Celularin me Kontrat e kani apo pa kontrat..me rimbushje ?? Dhe si ju shkon shum tarifa mujore
Celularin me Kontrat e kani apo pa kontrat..me rimbushje ?? Dhe si ju shkon shum tarifa mujore
Tålkģng behind my båck? While yoł re there..Kiss My Ass!!
E kam me kontrate.
Pa lidhje qe e kam mare.
Paguaj me shum se 30 euro ne muajt.
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Per momentin nuk e kam me kontrate por keto dite them ta lidh kontraten.
Me kontrat per arsyje pune me shume.Paguan puna ime,gjithashtu nuk mund te marr cdo numer qe dua ne ate numer celulari pa folur me kompanin e celularit ose pa e pranuar ate numer qe do te me marri ose ta marr.
numer me kontrat sigurisht.biznesmenet skan si te bejn ndryshe :P fatura vjen goxha,por edhe me rimbushje nuk shtyhej me,harxhohej me shum.
Une e kisha pa kontrat,dhe me thynte ne mes sa her qe e rumbushja telin.Tani jam rahat...Me vjen me shum tarifa mujore po ska gje ja vlen
Tålkģng behind my båck? While yoł re there..Kiss My Ass!!
Me kontrate, per arsyen se kushton shume me pak sherbimi.
Fatura mujore rreth €30.-, por qe per kohen qe harxoj ne tel. eshte fantastike![]()
bingo !!!
Po me kontrraten e xhepit tu i fut nga 3,4 karta njaveCelularin me Kontrat e keni?![]()
me kontrate me kontrate e kam edhe une po tani po zbardh faturen dhe eheheh keto dy kompanite me duket se kan gjet prajsen per fitime ketu ke ne.
koha eshte armiku i vetem qe kam
une e ka me ngarkimpa kontrate e kam e perdor pak
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Krijoni Kontakt