i agreePostuar më parë nga zhorzhi
jam ndare vec per nje dite, diten tjeter e solli veten per te kerkuar falje :P, kur zihemi "ndahemi" por pas nje oresh etje lidhemi perseri![]()
i agreePostuar më parë nga zhorzhi
jam ndare vec per nje dite, diten tjeter e solli veten per te kerkuar falje :P, kur zihemi "ndahemi" por pas nje oresh etje lidhemi perseri![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Po keto jane thjesht zenka qe var turickat per nje ore e pastaj pajtohesh prap. Keshtu zihen te gjithe, po ndarjet e medha me duken pak si te papranueshme. Une kam 10 vjet lidhje dhe nga keto me te mbajtur nje ore apo nje dite inat patjeter qe kam pasur, po nuk e di nqs do kisha nga ato ndarjet me muaj e me vite, nuk ma do mendja se do kishte funksionuar me...Postuar më parë nga *~Rexhina~*
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
Te ndare ne kuptim te ngusht asnjehere por martesa ne krize ka qene per reth 2 muaj,arsya UNE, e zene pune -fakulltet- djali, ai askund nuk ishte ne agjend, te dielave me djalin diku en kosove, ditete tjera 12 ore angazhim
ylli i mëngjesit
Postuar më parë nga nadule
po ke te drejt, me muaj dhe me vite, sikur prishet pak muhabeti![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
5 vjet bashke prej te cilave 3 vjet martese.
zenka? plot
ndarje? asnje
per 3 vjet e gjysem zenka kemi patur
shpesh here une kam thene fjalen ndarje por ska zgjatur me shume se 1 dite sepse arsyet kane qene koti
por nje shoqja ime u nda me te dashurin per 9 muaj rresht dhe u lidhen serish.sot jane bashke dhe te martuar
ajo qe eshte e rendesishme eshte arsyeja e ndarjes
nga kjo varet dhe rikthimi i lidhjes.
kur ka dashuri cdo ndarje ka rikthim
do Zoti o kumbulla qe te gjitha ciftet qe duhen te bashkohen si ne shembujt qe na the
![]()
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
per nje te shpejte, per hir te koheve te vjetra qe themi.kur ka dashuri cdo ndarje ka rikthim
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
me ket qe jam tani, dy muj kam qe jam lidhur, sjam zene akoma
![]()
proud 2 be me, the eagle's son
Shumeeeeeeee shumeeeee here...
Krijoni Kontakt