kete rast femijet kane vetem keq. eshte stres i madh per nje femije te vogel te shikoje prinderit qe zihen.... femijet jane engjejjjjjjjjjj dhe une engjell jam megjithese here pas here me dalin nga pak briret...... shyqyr o zot qe kam edhe 10 here rezerve thuaj
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    bija e detit sjam as i martuar qe te flas qarte per kete teme por sbesoj kurre se do arrija ne nje pozite te tille po te kisha femij . cdo gje me mirkutpim zgjidhet egoizmi nuk zgjidh asgje .... engjuj jemi te gjithe por dikujt i dalin briret para kohe:PP
    Futja kot

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Postime
    689
    Nje dite vetmie per mua do ishte denim me i madhe ne jete!

Me shume se nje thes krip kemi ngren bashke e ndarjen kur nuk e kemi shijur.Kurse tem e kemi shpesh kuptohet nese vije deri tek ajo serish te mbesim miqe.
    Nuk shpi pa tim, as njeri pa hidhrim....hidhrime e zenka te shumta po me toleranc e mequri i kalon po te len pasoja as nje.
    Mbas çdo zenke e debati te nxeht, dashuria sa vije e rritet vet....haha humori te ndimon te perballosh edhe te pa munduren e le me nje zenke....

i/e regjistruar Maska e lookthesea
    Anëtarësuar
    10-09-2007
    Postime
    43
    euuuuuuuuuu me shaka nuk numerohen 100 mije here ,
    dhe gjithmone bejme paq me nje ere nuk mbajme inat, seriozisht sme ka ndollur te zihem jemi mire shyqyr zotit.
    jeto pa paragjykime dhe ler te tjetret te jetojne

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    95
    gati 5 vjet martese + 2 njohje asnjehere....Me kujtohet qe isha ne nje dasem e po degjoja ne kishe ceremonine e prifti qe po kurorezonte midis te tjerash tha:
    "cfaredo qe te ndodh egjtae dites, zenka, grindje, inate, diskutime eshte shume e rendesishme qe kur te shkoni te flini ti uroni njeri-tjetrit natene mire, dmth te keni bere paqe me perpara".
    Te them te drejten me kujtohet gjithmone kjo e thene dhe eshte e vertete.
    Ti shkon te flesh gjume me inat e ngrihesh te nesermen ne mengjes e para se te dalesh nga shtepia si e pershendet tjetrin??

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Une sa here qe kam pas te bej me jeten sentimentale ne Dashuri, jam ndare dhe nuk jemi pare me.

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Cfare osht kjo ndarje larg qofte.Jetoni jeten si ju vjen pa mendime te turbullta edhe pa ndarje se kur te beheni pishman s'ka kthim mbrapa edhe lerini me the te thashe apo na thane se jemi ne 2008 edhe s'ka lezet me gjona kalamajsh duke len njeri -tjetrin peng.Hajde bashkime ju uroj me zemer edhe larg ndarjeve.

Perjashtuar Maska e NoCi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    duke qeshur.
    Postime
    111
    as dhe njeher.

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema të Ngjashme

1. Doja te diija se kush janë çiftet e forumit?!
    Nga vampiri-femrave në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 29-12-2006, 21:41
  2. Shkaqet aktuale të divorcit në Kosovë
    Nga Davius në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-08-2006, 18:29
  3. Çiftet e përziera
    Nga MI CORAZON në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-07-2005, 00:46
  4. Ciftet shqiptare ne krize
    Nga Tironsja në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 02:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •